29.6.2016

ZAP!


Kesä on hololakkojen aikaa, eikö niin? Ainoa vaan, että mä olen ihan surkea käyttämään niitä. Jostain syystä ei vaan tule tartuttua omiin holoihin kyllin usein ja silloin harvoin kun itselleni iskee holo-fiilis, ei auringosta yleensä ole tietoakaan. 

Juhannuksena onneksi osasin vähän ennakoida ja kynsille päätyi Glam Polishin ZAP!, joka kotiutui vaihtaripaketista itselleni tuossa juuri ennen juhannusta. Itsehän vietin taas juhannus aatosta ja päivästä yhteensä noin 20 tuntia töissä, mutta onneksi vielä lauantaina ehdin mökille nauttimaan hetkeksi auringosta ja holosta. Ja muistamaan vartin mökilläolon jälkeen, miten kiva on olla allerginen hyttysenpistoille, kun joka paikkaa kutittaa niin, että tekisi mieli amputoida alaraajat väliaikaisesti itseltään. Taidan pysytellä ihan tyytyväisenä kaupunkilaisena loppukesän - tai käydä kääntymässä järven rannalla lähinnä päiväseltään. 


Glam Polishin ZAP!POW!WOW! -mikä ikinä kokoelma olikaan, on kiehtonut mua holojensa puolesta jo julkaisustaan saakka, mutta olen tarkoituksella jättänyt näitä hankkimatta, koska pelkäsin, että nämä jää vaan laatikkoon hengailemaan. Tämän yhden perusteella, voisin kyllä ostaa vielä pari lakkaa tämän lisäksi, jos niitä vielä on tarjolla, sillä sen verran hyvä tämä oli koostumukseltaan. Kaksi kerrosta riitti peittävyyteen ja holo on mitä ihanin lineaari -versio. 


Halusin holon päälle vielä leimat, jotka lopulta olivat ehkä vähän liian peittävät, mutta samalla tykkäsin tästä holomuumio-lookista kyllä melkoisen paljon. Tämä myös vähän rauhoittaa in your face -holoefektin omaavaa ZAP!ia jonkun verran. 


Kynsillä:
Glam Polish - ZAP!
Pueen 83 + Konad White 

Onko muillakin hololakat päässeet ulkoilemaan nyt kesäaikaan, kun aurinkoidet säätkin tuntuvat löytävän meidän luoksemme useamman kerran viikossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...