16.6.2016

Kiko swatches vol. 3 / True Love (#01, #02, #03)

Ystävänpäivän tienoilla Kikolla oli myynnissä True Love -kokoelma, josta taas perinteisesti oli käytävä tsekkaamassa kynsilakat. Niin kuin aiemmassa Kikosta kertovassa postauksessa mainitsin, melko usein passaan erikoiskokoelmat, ellei ne iske itseeni ja lujaa. True Love iski - nimittäin tekstuureilla! 

Näistä kaikista yhdessä voi sanoa, että nämä on vähän eri tyyppistä tekstuuria kuin mitä Kikon aiemmat tekstuurikokoelmat. Näissä tuntuu olevan enemmän pohjalakkaa ja vähemmän tekstuuri-ainesta. Näillä kestää myös kuivua kauemmin kuin tekstuureilla yleensä. Vaikka sävyinä nämä on kauniita, olisin kaivanut näiltä lakoilta ehkä vähän enemmän. 

01 Darling Coral


Darling Coral saa kunnian kantaa Kikolla sävy numero ykkösen paikkaa tästä lähtien. Vaaleanpunaisen ja korallin sekoitus on sävyltään juuri sellainen mistä tykkään. Pullossa oleva kultainen shimmer tosin katoaa kynsillä ja antaa lakalle lähinnä lämpimän sävyn, ei niinkään shimmeriä.

Tämä lakka on koostumukseltaan ehdottomasti paksuinta näistä, mutta vaati silti kolme kerrosta peittävyyteen. Tuntuu, että osa tekstuuriefektistä hukkuu painavan lakkapohjan sekaan, mikä ei ole miellyttävä asia. 

Tämä on vähän kuin Kikon sävy 641 Strawberry Pink, mutta huonommin toteutettu joka suhteessa. 


02 Sweet Fuchsia


Kylmä pinkki tekstuuri pinkillä shimmerillä. Siinä on Sweet Fuchsia pähkinänkuoressa. Tässä pohja ei onneksi ole yhtä dominoiva kuin mitä ensimmäisessä lakassa, mutta siitä huolimatta tämäkin on vähän turhan paksua. 

Tässä tekstuuri pääsee onneksi paremmin esiin kuin ensimmäisessä, koska pohjan sävy ei ole ihan yhtä peittävä ja tällä on helpompi lakata ohuempia kerroksia. Ironisesti tämän kohdalla peittävyyteen riitti jo kaksi kerrosta. 

Tämä on vähän kuin Kikon 642 Hot Pink ilman siniseen taittavaa shimmeriä tosin. Jos näistäkin pitäisi valita, vie tuo alkuperäinen pinkki voiton. 


03 Red Kiss


Vaikka tekstuureista tykkään, punaiset sellaiset ei yleensä ole mun juttuni ja tämäkin punainen suudelma meenasi aluksi jäädä kauppaan. Siksi onkin melko ironista, että lopulta tämä nousi näistä kolmesta suosikikseni - ei sävynsä puolesta vaan siksi, että tässä lakassa on kaikki kunnossa juuri niin kuin pitääkin. 

Tässä on punainen, ihan asteen verran crellyyn kallistuva pohja, joka peittää kahdella kerroksella, mutta päästää tekstuurin silti pintaansa hyvin. Sävy on kaunis, syvä ja kiiltävä. Lakkaa on todella helppo käsitellä ja sillä on helppo lakata ohuita kerroksia. Tässä lakassa oleva punainen shimmer ei ole kynnellä erottuvaa, mutta se tuo tekstuuriin kuitenkin tiettyä elävyyttä. Vaikkei sävy ole se uniikein, ominaisuuksiensa puolesta tämä lakka on nappisuoritus.

Alkuperäisistä Kikosta tämä muistuttaa eniten 632 True Red sävyjä, joka tosin oli creme tekstuuri toisin kuin tämä. Sen mitä kuitenkin muistan tuosta alkuperäisestä punaisesta, olen sitä mieltä että tämä on parempi versio. Lopputuloksena voin siis sanoa, että vaikka tässä maailmassa olisi vielä toisia suuria tekstuuririfaneja (vai olenko ainoana mielipiteeni kanssa), ei kannata harmistua vaikka nämä lakat olisikin missannut. Tämä kolmen lakan minikokoelma ei sisältänyt mitään niin erikoista ja uniikkia etteikö näitä ilman selviäisi ihan hyvin...

Mikä näistä kolmesta nousi lukijoiden suosikiksi?

2 kommenttia:

  1. Kauniita! Eka on hieman samanlainen kuin kirpalta ostamani Sugar Mat 641, ja ehkä se on suosikkini. Tai sitten tuo toka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään enemmän just tosta 641 Sugar Matista, se on jotenkin laadultaan parempi :)

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...