8.11.2009

Maybelline - Pink Stars

Itse olen kaikkea muuta kuin ranskalaisten manikyyrien ystävä. Jos näitä teen, pitää olla jotain piristämässä kynsiä, koska mikään nude valkoisilla tipeillä ei ikinä muuta kuin ärsytä itseäni. Kaiken lisäksi omat kynteni on taas niin inhottavan lyhyessä kunnossa ja tuskin niitä nyt talven aikana kasvamaankaan, ellei uusi aluslakka sitten oikeasti auttaisi, kun Nail Tek ei tunnu enää tehoavan samalla tavalla kuin aikanaan kynsiini. Tiedän ainakin pari aluslakkaa, joita tahtoisin kokeilla, mutta jos joku tietää loistavan aluslakan pehmeille, liuskottuville ja helposti iskua itseensä ottaville kynsille, saa jakaa mielipiteensä mielellään.



Lakkasin tällä kertaa siis kärkiin kolme kerrosta Maybellinen glitterlakkaa Pink Stars. Käytin apuna manikyyritarroja, vaikka yleensä en käytä, mutta tämän sivellin oli sen verran pullea, että vapaalla kädellä lyhyihin kynsiin olisin luultavasti aiheuttanut vain katastrofin. Tämä lakka on peräisin jostain jenkkien dollar storesta ja mulla on näitä eri sävyissä useampiakin. Tässä on mielettömästi hienojakoista glitteriä ja läpikuultava pohja joka näyttää vaaleanpunaisesta glitteristä vähän sävyttyneen vaalenpunaiseen taittavaksi. Kolme kerrosta riitti peittämään hyvin, mutta tämä oli jo kärjistä sen verran tuskainen poistaa, että tuskin tulen koko kynnelle ihan heti käyttämään. Smile linen raja hopealla glitteillä ja mustalla vielä palloja. Tein nämä sen verran kiireessä, että paremminkin olisi ajan kanssa onnistua.

---

I'm anything but a friend of the traditional french manicures. If I do french manicures, there has to something spicing up the mani everytime or I'll just die out of boredom when looking at my nails. On top of that, my nails are in such sort shape right now that even the french mani don't look that great. The only thing I hate about winter, is the fact that my nails are gonna get really weak and they'll break no matter what I do. I hope changing my base coat would work because my Nail Tek one isn't doing the trick anymore. I have a couple options in my mind but if you have a base goat that really works on soft, weak and peeling nails, I would be interested in that one.



So, on to the mani I had yesterday. I started with three coats of Pink Stars by Maybelline on my tips. This has sheer base and lot of dusty pink glitter. It's opaque in three coats and an absolute pain in the guts to remove. I used tip guards because the polish has a big, fluffy brush and without the stickers I would've ended up with a big mess. I lined the smile line with silver glitter nail art polish and added some dots with black polish and my dotting tool. I made these nails in a bit of a hurry so they aren't the neatest ones ever.

2 kommenttia:

  1. amazing french, love the non-classy look<3

    VastaaPoista
  2. Thanks (: the non-classy looks are the best in my opinion when it comes to fench manis :D

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...