27.1.2010

Color Club - Pure Energy

Kuka kehittäis mulle vuorokauteen muutaman tunnin lisää? Sellaisia tunteja, jotka saisi käyttää kivoihin juttuihin, kuten bloggailuun ja nukkumiseen.


Mun päivän kynnet oli siniset ja nämä muistuttivat mua viime kesästä niin hirveästi. Musta tuntuu hassulta yhdistää tietyt kynnet tiettyihin hetkiin, mutta en vain voi sille mitään. Color Clubin Pure Energy lakka on viime kesän kokoelmasta (Electro Candy muistaakseni) ja maailman ihanin sininen. Muut neonit on harvoin se mun juttu, mutta neon sininen on aika to die for omasta mielestäni ja tämä Color Club on kyllä niistä se ehdoton suosikki. Levittyy kauniisti, on peittävä kolmella kerroksella ja näyttää ihanalta jopa sen jälkeen kun on siivonnut lattiasta pöytätasoille saakka (kun kattoon ei jaksanut) ja kynsissä näkyy jo päivän jättämät jäljet.

Itse en Color Clubin lakoista ole ihan hirveästi puhunut, mutta voin sanoa, että näistä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Yhtäkään huonoa Color Clubia en ole omistanut ja lisää tahtoisin hankkia. Suosittelen siis ehdottomasti koettamaan, jos ei vielä ole tuttu merkki. (Jos vaikka tämäkin neiti pääsis siitä China Glaze koukustansa irti). Niin ja Color Clubin pullot on kivan mallisia, ei sillä, että se siihen tuotteeseen vaikuttaisi, mutta ovatpa silti.

---


Today I have Color Club Pure Energy on my tips. It's seriously the best neon color ever (the only one that I really, really like). I love this blue, and it's perfect for the summer (and perfect for today too, we had -22 C / -8 F. It was freezing and even though I love winter, I'd be ready for summer already). The polish was easy to apply, completely opaque with three coats and I only had just the slightest bit of tipwear after wearing it for the day and cleaning the whole entire appartment.

7 kommenttia:

 1. Very lovely color! -22c, that's insane!!

  VastaaPoista
 2. Beautiful color and I love the nail art.

  VastaaPoista
 3. Oh dear! -22°! and I was complaining because we have -6° over Paris this morning :p
  I find that Pure Energy well deserves its name, it's such a vibrant shade. It looks very pretty on you ;)

  VastaaPoista
 4. Saako tuota Color Clubia suomesta? Oon jossain nettikaupoissa törmännyt, samoin blogeissa... Mietin vaan aina, jos ei tarvitsisi sortua taaaas tilaamaan jostain x)

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...