10.1.2010

Nfu oh #62

Mitä reiluutta on, että tuolla paukkuu pakkaset siellä -24 paikkeilla ja on ihania aurinkokelejä, mutta heti kun yritän ottaa kuvia, päättää se aurinko olla ujo ja mennä pilvien taakse piiloon? Kuvat ei todellakaan toista tämän lakan upeutta ja hologrammisuutta, mutta olen varma, että tulen käyttämään tätä niin useasti, että vielä sen hologrammisuuden pystyn täysin tallentamaan kameralle.
Nufuja oli pakko testata heti ja itseäni viehätti eniten #62, joka on vaalean persikkainen vaaleanpunainen hologrammilakka ja myin sydämmeni tälle ihan täysin. Tämän levittäminen ei ollut helpointa mahollista (ja mulla kun tuota kokemusta pitäisi aika paljon löytyä) mutta koska en aiemmin omistanut yhtään kunnon oikeaa hololakkaa - joo, saa ihmetellä, ja varmaan pitääkin - en oikein voi verrata siihen, onko tätä helpompi vai vaikeampi levittää kuin muut holot. (Onnistuimpa taas muuten kirjoitamaan kilometripitkän lauseen) Mutta ne pienet vaikeudet pyyhkiytyy kyllä välittömästi pois, kun pääsee harrastamaan kahden päivän mittaista nää on niin ihanat huokailua. Ja lupaan hankkia muidenkin merkkien holoja voidakseni vertailla.

Rusetit on konadlaatasta M59. Kuten ehkä kaikki voi jo todeta, asettelun kanssa on vielä hurjasti parantamisen varaa. Aluksi niiden rusettien piti olla tuollai kun ne on etusormessa ja peukalossa, mutta pian ne lähti vähän omille teilleen. No harjoittelua se vain vaatisi, mutta... nyt voitte kauhistella ja kysyä olenko tosissani: mä en tykkää Konadista kovin. Mulla on ollut nämä nyt muutaman kuukauden ja labeleiden alta löytyy viisi merkintää, joiden lisäksi tiedän, että mulla on yhdet konadoidut kynnet postaamatta. Sure, saahan noilla aikaan vaikka mitä, mutta itse enemmän tykkäilen käsinmaalaamisesta. Tottakai sillä tapaa saa välillä ihan hirveitäkin kynsiä aikaan, mutta muuten se on ehkä enemmän se mun juttu. Onko kukaan muo puolella tässä asiassa?

---

Is it fair that we're freezing ourselves here in north having a cold weather and still, when I'm taking pictures the sun decides to be shy and hide behind the clouds! The pictures in this post won't show you the beauty of this polish truly but I promise, I will use this so so so many times that you'll surely see the full holographic effect some day. 
I had to try my new Nfu Ohs right away and the one that I liked the most was number 62. It's a silvery peachy soft pink polish and it is just beautiful. It wasn't too easy to apply but it is so freaking pretty that I take all the difficulties while applying it just because I'll know how amazing it looks when it's dry.

The bow desing is from Konad plate M59 and as you can see, I still need a lot of pratice on placing the desingn. The bows were supposed to be on the right side of my nail like they are on my fore and middle fingers but after getting those two correctly, the rest didn't wanna be friends with me anymore. And you know what, I'll tell you something that'll shock you: I don't even like konad that much! I mean yes, you can do some amazing nails with it and it looks nice but somehow I still like free handing my nail art better. Anyone with me with this one?

11 kommenttia:

 1. On my way to bed, but my eye spotted a BOW!
  I adore bows!

  Your nails look lovely!

  VastaaPoista
 2. Apua..ihan tosi IHANA! Kiitos vain, nyt mulle tuli himo hommata jokin värillinen hololakka. Minäkun niiin vannoin, että pelkkä hopeinen riittäisi ikuisesti.. näimpä näin..

  VastaaPoista
 3. Very pretty! I love the contrast of the dark bows on the holo polish :)

  VastaaPoista
 4. Nuo rusetit on ihanat! Pitäisi itsekkin hankkia tuo laatta.

  VastaaPoista
 5. holos are so tricky to photograph...I think you did a fairly good job though ;) that bow is so darn cute!! *adds IP m59 to wishlist*

  VastaaPoista
 6. I'm not really into Konad, but digging this ribbon!!

  VastaaPoista
 7. Menee ihan justiinsa tilaamaan hololakkoja...-->

  Aivan IHANAT !

  Miku

  VastaaPoista
 8. Thess: you're not the only one who adores bows! I absolutely love them too

  gildedangel: thanks (:

  Polish Hoarder: glad you like it (:

  Sonne: mulle tämä oli ainut ihan must laatta :D olen niin rusettifriikki

  chocaddict: thanks (: M59 is my favorite plate

  Michele: then you're much like me, I don't like konad that much but this bow is just adorable :D

  Miku: hololakat on kyllä ihania, suositelen tilaamista ehdotomasti

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...