7.1.2010

My very first Nfu-Ohs

Itse olen jo pitkään kuolannut Nfu-Oh lakkojen perään, mutta parista syystä niitä en vielä koskaan ole tilannut. Ensinnäkin jenkkikauppa fabuloustreet.com myy näitä hintaan $12,50, mutta postikuluja katsellessani totesin, etten oikeasti halua maksaa postikuluista melkein yhtä paljoa kuin lakoista. No virolainen nettikauppa viis.ee myy näitä hintaa 6,40 euroa (9.45 dollaria) + postikulut tietysti päälle, joiden suuruudesta itselläni ei valitettavasti ole tietoa, koska koskaan en tuolta ole tilannut. Himoitsemani lakat on olleet loppuunmyytyjä kuitenkin pitkään, joten vielä ainakaan en tuolta ole tilannut. Ennen vuodenvaihdetta parissakin suomalaisessa blogissa oli maininta siitä, että suomalainen verkkokauppa entitybeauty.fi on alkanut maahantuomaan näitä ihania nufuja ja aikani sivustolla kuolattuani huomasin, että näiden "noutotukku" on Tampereella kynsisalonkin Näytä Kyntesi yhteydessä. Äidille olin ehtinyt luvata tulla viikonlopuksi kotimaisemiin päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla käymällä katselemassa noita nufuja.

Jos nyt en ihan päin metsikköä tulkinnut myyjän puheita, ovat he jo tilanneet myös lisää lakkoja maahantuotavaksi, joten verkkokaupankin valikoiman pitäisi ilmeisesti täydentyä jossain vaiheessa. Itselleni ainakin iski valinnan vaikeus sitä ihanaa hyllykköä katsellessa, mutta tälläiset vauvat sitten iloisena kotiutin.


65, 62, 120 and Peppermint Cuticle oil

Nuo pullon on niin tuskaisen kauniita, ettei ole tosikaan ja sopivat käteen aivan ihanasti. Päädyin nappamaan kaksi holoa, yhden ihan normaalin värilakan testiin kun se nyt oli vain niin nätti sävy ja Piparminttu kynsinauhaöljyn. Myyjän kanssa tuoksuteltiin ainakin muutamaa eriä noista öljyistä ja voin sanoa, että omaan nenääni ne haisi ainakin aivan ihanilta. Lisäksi niissä on ehkä kauneimpia kukkasia / muita härpäkkeitä pohjalla, mikä tekee niistä entistä nätimmät. Ja kyllä, jos joku ei vielä huomannut, olen ihan myyty näille!

Ja koska varmasti rakastan valittaa aina suomen kovasta hintatasosta, ajattelin nyt kerrankin kertoa, miten joku on oikeasti kohtuuhintaista. Jos mietitään tuolta jenkkiverkkokaupasta tilaamista, yksi lakka maksaa sen $12,5. Postikulut alle hmm, onko se suomeksi sitten paunan(?) painaville paketeille on $28 dollaria ja noihin postareihin mahtuu kolme lakkaa. Hintaa siis tulisi kolmelle lakalle ja postikuluille yhteensä $65,5 mikä on euroissa 47,45€ mikä ainakin omaan korvaani on aika suolainen hinta kolmelle lakalle. No miten tässä suomalaisessa tai virolaisessa nettikaupassa? Itse maksoin holoista ja kynsiöljystä 7,5e ja värilakasta 6,5 euroa. Hintaa yhteensä 29euroa siis. Jos mietitään samaista kolmen esim flakies lakan tilaamista kummasta tahansa verkkokaupasta, lakkojen hinnaksi jäisi se noin 20euroa, jonka päälle tulisi postarit. Postikuluja en näistä tiedä, mutta olettaisin, että tulee suomessa maksikirjeenä, jolloin postikulut kolmelle lakalle olisi varmaan jossain 4-7 euron paikkeilla. Lopputuloksena täältä tilatessa kolme lakkaa olisi noin 25-27 euroa ja jenkeistä yli 20 euroa kalliimmat. Tässähän melkein säästää rahaa. (Ei nyt puhuta siitä, että halvempaa olisi olla ostamatta kokonaan...). Harvinaista, että kerrankin kynsilakkoja tilatessa voi sanoa hyvällä omalla tunnolla, että kannattaa suosia suomalaista.Ja että varmasti kirjoitaisin tarpeeksi pikän tekstin, aloin miettimään, että Maybelinen ja L'Orealin lakat taitavat suomessa pyöriä hintatasoltaan aika lähellä kymmentä euroa. Joten jos lakka + postikulut maksaa näille saman verran kuin markettilakka suomessa, mielestäni hullua on pudota niihin long lasting lupauksiin marketeissa, joissa värisävyt ja koostumus on välillä mitä on, kun samalla hintaa voi saada jotain oikeasti ihanaa ja laadukasta.

Tulikohan ylistettyä tarpeeksi näitä?

Tulihan keskustassa palloillessa ostettua vähän jotain muutakin:

Vihreä Models Own seppälästä, jonka salama vääristi ihan liian vaaleaksi ja Kicksin alennusmyynnistä Conga-Line Coral, joka oli niin nätti oranssinen koralli, että se oli pakko ostaa.


Ja tiedättekö, matkalla vanhempieni talolle mun ei edes tehnyt yhtään pahaa ajatella, että nyt kun nämä ostin, jos eilistä sääntöäni aion noudattaa, joudun luopumaan kymmenestä vanhasta lakastani. Mulla majailee suurin osa lakoistani tällä hetkellä täällä, että ne on poissa muuton tieltä, koska pelkään rikkovani pullot, joten päätin heti kaivaa laatikoista kymmenen turhaketta pistettäväksi eteenpäin. Ja oli ihan helppoa, kun vieressä muistutti ne pullot, joiden takia niistä vanhoista pitää luopua!


 Heippa, kohta en enää edes muista, että olitte olemassa!

  ---

I don't see any point in translating this whole entire post because it's mostly about how you'll be able to get your hands on some Nfu Oh products here in Finland. Also I was talking about how they're not as expensive here as they are in fabuloustreet, so I'm really happy about that. For anyone who lives in Europe, I advice you to check out the webstore viis.ee that is based in Estonia and they sell some Nfu Oh products.

So, a few days ago I found out that there's a nail salon in Finland that sells Nfu Of polishes and the salon is located at the same city where my parents live. Well, I had promised my mom to come visit them this weekend (and pick up my nail polishes that I stored here so I wouldn't break them while moving) so I just had to go to the salon too. I got my very first Nfu Oh polishes and they're just soooo pretty. I got two holographic ones, a blue one and a cuticle oil that smells like peppermint. All the oils that I tried smelled just amazing and I could just buy them to smell them. Also, I picked a Models Own polish in Green Tea and a Opi one in Conga-Line Coral that was just too pretty to pass. Like I promised yesterday, I'm gonna sell / give away two polish for every new bottle that I buy and I went through my bottles earlier. When my new Nfu Ohs were sitting right beside me, it wasn't even hard to dig out ten polishes that I don't like that much to give away.

7 kommenttia:

 1. Yay! I love my Nfu Ohs!
  I may even like the cremes better than the holos or flakies. *hides*
  Awesome colour selection. There is a suitable tone of every single colour for everyone in their line. Love!

  VastaaPoista
 2. Very pretty colors! Enjoy your first Nfu Oh's!

  VastaaPoista
 3. Ooh those Nfu Oh cuticle oils are amazing, aren't they? Got the Banana one today, can't stop sniffing the bottle! :-D

  VastaaPoista
 4. MinderMutsig: Their collor selection really blown my mind away. I always thought that I'll only need some of the holos and flakies but like you said, the cremes and looked really amazing and I have to give them a try (:

  Daph_: thanks (: I've been enjoying them so much already :D

  Michéle: They really are amazing, I've been sniffing mine constantly too and I got my sister hooked on that one too :D Maybe know I'll actually keep usin the oil :D

  VastaaPoista
 5. Oletko kokeillut tuota MODELS OWN-lakkaa? :) Näin samoja ja rakastuin väreihin. Oliko koostumukseltaan ja muutenkin hyvää ja ostettavaa lakkaa? Jos et ole vielä kokeillut, voisitko joskus jossakin kertoa, miltä vaikutti? Ajattelin siis itsekin ostaa, mutten tiedä, luottaako noihin "halpislakkoihin". Kiitos (:

  VastaaPoista
 6. ano: en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta olen itsekin kiinnostunut sen toimivuudesta, joten yritän kokeilla viikonlopun aikana ja kirjoittaa juttua sen jälkeen (:

  VastaaPoista
 7. hjelouu ! minäkin olisin todella kiinnostunut kuulemaan tuosta Models Own lakasta :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...