17.1.2010

Models Own - Green Tea

Sain parikin kyselyä reilu viikko sitten ostamastani Models Own lakasta ja sen toimivuudesta. Kieltämättä itseänikin kiinnosti se, miten lakka käyttäytyy ja onko se hintansa arvoinen (4,95 seppälässä). Niin ja siis ennen kuin unohdan, Models Own lakkoja on saatavilla ainakin seppälöissä (ja seppälöitä tuntuu olevan vähän joka paikassa).Oma lakkani on sävyä Green Tea ja jo kaupassa olin ihan head over heels tähän lakkaan, koska ehkä tämä on juuri se the vihreä, jota olen etsinyt kaikkialta. No, sävyltään tämä on ihan aavistuksen liian sinivihreään shiftaava ollakseen se täydellinen, mutta ainakin kauppojen kirkkaiden loisteputkien alla tänään tämä oli lähes se täydellinen lakka. Ihan vähän aiheen ohi ihmettelen, miten sen perusvihreän lakan löytäminen voi olla maailman vaikein asia?

Koostumukseltaan tämä on vähän keskivertolakkaa paksumpaa - mistä ainakin itse tykkään - ja pullo + sivellin taitavat olla samat, kuin esimerkiksi Nail Tekillä. Tämä levittyi helposti ja peitti täydellisesti kahdella kerroksella, mikä on aina plussaa, koska ainakin itselleni se normi on kolme kerrosta. Kuivuessaan ajattelin tämän ensiksi kuivuvan vähän neojen tavoin mataksi, muttei samanlaiseksi mataksi kuin mitä mattalakalla saa. No iskin päälle pikakuivattajan ja vasta ennen lakkojen poistamista ajattelin heittää päälle vielä kerroksen lakkaa ja ottaa kuvan mattamaisuudesta. Omaksi yllätykseksenikin tämä kuivui lähelle mattalakan tapaista versiota ja nyt harmittaa kun oma mattalakkani ei ole nyt tällä hetkellä käsillä, että voisin verrata lopputulosta. Ja se ylimääräinen kerros muuten kuivui nopeasti. Olin jo ihan varma rutanneeni lakat aika ruhtinaallisesti vähän häsellettyäni, mutta eikä mitä, ihan kunnossa olivat. Eli siis kaikin puolin mukava lakka levityksen ja kuivuvuuden suhteen. Ainoana miinispuolena sanoisin kestävyyden. Oma kynsilaatuni on sellainen, jonka kanssa lakat lohkeilee viimeistään kahden päivän päästä. Tämä taas alkoi jo päivän jälkeen osoittamaan lohkeilun merkkejä. Normaalilla ihmisellä tämä kestäisi varmaan muutaman päivän. Itse vaihdankin lakat niin usein, että itseäni ei tuo huono kestävyys haittaa, mutta ihmiselle, joka hakee näitä up to ten days of wear -lakkoja, en tätä suosittelisi. Ja hei, näissä on aika kivat värit :Dja ps. mattamaisuuta esittelevästä kuvasta ei kannata katsoa lakan oikeaa väriä, tahdoin vain saada mattaisuuden kuvaan. 

---

I got a few questions about the Models Own polish that I bought about a week ago. I assume Models Own is a British company (correct me if I'm off with this) and you can find their products from one store in Finland.

So, the polish that I picked is called Green Tea and I thought it might be the perfect green polish that I've been looking for for more than a year. Well, this is just a tiny bit too teal colored but still under harsh light it looks almost perfect. I don't understand how finding the perfect green polish can be this hard!The formula on this is just a little on the thick side but it's still super easy to apply. The bottle and the brush are pretty much Nail Tek dupes so I know how to work with the brush and applying this was really easy. It was opaque with just two coats which is a plus at least in my eyes. I'm used to doing three coats every time. Last night I though this would dry a bit matte without top coat (like neons do) but today I did a coat of the polish on top of my mani and let it dry completely and it is almost like matte. I don't have my matte about you with me right now so I can't do comparisons but it is really matte without top coat. And it dries super fast too! The only downside is the fact that this started chipping after only a day of wear but everything chips on my nails super quickly.

and ps. the second picture is only to show you how matte the finish was without top coat, the coloring is way off in that one!

9 kommenttia:

 1. Although I'm not fond of green colors I thinks this is a nice color. With other people I always think its nice. I have a green polish of my own, much different then your color. I shall try it sometimes.

  VastaaPoista
 2. Kattelin justiinsa perjantaina noita samaisia lakkoja (ostin sitten kaks neon kajalia samalta merkiltä) ja ajattelin käydä joskus nappaamassa noita. Siellä oli niin kivoja värejä. Siel oli muistaakseni joku oikein ihana punanen. Tekis mieli ostaa ne kaikki värit mitä siellä oli mutta... ei oikein tolla opiskelijabudjetilla ostella hirveesti ylimääräsiä lakkoja.. ainakaan yhellä kertaa. :S :D

  VastaaPoista
 3. Rakastuin kanssa Models Owneihin muutama vuosi sitten ja onneksi niitä saa nyt myös Suomesta.

  Asos ei toimita kynsilakkoja kuin britteihin joten sieltäkään ei näiden tai muidenkaan lakkojen tilailu onnistu.

  VastaaPoista
 4. Michele: I agree :D

  gildedangel: I think so too

  Romika: yes, I think you should ry it out, I think it'd look good on you

  Teja: noissa on kyllä herkullisia värejä. Olen koittanut perustella itselleni, etten saa ostaa noita, kun mulla on monille niiden väreille kuitenkin korvaavat lakat jo varastossa. Ja olen kyllä täysin samaa mieltä tosta opiskelijabudjetista kanssasi :D

  Lucy: oi kiitos, kun oikaisit virheeni. Itse vaan katsoin, että asoksella myydään, enkä tajunnut ottaa selvää, ettei niitä toimiteta suomeen :D seuraavalla kerralla pieni aktojen tsekkaus on selvästi tarpeen...

  VastaaPoista
 5. Voisitko laittaa listan kaikista kynsilakkablogeista joita seuraat.... olis kiva löytää enemmän uusii kynsilakkablogei..:)?

  VastaaPoista
 6. Onpa nätti! Ja tosiaan vaikea löytää sitä täydellistä vihreää: ei liian tumma eikä liian vaalea, ei liian sininen eikä liian keltainen... Toisaalta hyvä syy ostaa monta vihreää lakkaa? :D

  VastaaPoista
 7. Oon muuten samaa mieltä siitä, että täydellistä vihreää on mahdotonta löytää! Oon parisen päivää tehnyt researchia eri merkeiltä, mutta joko täydellistä ei vain ole, tai sen valmistus on lopetettu. Täytynee pistää Models Own testiin!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...