16.8.2011

Erie-erie, cracked-cracked


"Sillä oli koko päivän melkein valkoiset kynnet ja se tykkäs niistä!"

Mulla on joku kumma kammo valkoista lakkaa kohtaan. Se on aina vaan niin... noh, valkoinen ja se ei tätä omaa lämpöistä ihoani vasten ole kamalan imartelevaa usein. Nyt kuitenkin valkoiset crackled iski ihanuudellaan.


Ostin eilen Seppälästä Wild and Crazyn vihreän Erie lakan. Tämä vihreä kiinnitti huomioni kun tämä näytti pigmenttiseltä, ihan vähän metalliselta ja hiukan kultaan taittavalta. Aivan ihanalta siis kokonaisuudessaan enkä keksinyt yhtään lakkaa, joka olisi tämän kanssa identtinen. Muistuttaa vähän Goshin Golden Dragonista, mutta GD on sinertävämpi ja voimakkaammin kultainen. Tämä peitti parilla kerroksella, muttei tuntunut olevan kestävintä laatua.

Sen vuoksi halusin illalla vain keksiä jotain kynsien päälle, jotta ne kestäisivät töissä ja käännyin taas cracklejen pariin. Valitsin vihreän päälle valkoisen Dependin cracklen ja yllätyin hurjasti kuinka vetisenä tämän koostumus oli säilynyt. Yhden kerroksen jälkeen kynnet oli tännä miniminihalkeamia ja olin varma, että olin pilannut kynteni, ennen kuin päätin ottaa riskin ja laittaa toisen kerroksen päälle. Toinen kerros paransi lopputulosta huomattavasti muuttamalla valkoista pigmenttisemmäksi ja halkeamia vähän isommiksi. Lopputuloksena oli ensimmäiset valkoiset kynnet ikinä, joissa olen viihtynyt. 

ps. kun ihmiset niin paljon kyselee suomalaisten markettimerkkien perään lakoissa ja ovat olleet sitä mieltä, etten pidä kuin salonkimerkkejä hyvinä, tämä toivottavasti todistaa teille, että ne ihan suomi-lakat on myös loistavia, koska näinkin yksinkertaiset kynnet iski ainakin minuun kovasti

4 kommenttia:

  1. Et ole ainoa joka kammoaa valkoista lakkaa. Tein tänään vesimarmorointeja ja laitoin pohjalle kerroksen valkoista lakkaa. Teki mieli hätiköidä marmorointien kanssa että saan ne valkoiset lakat piiloon. :D

    Minäkin olen ajatellut ostaa tuon Dependin valkoisen cracklen, kun näin yhdessä blogissa kuvan valkoisesta cracklesta keltaisen shimmerlakan päällä ja se näytti minusta hienolta. Voisi toimia myös kultaisen lakan kanssa.

    VastaaPoista
  2. Rose: kiitti

    Heta: vois toimia joo kultaisen kanssa. Tai esim Chinan Lighthouse vois olla ihana tämän alla

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...