29.8.2011

Hei, se elää!

Yritetään nyt taas vähän saada täälläkin tapahtumaan jotain vähitellen.

Ensiksi sanon ennen kuin unohdan, että kaikkien kirppisostajien lakat on nyt postissa (miksi se sama postitäti on siellä aina kun raahaan kiljoona epämääräistä pakettia sinne?) ja niiden pitäisi olla perillä keskiviikkona ostajilla. Pahoittelen edelleen, että niiden lähtemisessä kesti näin kauan.

Toiseksi, kolmanneksi ja neljänneksi oli miljoona asiaa mielessä, mutta unohdin ne näköjään jo autuaasti ja varmasti ne tulee mieleen heti kun julkaisen tämän.

Yritetään sitten mennä kuitenkin tähän videoon. Testailin siis uuden kameran videotoimintoja tänään vähän (se on niin mini ja niin söpö! terveisin ihminen, joka on viimeiset 6 vuotta omistanut kaksi isoa kameraa) ja kuvasin teille ostoksia vähän. Tajusin vasta koneelle laittaessa että vieressä avoinna oleva ikkuna kohisee aika paljon, aiemmalla kameralla kun se ei kuulunut paljoa, mutta tiedämpä sen ainakin tulevaisuuden varalle.

Tässä siis videota, jota on taas pyydelty ihan liikaa...8 kommenttia:

 1. HAHAA! Mää oon täällä nyt ihan intopiukeana kun mut mainittiin tuossa videolla XD Ja repesin muutes sille sun lyhtypylväs-kommentille, se oli jotenkin ihan huippu :D

  Mulla on just noi samat kolme metallisävyistä koristelulakkaa (kulta, hopea, perfectly pastel) ja ne on kyllä ihan loistavia. Pitäis varmaan tilata jotain muitakin, esim. ne fine glitterit (joita mulla on kulta ja hopea kans, mutta voi olla että niitä on muitakin sävyjä?) sopii loistavasti töpöteltäväksi sienellä kynnen kärkeen.

  VastaaPoista
 2. Jos et tiennyt, niin youtubeen saa ladattua nykyään 15 minuutin mittaisia videoita. :) Että jos videot on tästä lähtien yli 10 minuuttia, ja alle 15 minuuttia, niin ei tarvitse ottaa uutta videota/leikata kohtia.

  VastaaPoista
 3. Papu: toi lyhtypylväsjuttu oli taas jotain niin ominta mua, kun vertauskuvat on jostain toisista sfääreistä :D ja mulla ei oo noista color clubin glittereistä kun limeade ja nyt toi holo, mutta tota limeadea ainakin rakastan kun se on hetken ollut auki ja vähän paksuuntuu

  nail girl: en tiennyt, että youtubeen saa nykyään jo noin pitkiä videoita... tosin toi mun kamerani katkaisee tällä hetkellä videot 10 minuutin kohdalla, joten jos en siinä saa asetuksia muokatuiksi, ei tosta youtube uudistuksesta oo mulle paljoa apua :D

  VastaaPoista
 4. Jatkathan blogiasi, vaikka muutat Ranskaan? :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista lakoista, jotka kirppikseltäsi löysin! UPEITA värejä ja upeesti olit pakannut.. Kiitos kiitos kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. Jos vaan saa kysellä nii voisitko vinkata kuka mahtaa ebayn nopea ja hyvä myyjä olla?:D

  VastaaPoista
 7. Rose: (:

  Ano: jatkan kyllä

  siniemilia: kiitos itsellesi että ostit niin monta nurkistani pyörimästä

  ano: tältä myyjältä olen tilannut ja ihan rakastunut toimitusten nopeuteen http://myworld.ebay.com/beautyzone2007/?_trksid=p4340.l2559

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...