13.8.2011

Top 10 award - nails and hands edition

Jo kesäkuussa mut haastettiin listaamaan suosikkikosmetiikkatuotteitani. Alkuperäinen postaukseni kosmetiikan osalta löytyy täältä, mutta tulleeni haastetuksi monta kertaa tämän jälkeen samaisen palkinnon osalta, ajattelin vähän muokata sääntöjä, tehdä haasteen uusiksi ja tällä kertaa miettiä kynsipuolelta niitä kymmentä juttua, joita ilman en haluaisi elää.


Musta tuntuu, että olen tullut tässä viimeisen kahden kuukauden aikana haastetuksi tähän ainakin neljän ihmisen toimesta, mutta ironista kyllä, nyt kun aloin kirjoittamaan tätä, mieleen tuli vain Teean haaste, enkä nopeasti selaillessa löytänyt muita haastajia. Pahoittelen ja sanon, että jos olet minut tähän haastanut, hihku ihmeessä kommenttiboksissa ja muokailen linkkisi postaukseen.

Normaalisti siis listattaisiin top 10 kosmetiikka-tuotetta, nyt mennään kynsijutuilla, joita ilman en eläisi.


1. Freemanin käsienkorinta. Tykkään ihan hurjasti siitä, miten pehmeäksi tämä jättää kädet. Verrattuna esimerkiksi Dermosilin vastaavaan, tässä on ihanan isot sokerirakeet, jotka kuorivat käsiä ja tuoksu on  sokerisen mandariininen olematta kuitenkaan ällö. Jos et ole kokeillut käsien kuorintaa, suosittelen, koska kuorinta jättää käsien ihon jumalaisen pehmeäksi. 


2. Victoria's Secret Love Spell Hand & Body Lotion. Ehdoton suosikki käsirasvojen saralta. Rakastan näitä VS voiteita ihan yli kaiken ja Love Spell on kaikessa makeudessaan ja ällöydessään oma suosikkini .


3. Dotting tool. Koristevälineistä dotting tool on aivan ykkönen. Tällä saa tehtyä melkein mitä haluaa, pisteitä viivoja ja kaikkea mahdollista. En enää luopuisi dotting tooleistani mistään hinnasta <3


4. Kynnenkovettaja. Kielsin itseäni tekemästä tätä tyylillä "OPI -lakat, China Glaze -lakat, Konad -välineet, koska se olisi tuntunut huijaukselta, mutta kynnenkovettaja jäi yhdeksi ainoaksi häilyväksi tuotteeksi, koska sillä ei ole niin väliä mitä kynnnkovettajaa käyttää, koska kovettajahan ei vaikuta itse kynteen ja siihen miten se kasvaa, vaan auttaa jo kasvanuttu kynttä säilymään vahvana. Siksi en vanno minkään tietyn kovettajan nimeen. Kuvassa pari uutta tuttavuutta, Orlyn Nail Defense ja Vera Valenti merkkinen kovettaja, jonka sain testaukseen tältä uudelta kynsitarvikkeita myyvältä kaupalta. 


5. Seche Vite, eli maailman paras päällyslakka. Tutustuin SV:hen ekaa kertaa joskus ehkä huhtikuussa 2009 jenkeissä asuessani ja siellä ollessani käytin tätä useamman pullon verran. Silloin kuitenkaan en vielä nail art juttuja harrastanut ja siksi suomeen muutettuani aloin käyttämään milloin mitäkin päällyslakkaa ja aina kirosin saman, ne tahraavat koristeluja. Vähän aikaa sitten ostin tätä taas pitkästä aikaa ja enää en vaihtaisi takaisin. Tämä kuivaa ehdottomasti nopeiten kaikista kokeilemistani lakoista ja ei sotke koristeluja. Gotta love this!


6-7. Orlyn musta ja valkoinen koristelulakka. Näillä kahdella + dotting toolilla pärjäisin koristeluissa vaikka kuinka kauan. Rakastan näitä lakkoja, niiden pitkää ja helposti liikuteltavaa sivellintä ja yksinkertaisesti kaikkea muutakin näissä lakoissa. 


8. Zoya - Rica. Rakastuin tähän lakkaan ihan täysin kevään aikana. Maailman ihanin persikkainen oranssi, jossa on vähän korallia ja ihan mielettömästi kultaista shimmeriä.

9. OPI - Catch Me n Your Net. Kenellekään on tuskin jäänyt epäselväksi rakkauteni tähän lakkaan ja sen moniin eri identtisiin versioihin eri merkeiltä (omistan neljä, köhköh). Tämä pitää edelleen sijaa ultimatelempparilakkanani ja jaksaisin katsella tätä kynsilläni varmasti koko ikuisuuden jos pitäisi.

10. Viimeiselle sijalle kiri Nfu Oh FS12. Rakastan neonpinkkiä ja rakastan Nfu Oh lakkojen pulloja. Koska Nufut on ehkä kauneinta maailmassa ja pullonsa puolesta, oli pakko valita sijalle kymmenen nufu-pinkki, joka on aivan ihana kynsillä. 

Jos joku haluaa jatkaa tätä tagia kynsiversiona siitä virallisesta, niin linkittäkää ihmeessä omia verioitanne mulle. Tykkäisin mielellään kuulla, mitkä ovat muiden must have tuotteita kynsien ja käsienhoidon saralta. 

OBS! Tajusin juuri, että jotenkin unohdin sisällyttää tähän sen yhden ainoan ja oikean, jota ilman en suostu elämään enää ikinä, nimittäin Trindin lasiviilan. Tuo viila on maailman tehokkain, hellävaraisin ja upein keksintö. Se viilaa kynnet nopeasti kuntoon ja pitää niistä loistavaa huolta. Trindin jälkeen joka ikinen kokeilemani viila tuntuu täysin leikkikalulta, ja tämä todellakin on sen 20 euron arvoinen kapistus. Mistä tahansa ylläolevalla listalla olevista asioista olisin valmis luopumaan, jos se vain tarkoittaisi sitä, ettei mun pitäisi antaa trindiäni pois. 


3 kommenttia:

 1. Mä voisin kokeilla :) Laitan tänne sit linkin ko oon postannu :D

  VastaaPoista
 2. OPI - Catch Me n Your Net muistuttaa paljon OPI austin tatious turquoisea mutta tuo sinun omistamasi on paljon raikkaampi. Kuinkahan paljon lasiviiloissa voi olla eroja? Kun itse petyin Vapaa-Valinnasta ostamaani Diamanten? lasiviilaan :/

  VastaaPoista
 3. KarzU: jee :D

  Mirka: Austin on ihan lällyn näköinen tuon Catch me:n rinnalla jos niitä vertaa :D Catch me on ehdoton suosikkini (: ja lasiviiloissa voi olla ihan järkyttäviä eroja toisiinsa verrattuna. itselläni on trindi tosiaan ja se on upea. en väitä etteikö halpakin viila voisi olla ihan hyvä, mutta itse en ainakaan sellaiseen ole vielä törmännyt

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...