3.8.2011

IDK


IDK. I don't know. I really don't... Ajatukset ei taas juokse oikein millään tasolla. Väitin muutama päivä sitten vastaavani kaikkiin kommentteihin ja meileihin. Noin viisi minuuttia sen julistuksen jälkeen nukahdin sängylle, ja kun vihdoin joku viitsi tulla tökkimään mua pystyyn, en todellakaan tiennyt oliko enää aamu tai ilta. Välillä on maailman vaikeinta pysyä aikataulussa.

Nämäkin kynnet tein ihan vain, koska ne yksinkertaiset Stawberry Fieldsit oli jo ihan liian kuluneet ja paikatut. Vaihdoin muistaakseni China Glazen 2Nite lakkaan, ja siitä seuraavana päivänä tähän IDK lakkaan, koska pakkohan näitä holoja on kesällä käyttää kun ei ne muuten oikeuksiinsa pääse. En edes muista miksi, mutta jotain yksinkertaisia koristeluita piti lakkaan saada. 


Tuttu uskollinen Orlyn Instant Artist liner toimitti taas koristelijan virkaa ja näissä kynsissä viihdyn nyt kolmatta päivää. Ekana iltana teki aika paljon mieli lähteä vaan jalostamaan tätä koristeluideaa kun sain postista 5 uutta orlyn lineria, koska olen niin rakastunut näiden laatuun. Tilasin testiin myös pari 9ml kokoista orlyn hoitotuotetta, joista Won't Chip päällyslakkaa testasin näiden kynsien päälle, ekan päivän jälkeen, koska tiesin, että näiden pitäisi pysyä koossa vielä pari päivää. Hyvin ovatkin pysyneet kyllä! Oikeassa kädessä on  jo vähän kärjissä kulumaa, mikä yleensä tulee rahoja käsitellessä muutenkin nopeasti. Jaksaisikohan sitä tänään jo tehdä uudet kynnet?

9 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet ja koristelut, tykkään!!!

  VastaaPoista
 2. Hienot kynnet, ihanan yksinkertaiset koristelut! :) Mä oon suunnitellut jo kauan noiden Orlyn nail art lakkojen hankkimista, mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi tehtyä tilausta.. :D

  VastaaPoista
 3. Kauniit! Voi sua onnellista, kun omistat tuon IDK:n... *huokaus* :)

  VastaaPoista
 4. Hieno lakkaus ! Mä oon jo pitkään lukenut sun blogia, mutta nyt vasta saan aikaiseksi kommentoida ekaa kertaa. Oon löytänyt monta hololakkaa, jotka haluaisin lukemalla sun blogeja. Ekat Color Clubit tulossa lähipäivinä :D Sulla on selkeä ja kiva blogi. Hyvät kuvat. Näiden blogien lukeminen käy kalliiksi, kun tulee kaikkia mielitekoja. Mutta voisihan sitä huonompaankin asiaan rahansa laittaa kuin kynsilakkoihin !

  VastaaPoista
 5. Hei! Mistä noita Orly nail-art lakkoja saa?

  Mari

  VastaaPoista
 6. Ihanan väriset, ja noi kuviotkin on yksinkertaiset, mut kuitenkin jotenkin niin ihanat ja hienot (:

  http://opportunitiesfornails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Rose: kiitos

  Mia: kiitti

  KarenD: thanks

  Diana: thanks

  sinikilpikonna: mä suosittelen niitä (paitsi sitä kultaista) lämpimästi. musta ja valkoinen on ainakin mahtavia

  Papu: pitkään venyttelin sen ostamisen kanssa ja olen kyllä onnellinen että sen hankin... sitä china glazen huhuttua uutta kokoelmaa odotellessa..

  Nina: oi kiitos kovasti kivasta kommentista (: blogien lukeminen tulee kyllä kalliiksi. aina löytää uusia juttuja joita tajuaa ehdottomasti tarvitsevansa, vaikka ei ole edes ollut tietoinen niiden olemassaolosta

  Mari: tilasin juuri ebaystä hintaan 2.95 + 2.99 postikuluja ekalle pullolle, ja seuraaville 1.5 dollaria posteja + tuo 2,95 hintaa. myös stockalta saa muistaakseni noin 11 eurolla

  Iitu: kiitos (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...