5.8.2011

Simply Shrek


Pitkästä aikaa (ainakin omasta mielestäni) jaksoin koristella kynsiä oikein kunnolla. Vihreä pohja valikoitui ihan randomilla, ja sormissa on toteutettuna vinomanikyyri OPI:n Who The Shrek Are You (lime creme lakka) ja Simply Smashing (oliivilime shimmer) lakoilla. Koristelussa Orlyn Instant Linereista musta, kulta ja valkoinen, sekä Color Clubin Limeade liner.


Mä olen vannonut noiden orlyn mustan ja valkoisen linerin nimeen, mutta toi kultainen oli pieni pettymys. Aika huonosti peittävä kaveri. Odotin, että tuo olisi ollut sellainen megapigmenttinen ja upea tapaus, mutta vähän jätti kylmäksi. Pitää vähän testailla, ja ehkä noiden metallisten linereiden kanssa luottaa kuitenkin vielä color clubiin. Tuo Color Clubin Limeade on muuten suosikkini vihertäänkultaisista nail art lakoista. Vielä kun vähän saan tuon koostumuksen paksuuntumaan, siitä tulee täydellinen.

Ja pakko vielä hehkuttaa ja kysyä onko joku käynyt Tampereen ranskalaisella torilla. Itse ehdin tänään siellä poikkeamaan ja mun ranskakuumeeni vain kasvoi. Ainoaksi ostokseksi jäi toffeeta (butterscotch oli parasta) ja nyt kärsin maailman pahimmista toffeeövereistä ja samalla tekisi mieli syödä lisää. Pitää ehkä poiketa tuolla vielä ennen kuin tuo tori tampereelta poistuu. En ole vieläkään onnistunut tekemään päätöstä lähtisinkö pikkupaikkakunnalle opiskelemaan vaiko lähtisinkö tutkimaan eurooppaa. Miksi elämässä pitää tehdä päätöksiä?

8 kommenttia:

 1. Very pretty! Love the nailart. I haven't had fudge for awhile. It looks sooo good :D

  VastaaPoista
 2. Oi toffeeta ;) Ja tosi ihanat kynnet, väri ja kaikki! ^^

  VastaaPoista
 3. Palkinto olis sulle mun blogissa! :]

  http://mynailworld.blogspot.com/

  - Vilkku

  VastaaPoista
 4. itekki kävin siellä ranskalaisella torilla ostamassa noita toffeita... pakkohan ne oli syyä kaikki kerralla vaikka vähemmälläkin olis selvinny :D

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit kynnet :)
  itekki lakkailen aina sillontällön kynsiä,
  mutta ei niistä ikinä noin hienoja tuu :)

  VastaaPoista
 6. rmcandlelight: the fudge was delicious!

  Anni: kiitos

  vilkku: kiitos kovasti

  Mewii: juu, mut kun oli niin hyviä ettei voinut vastustaa kiusausta :D

  Rose: kiitos

  maria: kiitti

  camy: thanks

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...