26.2.2015

#ablecs15 Abstract


Tällä kertaa olisi tarkoitus kurkata #ablecs15 haasteen kolmannen viikon toiseen teemaan, joka olisi Abstract. Niille, jotka on blogin parissa viihtyneet pidempäänkin, on tuskin ihme, että viihdyin aiemmin loistavasti erilaisissa viiva-pallo-sekasorto –kynsissä. Nykyään tuollaiset kynnet ovat väistyneet vähän jo sivummalle, mutta ajattelin, että sellaiset kynnet voisi taas pitkästä aikaa tehdä. Olen kuitenkin niin jumittunut leimailuun viime aikoina, että mentiin taas leimaamisen puolelle.

Mä itse asiassa aloin tässä näitä kuvia katsellessani kyseenalaistamaan myös sen, kuinka hyvin nämä sopivat teemaan abstraktius. Mulle tuon sanan merkitys on opetettu olemaan kutakuinkin taidetta, joka ei suoranaisesti esitä mitään. Oma taiteentuntemuksenihan on käytännössä olematonta, joten määritelmän oikeanmukaisuus voi olla kyseenalaista. Kuuluuko sitten melko vahvasti geometrinen tulkinta abstraktiuteen? Ainakin mun maailmassani kuuluu, joku toinen voi olla toista mieltä.Poikittainen liukuvärjäys on mielestäni nostanut suosiotaan tässä viimeaikoina. En muista millään kenen Instagram-tilillä oli tässä jokin aikaa sitten, oli toteutettu poikittainen rainbow-liuku Limecrimen cremeillä, jotka on tosi kirkkaita pastelleja. Siitä lähti munkin idea pastilliliukuun, joka itse asiassa oli yllättävän nopea ja kivuton toteuttaa.

Lakat löytyi yhtä lukuun ottamatta Barry M kokoelman joukosta, ja vaikka heiltäkin minttu löytyisi, oli se vähän liian siniseen taittava erottuakseen yhtään vaaleansinisen kanssa kynsiltä. Noh, ei se liiemmin nytkään näy, mutta yritys hyvä kymmenen.


Leima taas on peräisin MoYou Londonin Holy Shapes 03 laatasta, jossa on ihania kuvioita, jotka antaa kynnelle illuusion siitä, kuin olisi käyttänyt striping teippiä tai vinyylejä ilman että oikeasti tarvitsee niitä käyttää. Mä en viime aikoina ole ollut kovin suuri vinyylien ja teippien ystävä kun ne ei ole tehneet kanssani yhteistyötä, joten oli pakko ottaa yksi Holy Shapes laatta testiin heti kun ne julkaistiin.Kynsillä:
China Glaze – Re-Fresh Mint
Barry M - Lemon Ice Cream
Barry M – Berry Ice Cream
Barry M – Strawberry Ice Cream
Barry M – Blue Moon
Barry M – Peach Melba

Sopivat nämä kynnet sitten teemaan tai eivät, tykkäsin kyllä näistä ihan hurjasti.

[Huom: postaus ajatettu, vastailen kommentteihin viimeistään viikonlopun aikana :)]

12 kommenttia:

 1. Mä tykkään näistä ihan sikana :) täytyy varmaan hommata tuo moyoun laattaki :D ja kokeilla pystyliukuvärjäystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen MoYoun laattaa ehdottomasti! munkin pitää tehdä lisää hankintoja tästä kokoelmasta ja sääsyää siten hermoja teippien kanssa!

   Poista
 2. Ouu aivan ihanat kynnet! Ihastuin ihan kympillä näihin. <3 Aika kiva tollane laatta,katoin heti ekana ku näin tuon kuvan et miten oot jaksanu väsätä kynsiteipeillä nui kauheesti, mut hahaa se oliki sit leima! :D Määki haluan tollasen laatan. Ja minustaki nuo sopii hyvin tuohon teemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ja joo, leimat säästää hermoja tosi paljon... mä en kamalasti ole teippien kanssa harjoitellut kun ne aina takertuu minne haluaa, eikä varmasti ikinä mene suoraan kaikissa kynsissä :D

   Poista
 3. Oi miten kauniit nää on! Ja kyllä mä nää täysin allekirjoitan abstrakteiksi (:

  VastaaPoista
 4. Onpas näissä kynsissä kaikkea kivaa, kaikki sopii hyvin yhteen :)! Itekkin olen pitkään harkinnut tollasen poikittaisen liu'un tekemistä, pitäisköhän kohta ottaa härkää sarvista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen ottamaan härkää sarvista! ei se loppuviimein ollut yhtään sen kummallisempaa kuin "se perinteinen" pitkittäinen liukuvärjäys, mihin itse olen aina jumittunut täysin :)

   Poista
 5. Vau, tosi mahtavat kynnet! Tuo liuku on onnistunut upeasti :)

  VastaaPoista
 6. Just hienot!! Abstraktiudesta en tiedä, kuviossa on kyllä aika paljon säännönmukaisuutta ja geometrisiä linjoja, mutta onko se nyt niin nuukaa jos näin hyvin onnistuu?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia :)

   ja just tuota säännönmukaisuutta ja geometrisuutta mietin itsekin, mutta tosiaan, ehkä välillä voi ampua vähän teemojenkin ohi, jos vaan lopputulos itseä miellyttää :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...