28.2.2015

Helmikuun tuhot

Tässä kuussa en ajatellut ostaa yhtään lakkoja - said no one ever... 

Helmikuussa mun lakkalaatikoihin muutti taas ihan liian monta lakkaa. Ihan liian monta. Mä rakastan lukea kaikkien muiden kuukauden ostospostauksia, koska mun mielestä on äärimmäisen mielenkiintoista seurata, minkä verran lakkoja ihmiset ostaa aina tietyn ajan kuluessa. No okei, mä rakastan ostospostauksia noin niin kuin ihan muutenkin, mutta that's beside the point. Siinä kohtaa vaan kun itse esittelee kai jo kolmatta kuukautta putkeen sellaista materialismi-mässäilyä, ettei tosikaan, tulee miettineeksi olisikohan jostain voinut karsia. Ehkä olisi, mutta nyt mennään näillä.

Tarkoituksella jätin ottamatta postaukseen mukaan reissusta hankkimani lakat, koska niiden määrä voisi venyttää tämän postauksen pitkäksi - tai siis entistä pidemmäksi... Ainakin voin lohduttautua sillä, että minä sentään käytän niitä asioita, joita "keräilen". Turhemmalta omasta mielestäni olisi tuhlata tuhansia euroja vaikka postimerkkeihin, jotka vaan jäävät kansioon pölyttymään. Selittelyn makua(ko?) :D 

Mennään sitten ostoksiin... 


Zoya - Dahlia, Chyna, Godiva, Vespa, Nyx, London


Zoya - Tomoko, Chita, Arabella, Sunshine, Carter, Dhara

Näitä Zoyia en "varsinaisesti" lue mukaan helmikuun saldoon, koska rahat näihin on olleet sivussa jo viime kesästä saakka, en vaan koskaan ole saanut näitä tilattua. Nailsavella oli pitkään ongelmia pakettien toimituksen kanssa, minkä takia ajattelin odottaa, josko he saisivat ongelmansa selviteltyä. Tieto Pixieiden lopettamisesta tuli kuitenkin ennen kuin Nailsave alkoi toimia paremmin, joten turvauduin ebayn maailmaan. Jouduin kommunikoimaan myyjän kanssa jonkin aikaa ennen kun lakat saatiin matkustamaan kohti suomea, mutta myyjä oli maailman auttavaisin ja ystävällisin ja reilussa viikossa (tulliselvittelyineen) posteljooni ojensi ison paketin käsiini. Tekstuureja rakastava lakkafani on ihan fiiliksissä ostoksistaan. 

Jouduin näistä muuten tekemään myös ensimmäistä kertaa elämässäni tulliselvityksen, mikä taitaa olla aika hyvin ihmiseltä, joka tilailee aika useinkin tavaraa ulkomailta alv-rajoista piittaamatta. 


Polish Me Silly - Clowning Around, OPI - Lights Of Emerald City, Nfu Oh - Cuticle Remover

Yksi kirppispaketti tuli kotiutettua tässäkin kuussa ennen postimaksujen nousua. Olen himoinnut Nfu Oh:n cuticle removeria, mutten ole koskaan oikein oikeuttanut itselleni 13e kynsinauhanpoistajaa + postikuluja, kun edellistä (kuusi vuotta vanhaa, aina välillä toimivaa) tavaraa on vielä jäljellä. Nyt maksoin muutaman euron enemmän kuin uusi tuote olisi maksanut, paketista, jossa oli lisäksi kaksi pitkään himoitsemaani lakkaa. Hyvä diili siis. 


OPI - Push & Shove, Make Him Mine, Kiss Me At Midnight

Mimaxilla kuukauden tarjouksena oli OPIn ja Orlyn lakkoja tarjouksessa. Nappasin heti kuun ensimmäisenä päivänä koriin hopeisen peililakan ja kaksi jo hiukan vaikeammin saatavilla olevaa tekstuuria joulun 2013 kokoelmasta, jotka itseltäni vielä puuttuvat. Mua niin harmitti kun en aluksi saanut tuota ruusukultaista tekstuuria reilu vuosi takaperin, mutta nyt nappasin sen pilkkahintaan omakseni. Nom. 


MoYou London - Holy Shapes 03 & Pro 06, strasseja x2

Vähitellen leimauslaattojen kokoelmaa kartuttavana tässä kuussa kimppatilauksen mukana tuli pari laattaa kokoelmiin. Ebaystä taas tilasin pari hyrrää strasseja, joille muistaakseni jäi hintaa yhteensä noin 1,5 euroa. Ebay käy vielä mun kohtaloksi kun sieltä tilaa puoli-ilmaisia juttuja aina tasaisin väliajoin. 


Glam Polish - Harmony Wild, Eternity Dragon, Star Shadow, Dreamscape, Comet Storm, Arcana Dark


KBShimmer - Blush Money, Cool Hand Cuke, To Peach His Own, Wind Swarm


Periwinkle Time, Snow Way

Näille viimeisille mulla ei ole mitään tekosyytä - tai sitten ehkä se syistä onnettomin. Riitannuin yhden ystävän kanssa hetkellisesti ja tarvitsin piristystä. Opintotuet oli juuri tulleet tilille, joten the rest is history. 

Ensiksi olisin halunnut tilata koko KBShimmerin kevätkokoelman ihan vain siksi että ne näyttää niin ihanan suloisilta ja ihanilta yhdessä. Sitten kun otin järjen kauniiseen käteen, tajusin, että kolmelle hololle kokoelmasta löytyy mulla jo dupet, ja oikeasti vain neljä lakkaa olivat niitä must have valintoja. Otin sitten kaksi muuta ihanaa crellyä KBShimmereiden puolelta. 

Glam Polishien kohdalla se järki sitten karkasikin kädestä ja tilasin kaikki kuusi Fantasia Flakieta. Kuvasta voi päätellä, että puolilla olisi pärjännyt. Pakko sanoa, että Glam Polish osaa somessa markkinoinnin hyvin, koska he postaavat jatkuvasti esim instagramiin kuvia samoista lakoista, mutta eri ihmisten swatchaamina / koristelemina. Ja siinä vaiheessa kun kuva samasta lakasta piirtyy verkkokalvoille ehkä kymmenennen kerran, alkaa helposti uskoa, että itse tarvitsee sen varmasti. 

Loppu hyvin, kaikki hyvin, riidat on taas sovittu ja salla on muutamaa lakkaa rikkaampi. Voisikai ne rahansa tyhmempiinkin asioihin iskeä - vaikka niihin postimerkkeihin... 

Tältä näytti siis helmikuun aika toivoton ostossaldo, ja lisää lähtee varmasti reissulta mukaan, joten maaliskuulla ja huhtikuulla yritän oikeasti katsoa, että lakkoja tulisi mahdollisimman vähän tähän talouteen. Vaikka tammikuussa tulikin myytyä melko kokoelma lakkoja pois, en kuitenkaan haluaisi olla samoissa lukumäärissä takaisin ihan heti parin kuukauden kuluttua.

10 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia , noi Zoyat ja pixiet erityisesti uskomattoman ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Pixiet iskee muhunkin... Musta tuntuu, että mulla alkaa olla tekstuurilakkoja jo ihan kamala määrä, mutta koko ajan löydän lisää uusia sävyjä, jotka on vaan liian ihania ja ne on pakko ostaa... :D

   Poista
 2. Can't wait to see the KBShimmer swatches!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'll do my best to try them on :) though it's really dark and murky around here right now and the weather doesn't scream "spring" as loudly as the polishes do :D

   Poista
 3. Ihania lakkoja, kelpais mullekin! :D Kieltämättä melkoisen hyvä määrä lakkaostoksia kuukaudelle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. välillä se mopo vaan näköjään karkaa käsistä :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...