24.2.2015

#ablecs15 Fruitylicious


Reissun takia huijaan kaikkia sen verran, että toteutin viikon kolme kummatkin lakkaukset jo ensimmäisen haasteviikon viikonloppuna, jotta tulisivat ajoissa eetteriin. Saattoi johtua siitä, että kumpaankin lakkaukseen oli jo idea päässä valmiina, joten ei kuin sutimaan lakkoja kynsille.

Tai siis, väkertämään leimadecaleita ja menetämään hermoja. Luulen, että näiden decalien kanssa taistelu karsi jäljellä olevia elinpäiviä muutamalla, mutta kunhan ei liian läheltä katso, on kynnet mukavan keväiset ja pirteät.


Mä olen tosiaan kerran aiemmin testannut leimadecaleiden tekoa muistaakseni leivinpaperin ja folion päälle tehtynä. Silloin lakkasin alustalle ohuen kerroksen läpinäkyvää lakkaa, jonka päälle leimasin kuvion ja siitä sitten värittelemään leimaa. Ei toiminut, voin kertoa. Tästä on suunnilleen vuosi aikaa, joten oli aika ottaa härkää sarvista ja yrittää uusiksi. No tällä kertaa poimin leiman stamperiin, värittelin siinä, annoin kuivua ja sitten yritin siirtää sen kynsille irroittaen sen stamperista ja painamalla kynsille. Totuus tosin tuli vastaan: mulla on aika kaarevat kynnet tähän hommaan. Nyt kun jälkeenpäin tätä ajattelen – tylsähköä luentoa isossa luentosalissa kuunnellessa kun on aikaa tutkiskella kynsiä ja kirjoittaa postausta luonnoksiin – paras vaihtoehto olisi ollut ehkä leiman poimiminen stamperiin, värittäminen, kuivuminen ja sen jälkeen päällyslakkaa stamperille/kynnelle ja decalin ”leimaaminen” kynnelle. Miten lukuisat instagram-käyttäjät tekee leimadecalien tekemisestä niin helpon näköistä, sitä en tiedä, koska oma hermot ainakin meinasivat mennä tällä kertaa. Tosin sainpas ainakin jotain kynsille.

Tuliko paasattua tarpeeksi decaleista?


Mä kehitin joskus viime kesänä obsession MoYou Londonin Tropical 08 laattaa kohtaan, kun näin jossain kynnet, missä tuo banaani-siksak –leima oli leimattu valkoiselle ja banaani väritetty. Jotenkin ironista, että olen sitten käyttänyt useampaa kuviota tuosta laatasta, se banaani on jäänyt käyttämättä. Siksi pitikin vihdoin toteuttaa ne kynnet, jotka itselläni oli olleet mielessä.

Decalien pohjalla tosiaan on Essien Blanc – joka on ihan kohta finito! – ja muissa kynsissä Models Ownin Polish For Tans –kokoelman lakat keltainen Bikini ja vihreä Flip Flop. Tampereella on selvästi alkanut kevään odotus, kun kirkkaat lakat pääsevät kynsille melko usein.  Näissä on tosi kiva koostumus, joka peittää kerroksella tai parilla ja muutama niitti kaveriksi riitti koristeluiksi muutamaan kynteen.

Mun on pakko sanoa, että näiden kynsien yleisilme / teema / kokonaisuus on oikeasti sellainen, jossa viihdyn aivan loistavasti, mutta decalien kanssa taistelu ja decalien ”teräviksi” jääneet rajat ja mustan lakan sotkeutuminen valkoiseen vähän masensivat liikaa. Ihan heti en välttämättä lähtisi uusia decaleita kynsilleni vääntämään…


Kynsillä:
Models Own – Bikini
Models Own – Flip Flop
MoYou London – Tropical 08
Konad - Musta
Valkoiset, keltaiset ja vihreät niitit

Ensikerralla parempi onni decaleiden kanssa… jos sitä ensi kertaa tulee ihan hetkeen :D


[Huom: postaus ajatettu, vastailen kommentteihin viimeistään viikonlopun aikana :)]

8 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...