13.2.2015

#ablecs15 Will you be my valentine?


Löytyykö täältä internetin ihanasta maailmasta vielä joku, joka ei olisi kuullut Annie, Mirkan ja Katjamarian luotsaamasta Finnish(able) Nail Art -haasteesta? Tuskin, mutta avataan asiaa kuitenkin parilla lauseella: haasteessa on tarkoitus tehdä kaksi manikyyriä viikossa annettujen teemojen pohjalta, ja uusia haasteita riittää aina toukokuulle saakka. En ala venyttämään tätä postausta kilometrin mittaiseksi, joten tässäpä olisi linkki Annien postaukseen haasteesta, josta löytyy kaikki oleellinen info. 

Mä olisin halunnut ottaa tähän osaa jo viime syksynä kun ensimmäinen versio haasteesta pyöri blogimaailmassa, mutta silloin haaste alkoi niin huonoon kohtaan itselleni, että päätin jättää koko homman väliin. Noh, niin kuin sanottu, on tämä kevät samanlainen kuin viime syksy, mutta moninkertaistettuna vielä muutamaan kertaan, joten en tiedä miten aika ja resurssit riittää mihinkään kovin monimutkaiseen, mutta ainakin johonkin yksinkertaiseen on aina aikaa, kuten tässä manikyyrissä. Viime keväänä kun totetutin 31 päivän haastetta, huomasin tykkääväni siitä, että lakkauksilla oli joku teema annetuna ja se usein sai itseni tekemään monipuolisempia kynsiä, joten katsoo miten tämän haasteen kanssa käy. 
Koska minkäänlaiset glittermuotoja sisältävät päällyslakat pääsevat vain harvoin käyttöön, ajattelin, että teemana ystävänpäivä olisi otollinen aika laittaa sydämet kynsille. Ajattelin yhdistää OPIn Bearest Of Them All:n ja Lights Of Emerald Cityn, jotta saisin kysille sekä sydämiä, että neliöitä. Yllätyin itseasiassa siitä, että tuossa Emerald Cityssä myös irridescent glitterhippuset on pieniä neliöitä. 

Välillä tuntuu, että neliöglitteristä on tulossa vähän samanlainen ärsytys monille, kuin mitä tikkuglitter yleisesti on. En tiedä miksi, mutta minä tykkään neliöistä, jos glitterissä on luultavimmin kulmia kuitenkin, onko sillä niin väliä onko niitä kulmia kuusi vai neljä? 


Pohjaksi OPIn ihana We'll Always Have Paris joka nyt sattuu olemaan uusin suosikkini todella tummien punaviolettien listalla. Ihan täydellinen sävy silloin kun haluaa selkeää tummuutta, muttei kuitenkaan musta kovuutta.

Tänään luennolla kynsiä tuijoteltuani aloin miettiä, että näissä on jotain tutun oloista ja hmm, olinkin yhdistänyt samat lakat ilman tuota Emeraldia tuossa pikkujoulujen aikaan. Tästä voisi siis päätellä, että joko A) mulla alkaa muisti pettämään tai B) nämä lakat vaan yksinkertaisesti toimivat loistavasti keskenään... Haluan uskoa viimeiseen... 


Kynsillä:
OPI - Lights Of Emerald City
OPI - We'll Always Have Paris
OPI - Bearest Of Them All

Nyt on siis haaste potkaistu käyntiin myös Playing With Polishin puolella... Miltä kuulostaa? Ketkä muut on tarttuneet haasteeseen? 

2 kommenttia:

 1. Jee, huippua että lähdit mukaan haasteeseen!

  Tosiaankin toimiva yhdistelmä nuo glitterit ja tuo pohjasävy, tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan, että ehdin tehdä haasteen loppuun saakka :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...