18.10.2010

Black n' gold konadMä en oikein tiedä miksi näitä kynsiä kutsuu. Vähän tulee mieleen keskiaika ja narrien asut tai lähinnä se miten ne disney leffoissa kuvataan. Pakottava tarve oli taas tunkaista kynsiin niin paljon kaikkea mahdollista kuin vaan voin ja tässä lopputulos.

Pohjalakkana siis kaksi kerrosta Models Ownin 25 Carat Goldia. Sen päälle leimattuna M60 laatasta tota salmiakkikuviota, jonka kanssa menetin hermoni ja vähän enemmän. Mun kynsipedit on aivan liian kuperat ja kynnetkin vaikean muotoiset, että ikinä ei ylä tai alareuna kuviosta tykkää leimautua. Tuputtelin sienellä kärjet mustiksi Sinful Colorsin Black On Black lakalla ja leimasin vielä ruusut M54 laatasta. Itse tykästyin ainakin lopputulokseen.


I really don't know how to call these nails so they just have to be black and gold konad nails. I have a lot going on on them but I still like how they look.


The base color is 25 carat gold by Models Own. I really like this gold polish even though on itself it looks really yellow. After that I stamped on the whole nail design from plate M60. My nail beds are really annoying because it's super hard to stamp whole nail designs on my nails. My nails are a tad too long to cover my whole nail so I sponged some black on my tips. After that I stamped the rose pattern from plate M54 on. 

8 kommenttia:

 1. Oh wow!
  Just wow!
  Gorgeous nails!

  VastaaPoista
 2. Nää ois ollu ehdottomasti parhaimmat ilman mustia tippejä ja valkoisia koristeluita! Pelkästään tuo salmiakkikuviointi mustalla kultaisen lakan päällä. Tosi kauniin värinen. :)

  VastaaPoista
 3. hah, mullakin aina menee överiks ku koitan jotain hienoa väkertää. en pysty vaan lopettaa..

  tosin nää sun kynnet on kyl hienot, mitä ei voi sanoa mun övereistä..

  mutta hei, muistelisin et puhuit joskus siitä et osit kynsilakka kirppistä järjestämässä lähinnä "tuntemattomimmista" merkeistä..
  Onko idea kariutunut, vai uskaltaako sitä odotella?

  VastaaPoista
 4. ihanat kynnet! ja sulla on aivan samalaiset sormet&kynnet kuin mullaki!:D

  VastaaPoista
 5. This gold is nice on your hands!

  VastaaPoista
 6. Ria: thanks (:

  Sanna: varmasti olisi ollut tosi upea, jos vaan saisin noi koko kuvion kuvat onnistumaan niin kuin pitäisi, omat kynnet kun on liian kippuraiset pitkät niin noi kokokynnen kuviot on melkein mahdotonta saada yksisteen toimimaan :(

  Paulina: thanks

  -anni-: kiitos :D se idea eteni niinkin pitkälle tasolle kuin lakkainventaarioon mikä johti siihen, että olin valmis luopumaan noin sadasta lakasta, mutta sitten kun tajusin miten suuri työ niiden kuvaamisessa, nettiin lataamisessa ja myymisessä oikeasti olisi, piti idea laittaa vähän jäähylle, koska kuten varmaan blogin päivitystahdistakin huomaa, tarvitsisin päiviin tuplamäärän tunteja jos toivoisin saavani kaiken mahdollisen tehtyä. Idea on ehdottomasti edelleen hautumassa

  shazzii: thanks

  mirva: ihanaa etten ole ainut :D

  Camy: thanks girl

  Jackie S.: you think so? I've been debating whether it's good or not :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...