26.10.2010

Syksyinen viinitarha / Autumn wineyardLupaan että maa ei ole niellyt mua, koulu tosin sitäkin suuremmalla vaihteella. Lasken viikkoja lomaan (1,5!) ja joululomaan (7, sillä otan varaslähdön lomaan ja suuntaan kaukomaille). Eli siis kuusi viikkoa koulua tälle syksylle ja hermoromahdus on aikataulutettu ensiviikon lopulle. Elämä on kivaa, vai mitä?

Eilen mulla oli kuitenkin pitkästä aikaa oikein ruhtinaallisesti aikaa kynsillekin, mikä on harvinaista herkkua nykyään ja kerrankin jaksoin visioida jotain vähän vaativampaakin kynsiin. Lähtökohtana oli syksyinen viinitarha ja tässä lopputulos.

Koko manikyyrin pohjalla on OPIn Need Sunglasses? lakka, eli perus keltainen creme. Siihen on sienellä lisätty lakkoja (tyvestä kärkeen): Models Own - 25 Carat Gold, China Glaze - Orange Marmelade, China Glaze - In Awe Of Amber ja Orly - It's Not Rocket Science. Myönnettäköön, että tähän olisi voinut panostaa vielä vähän enemmän; heittää oranssin ja kullan väliin vielä yhden lakan ja punaruskean mukaan kanssa. Sen jälkeen leimasin viinirypäleet laatasta m55 ja lehtitippikuvion laatasta m56. Viinirypälelakka on  China Glazen VIII ja musta lakka lehtikuvioissa on Sinful colorsin musta Black on Black lakka. Onko varmasti tarpeeksi työvaiheita kun pitää häivyttää ja konadoita ja ties mitä.

Yhteensähän näihin käytin yhdeksää eri lakkaa (alus- ja päällyslakat mukaan lukien) ja aikaa meni reilu tunti. Eilen kun etsin sopivia lakkoja näiden tekemiseen, kiitin taas kerran sitä miten hullu määrä lakkoja itselläni on kun oli helppo löytää sävyt, joilla toteuttaa tämä manikyyri.


Hi again! I know I've been MIA for about a week already but I just can't help it. School is a huge nightmare right now and I don't have time to do pretty much anything. I'm counting on how many weeks are left for mid-December because like last year, I'm leaving Finland for a little over a week just before Christmas. There's 7 weeks left and one of those weeks I don't have school, so maybe I'll survive through this year.


Last night I finally had some time to do my nails. I wanted to do some sort of autumn-y wineyard type of mani and this is what I ended up doing. The base color id OPIs Need Sunglasses?, a basic yellow creme polish. On Top of that I've sponged (from base to tips): Models Own - 25 Carat Gold, China Glaze - Orange Marmelade, China Glaze - In Awe Of Amber and Orly It's Not Rocket Science. I think I should've used two colors more to make it better but this'll have to do now. Then I sponged some grapes for plate m55 using China Glaze VIII and the tip pattern with leaves is from plate m56.

8 kommenttia:

 1. Nää on nätit! Ekana tuli mieleen Saksa noista väriyhdistelmistä. :)

  VastaaPoista
 2. This is a wonderful manicure, you're always full of inspirations!!
  It goes really well with the Halloween mood ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! Itse tykkään kovasti tehdä liukuvärjäyksiä, ja se on tosiaan paljon hankalampaa tehdä tuolla alle 50 lakan kokoelmalla. Ei millään saa juuri sellaisia aina kuin haluaisi :/

  VastaaPoista
 4. Todella kivan näköiset. En olekkaan itse ikinä testannut noin monella värillä liukuvärjäystä. Täytyykin joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 5. milloin julistat sun arvonnan voittajat?

  VastaaPoista
 6. Sonne: voi ei, saksa :D olen tehnyt yhden niin kamalat saksakynnet ettei mitään rajaa :D kieltämättä nämäkin vähän sitä muistuttavat

  Paulina: thanks (:

  H: Kiitos

  Lolaa: thanks (: I wasn't even thinking about halloween but you're right, they kinda go with halloween too

  Nina: uskon ton nimittäin itse metsästin aika pitkään juuri niitä oikeita lakkoja näihin ja se vaati sitä kivaa kokoelmaa

  Camy: thanks

  tämän mamman matkassa: juu, kannattaa kokeilla, vaikka se usein onkin vähän enemmän hermoja raastavaa

  ano: tänään illalla pitäisi tulla. on ottanut hetken aikaa käydä läpi noi kaikki osallistumisviestit, mutta nyt olen jo melkein valmis (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...