11.10.2010

Snow Crystal - Light Taupe

"Nyt se on selvästi kasvanut aikuiseksi", ilmoitti äitini mulle eilen Ideaparkin Kicksissä. Olin töiden vuoksi Tampereella viime viikonlopun niin kuin tulen seuraavankin olemaan, ja eilen oli hetki aikaa valloittaa Ideapark. Äidilleni oli järkytys kun nappasin alekorista harmaanruskean Light Taupe lakan ja kiikutin sen kassalle saakka. Yleensä vihaan kaikkia tylsiä ja masentavia värejä, mutta tänä syksynä on taupet iskeneet oikein kovaa. Ehkä sitten olen kasvanut vähän, en tiedä, mutta sen tiedän että varmasti pian taas päästään niihin kirkkaisiin ja mielenkiintoisiin lakkoihin takasin.

Mua ihan periaatteesta ärsyttäää maksaa 8(?) euroa Snow Crystalin lakoista, joissa tavaraa on 7,5ml. Musta se on puhdasta rahastusta ja ei, en tykkää tästä. Kolmen euron kappalehintaan nappasin kuitenkin pari mukaan ihan kokeilumielessä. Ensimmäisenä kynsille pääsi Light Taupe, joka on kaunis harmahtava ruskea (=taupe) lakka, jonka seassa on ihan vähän shimmeriä. Kaksi kerrosta peitti ongelmitta ja nyt on kynnet ihan kunnolla ruskeat... ehkä ensimmäistä kertaa ikinä. Piti heti myös iskeä neliötimentteja kynsiin kun sain useamman ebay-paketin Tampereelta. Joku hiukan hitaampi ihminen oli kyllä muistanut vaihtaa osoitteensa kesän jäljiltä paypaliin, mutta kuka nyt siitä ebay-osoitteesta välittää. Niimpä!My mom told me yesterday that maybe I've finally grown up. I went shopping with her quickly and after buying a taupe polish on sale, she was sure that I've lost my mind. This is so not a color that I usually wear but for some reason I've really liked my taupes lately. I think 8 euros for Snow Crystal polishes is just too much (the bottle is 7,5ml) but for three euros I picked up two interesting colors. 

The taupe one is called Light Taupe. It was opaque with just two coats and it has the slightest shimmer in it too. It is so weird to have my nails painted brown probably for the first time ever but yes, I like this a lot. I also had to try the square shaped rhinestones for the first time. I actually had a few packages waiting at my parents' place since I had forgotten to change my shipping address in ebay. I did change my paypal account address after summer but not the ebay one. Well, luckily I got my packages anyway...

6 kommenttia:

 1. Light Taupe oli mun kesän luotto lakka, shimmerit kimalteli ihanasti auringonvalossa. Muutenkin mutaiset harmaat ja taupet ovat olleen jo pitkään luottolakkoja.

  VastaaPoista
 2. Ostin eilen kans tota ideaparkin alekorista :)

  VastaaPoista
 3. I love this kind of color :) very nice & elegant with this nail art.

  VastaaPoista
 4. Hei sellaista kysyn nopeasti, että miten tuo maksu tapahtuu transdesign -nettikaupassa?

  Luin jostakin, että loppusumma pitäisi laskeskella itse ja maksaa sitten se summa ja sitten joku puhui että sähköpostiin pitää odotella paypalin maksumuistutustj ja siinä näkyy vasta oikea lopullinen maksettava summa. Eeeh :D?

  VastaaPoista
 5. HeidiB: varmasti tämä olisi nätti lakka auringossa, ei pääse ihan oikeuksiinsa nyt syksyllä

  H: näilläpä on ollut menekkiä :D

  Saori: thank you (:

  Panda: Siis riippuu vähän millä tahdot ostaa. Olen aina ostanut sampopankin visa electronillani ja vain näppäillyt suoraan kortin tiedot ja valinnut maksuvaihtoehdoista visan, jolloin he veloittavat tililtäni suoraan oikean summan. Nykyään postitusvaihtoehdoissa on "small flat rate box" eli joka maksaa sen 18 dollaria, joten siihen vaan ruksi ja kortin tiedot niin tulee kyllä. Jos haluaa käyttää paypalia niin en osaa ihan varmaksi neuvoa, ilmeisesti valitset maksutavan ja postituksen tilausta tehdessä ja sen jälkeen saat jotain kautta maksupyynnön. En valitettavasti ole koskaan maksanut paypalilla transdesignille, joten ihan varmaksi en osaa sanoa. Kuitenkin kun oikean postitusvaihtoehdon pystyy tilausta tehdessä valitsemaan, ei paypalilla maksaminen pitäisi olla ongelmallista

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...