12.10.2010

Non-konad cheetah


Mä voin ihan rehellisesti sanoa, etten paljon perusta konadin leopardikuviosta. Se on niin puhkikulutettu, ettei ole enää edes kivaa. Tottakai on nopeampaa vain leimata kuvio suoraan kynteen, mutta itse mielummin pistän työhön vähän enemmän energiaa ja teen käsin, milloin myös lopputulos on eläväisempi ja kauniimpi omasta mielestäni. Tottakai jokaisella on oikeus mielipiteeseensä ja joitakin voi konadin kuvio miellyttää, mutta itse suosin käsintehtyjä.

Tarkoitus oli siis tehdä minttuleopardi valkoiselle pohjalle, mutta pohjalakkana käyttämäni China Glazen White-Quick-Silvr vaihtoikin värinsä vähän nudempaan vaaleaan hullun kerrostamisen jälkeen, mutta mitä pienistä. Sen päälle Snow Crystalin mintulla lakalla täpliä ja rajaus muistuttamaan leoja.

Miten on, kumpi miellyttää enemmän, itsetehdyt vai konad leopardit?


I can honestly say that I'm not a big fan of the konad cheetah stamp. I think it's been so overused that I rather put some effort on hand painting cheetah print on my nails than use the same pattern that everyone uses. Of course everyone has their own opinion about this and I'm not saying you shouldn't use the print but I think it's just a little overused.


I meant to do mint cheetah on white base but somehow my base color turned out to be more nude than white. The polish is China Glaze White-Quick-Silvr and I used probably five coats or so to make it even slightly opaque. I think that gives the milky feeling of the polish and I kind of like it. After that I made some random mint colored dots with my Snow Crystal mint polish and lined them with black.


So what do you think, is hand painted cheetah better or do you prefer the konad one?

7 kommenttia:

 1. Noi on kyl tosi upeet ! Ehkä itse tehty leopardikuvio on kivempi, ku konadin, sillä tosiaan se on kulutettu..

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä siitä, että konadin leokuvio on puhkikulutettu.. Taidokkaasti tehdyt leot on paljon hienompia minunkin mielestä
  ja nää on taidokkaat, tosi hienot.!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti itsetehdyt, paljon persoonallisemmat ja näin (-:

  VastaaPoista
 4. I like the variations in a hand painted cheetah, since that makes it even more interesting to look at, but I like the Konad ones, too, especially when they're personalized with adding dots of another color after stamping. (I don't have the cheetah plate yet myself but I'll probably get it one day.)

  VastaaPoista
 5. Itse tykkään myös paljon enemmän käsintehdyistä. Ensimmäiset "nail art" kynteni jotka tein olivatkin tuommoiset leopardit!

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...