30.10.2010

Nail art -kokoelma / Nail art things collection

Kokoelmavideot on ehdottomasti yksiä toivoituimmistani. Moni varmasti voi jo tän blogin perusteella todeta, että mulla on ihan järjetön määrä kynsilakkoja. Epäilisin, että niiden kaikkien kuvaaminen, kuvien lisääminen blogiin ja lakkojen nimien kirjoittaminen kuvien alle vaatisi varmasti usean tunnin tehokasta työaikaa, ellei jopa kauemmin. Aloitetaan siis vähän helpommasta ja esitellään ensiksi nail art juttuja.

Here are the basic things that I use to do my nail art on daily basis. I know you haven't seen all these in my blog but that's mainly because I haven't had time to try everything out yet.


(Mites toi sormenjälkien pyyhkiminen? / Nice finger prints don't you think)

Eli siis säilytän kaikkia lakkojani kahdessa pienessä metallilipastossa. Oikeanpuoleinen on tällä hetkellä täysin lakkojen valtaama ja vasemmasta kahta alinta laatikkoa asuttavat nail art tarvikkeet ja muut kynsitarvikkeet. Mun pitäisi saada loputkin tuosta lipastosta tyhjennettyä lakkoja varten. Kyseessä ei ole Ikean Helmer laatikostot, joiden nimeen moni bloggaaja vannoo, vaan Kodin Ykkösestä ostetut mustat metallilipastot. Ihan vain siksi, että tahdoin ehdottomasti mustat lipastot.

Here are my two non-Helmers. They're basically just like Helmers but they're a little bit more expensive and black. Please Ikea, start making Helmers in black because I'm running out of space with these. Right now I have nail polish on the right sided one and makeup and all other kind of stuff in the left one. The two bottom drawers of the left one are for nail art things and nail care things though. I'd have to find another pace for my make up so that I could use these two just for nail polish.


Nail art lakat. Niitä on muutama, kuten joku ehkä huomaa. Silti on hiukan ironista, että käytän niistä hulluna vain muutamaa ja loput jää vähemmälle käytölle. Lähinnä ongelmoin sen suhteen, että joissain on huono pigmentti ja toisissa sivellin on huono. Mainittakoon, että Color Clubin Art Club nail art lakat ovat mielestäni ehdottomasti parhaimpia ja niitä kannattaa suosia, jos nail art lakkoja ostatte.

My nail art polishes. I now I have a lot of them but still I only use certain ones over and over again and I think there are a few ones that I haven't even really used. The reason is either bad pigmentation or weird brush. Like I've probably said before, I like the Color Club Art Club nail art polishes the best.
Konad-jutut. Kuvasta puuttuu ainakin pari omistamaani Konad lattaa. Mulla on tällä hetkellä kai noin 20 lattaa, jotka kaikki on aitoja Konad laattoja. Sen lisäksi omistan neljä konad lakkaa, mustan, valkoisen, hopean ja pinkin. Ostan näitä lakkoja aika harvoin koska multa löytyy paljon muitakin tarpeeksi paksuja lakkoja Konadien kanssa käytettäväksi. Hitaasti kuitenkin yritän ostella näitäkin. Sen lisäksi tietysti leimasin ja scraper, joita mulla on kumpaakin kaksi.

Konad stuff. I have about 20 different image plates, 4 special polishes and two stampers and scrapers. I still have about 10 different Konad image plates that I'd really like to get and I'd also love to get the Bundle Monster plates. I don't buy special polishes often because I have a lot of other polishes that work just fine with Konad too. 
Kynsitarrat, water decalsit ja sapluunat. Mun kynsitarrainnostus kesti kokonaista kaksi manikyyriä. Pitäisi ehkä muistaa kaivaa noi vähän useammin esiin ja lätkiä tylsien yksiväristen manikyyrien päälle.

Nail stickers, water decals, etc. I got really exited over the stickers during summer but I think I've used them two times. I should remember to use them more.
Helmiä ja glittermuotoja. Olen maininnut aiemminkin olevani materialistinen ihminen, enkä edes kiellä sitä. Mun mielestäni kaikki pienet purkit ja purnukat ovat äärimmäisen söpöjä ja tahtoisin enemmän tällaisia, joita voisi hypistellä. Isot helmipurkit ja ylälaidan putkilot on tiimarista ja pienet purkit jenkkeistä Sally's Beauty supplysta, jos joku on siitä kaupasta kuullut.

Beads and glitter shapes. I love the tiny jars that I have. I think they're so cute and I'd like to get more. The small jars are from Sally's Beauty Supply and the bigger ones are from a local craft store here in Finland. The beads in the bigger jars are a bit too big to be applied on you nails but luckily I paid only 0,10e of each jar. 
Rajausteipit. Nimi kertoo jo varmaan mitä nämä ovat. Kuvassa myös värillistä rautalankaa tiimarista, jota aion jossain vaiheessa käyttää kynsillä, mutten vielä ihan tiedä miten.

Striping tapes.
Sekalaisia glittereitä ja strasseja. Pääasiassa vivalanailsin sampleja.

Mixed glitters and rhinestones. Mostly from my vivalanails sample pack.
Fimot / Fimos
Ja viimeisenä strassihyrrät. Parissa on ihan perusstrasseja, muutama kuvioitu hyrrä ja sen lisäksi helmiä ja kukkia ainakin. Pari hyrrää on nyt olleet yli kuukauden matkalla Suomeen ja pitäisi vähitellen pistää ebay-myyjälle palautetta, että eivät ole tulleet perille.

My rhinestone wheels. I have some round ones, some shaped ones and also some pearls and flowers.Siinäpä ne. Kaikki sulassa sekamelskassa. Keksikö joku jotain mitä multa puuttuu? Itse tahtoisin ainakin ostaa kuivakukkia ja lisää helmiä.

So, that's about it, all my nail art things combined. Do you think I'm missing something? I'd like to try dried flowers and buy some more beads.

10 kommenttia:

 1. Hmmm joo, entäs foliot? Ne ovat kyllä hieman epäkiitollisia, jos eivät kunnon kotiminxeja ala kohta keksimään. Mä rakastan kaikkia noita juttuja, tarroja, wheeleja täynnä ihan mitä vaan, fimojakin tekisi mieli, olen vaan hemmetin laiska näpräämään vaikka kaikkea haluaisinkin.

  VastaaPoista
 2. millaisia ovat laadultaan nuo art deco nail art lakat ? sinikorkkiset siis :)

  VastaaPoista
 3. Mun puolesta sä voisit lahjoittaa nää kaikki mulle, eikös olisikin ihan hyvä diili, sä lahjotat nää mulle, ja sitten ostat itelles uusia!! :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että kuitenkin päätät näyttää lakkkakokoelmasi! Kun viimeksi vähän pohdit mun rahankäyttöpostauksessa, että onko se viisasta.. Mutta on se toisten kaappeihin näkeminen niin ihanaa. :D Voisin kyllä varastaa ainakin kaikki nail art lakat. (deco nail arttien laatu kiinnostas muakin)

  VastaaPoista
 5. Wow! That's a lot in one drawer :)

  VastaaPoista
 6. Moi!
  Olen itsekin hankkimassa konadeja pikapuoliin, joten haluaisin tietää mitä lakkoja voi käyttää oikeiden konad erikoislakkojen tilalla? Merkkejä olisi kiva tietää :)
  Kiitos jo etukäteen!

  ps. Blogisi on muuten ihan huippu!

  VastaaPoista
 7. Art Of nail: thanks (:

  Vanity: foliot kuulostavat jo valmiiksi niin vaikeilta muiden puheiden perusteella, että epäilen omaa kärsivällisyyttäni :D ehkä pitäis vain kokeilla. ja joo, mustakin esim strassikiekot on aivan ihania kun niistä saa katsella mitä kaikkia kiviä voisi kynsiinsä tunkea

  kata: kirjoitin äsken aiheesta kokonaisen postauksen

  Pinja: taidan kuitenkin pitää nämä itselläni :D aika kivasti mennyt varmaan rahaa ainakin osaan näistä, mutta se on helppo, kun ostaa aina pari juttua halvalla ebaystä kerralla niin vähitellen se kokoelma karttuu

  Laura: mäkin rakastan päästä kurkkimaan toisten kaappeihin :D

  Jackie: thanks (:

  Anonyymi: Merkkejä on usein paha sanoa, sillä jokainen lakka on vähän erilainen. Se riippuu usein lakan laadusta, ei niinkään merkistä. Jos esimerkiksi mustaa haluaa, ilmeisesti Wet N' Wildin musta cremelakka on todella hyvää konadin kanssa. Monilta merkeiltä esimerkiksi paksummat creme-lakat sopivat tähän tarkoitukseen hyvin, olen itse leimannut esimerkiksi Models Ownin creme-lakoilla, ja parilla shimmeriselläni. Eli kannattaa vain kokeilla omaa lakkakokoelmaa siihen tarkoitukseen. Ja kiitos kehuista (:

  Missy: thanks (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...