19.10.2010

Tenttiin lukemisen jalo taito / Giveaway reminder

Ei, tällä postauksella ei ole mitään tekemistä kynsilakkojen kassa, ei sitten mitään, mutta kun joku toivoi enemmän minäpostauksia (kyllä, tosi looginen sana) niin täältä pesee.

Mun pitäisi tällä hetkellä lukea maailman puuduttavinta kirjaa tenttiin. Sellaista, jossa on sivunmittaisia lauseita, joista ei saa selvää vaikka kuinka tahtoisi. Sellaista, jonka olen lukenut jo kerran ajatuksella läpi, mutta unohdin yhden asian tentissä ja en päässyt läpi. Moni ihminen, joka oli lukenut kirjasta sisällysluettelon muistivat juuri ne oikeat asiat ja pääsivät läpi. Pänniikö? No pännii ja siksi olen puoli vuotta lykännyt tän tentin tekemistä. Nytkään en ole lukenut kuin pakolliset asiat ja olen päättänyt, että se opettaja kysyy taas ne samat kysymykset, mitkä se on kysynyt aina aiemminkin. Jos ei niin sitten menee jo huonosti!

Mihin mä sitten olen kuluttanut koko päiväni (no okei, koko päivän sen kello viiden jälkeen kun päästiin koulusta). Osaksi kouluhommiin ja vielä enemmän tähän. Taisteltiin tätä yhden kaverin kanssa koulussa monta tuntia ja nyt ollaan jatkettu yksin (tai facebookin välityksellä vähän yhdessäkin). Hemmetin vaikeaa ja koukuttavaa. Tätä mä luultavasti taistelen jouluun saakka. Mun oli ihan pakko laittaa vahinko edes vähän kiertämään.

Toiseksi halusin vain muistuttaa, että vielä huominen on aikaa osallistua arvontaan! Linkki löytyy sivupalkissa ylimmäisenä.

---


Tomorrow is the last chance to enter my giveaway. The link can be found on the sidebar!

2 kommenttia:

  1. Anteeks mut mun on pakko kysyy et miten tuon linkin saa kirjoitettua tuolleen ettei se tule näkyviin vaan saa kirjoittaa jonku sanan? oon ihan avuton täs asiassa :)

    VastaaPoista
  2. Anteeksi, että kesti hieman vastata. Eli siis kirjoitat kenttään normaalisti tekstisi ja sitten maalaat sanan jonka haluat olevan linkki (siis maalaamisella tarkoitan sitä mitä teet kun esimerkiks kopioit tekstiä) ja sen jälkeen painat tekstikentän ylälaidassa olevaa painiketta missä luke "linkki" ja siihen aukeavan ikkunan kenttään laitat sen linkitettävän osoitteen. Tekstiediotorissa pitää siis olla kohdassa "luo" eikä html-koodattavassa vaihtoehdossa. Tuntuu että selitin taas yksinkertaisimman asian maailman vaikeimmalla tavalla, mutta toivottavasti aukesi

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...