29.4.2011

Bannerinsuunnittelukisa!

Megaleveää blogipohjaa on taas kavennettu omaa silmääni miellyttävään versioon (ja ainakin omalle 13 tuuman läppärilleni mukavaksi) ja nyt olisi vuorossa kevätremontti ulkoasunkin puolella. Siksi ajattelin pistää teille pienen kisan pystyyn bannerin suhteen, koska monella tuntui riittävän kiinnostusta pieneen kisaan.

Itse saan gimpistä harmaita hiuksia, koska se ei tottele ja ajattelin, että koska joillain varmasti on kiinnostusta kuvanmuokkausohjelmien kanssa räpeltämisestä, laitan bannerikisan pystyyn. Ketään en siis pakota osallistumaan, enkä ton jättiarvonnan takia voi suurta palkintoa voittajalle luvata, mutta lupaan, että jollain pientä voin voittajalle lähettää sen lisäksi että hänen bannerinsa pääsee blogiini hengailemaan. Lupaan säästää myös muiden työt koneelle ja mahdollisesti käyttää niitäkin tulevaisuudessablogissa, jos siltä tuntuu.

Faktat:

- bannerin tulee olla 862 pikseliä leveä

- bannerin korkeus saa olla väliltä 200-400 pikseliä (uskoisin omaa silmääni kuitenkin eniten miellyttävän bannerit, jotka ovat ainakin 250 pikseliä leveitä, mutta tämäkin toki riippuu bannerista)

- bannerissa pitää lukea Playing with Polish (nimen omaan siten, että with on kirjoitettu pienellä ja kaksi muuta sanaa isolla, eikä mielellään muuta tekstiä)

- banneriin saa käyttää kaikkia blogista löytyviä kuviani, lukuunottamatta niitä, jotka jollekin toiselle olen kreditoinut

Omia suosikkeja (näitä ei bannerista tarvitse löytyä, mutta ovat mieleeni):

- rakastan rusetteja, se tuskin on kenellekään epäselvää enää :D

- lempivärejäni ovat keltainen, pinkki ja turkoosi

- pidän eniten selkeästi yhtä sävymaailmaa edustavista bannereista (ei siis välttämättä 80s fiboja yhdistämällä keltaisen, pinkin ja turkoosin :D)

- aion yhdistää banneriin vaalesävyisen rauhallisen taustan, joka sopii banneriin väreiltään, joten tumma banneri tuskin on mieleeni

Bannereita voi lähettää 16.5 saakka osoitteeseen playingwiththepolish@hotmail.com jonka jälkeen valitsen suosikkini ja väännän blogin ulkoasun uusiksi bannerin kanssa.

Jos tulee kysymyksiä mieleen, saa kysellä ja yritän parhaani mukaan vastailla. Jos unohdin jotain olennaista niin hihkaiskaa ja muokkaan tätä postausta. Lupaan tykätä jokaisesta ihmisestä ihan hirveästi, joka viitsii mitään tehdä, koska itse olen tämän asian saralla aika onneton!

ps. alla postaus päivän kynsistä!

9 kommenttia:

 1. Saako jokainen tehdä vain yhden bannerin, vai voiko useammankin lähettää ? :)

  VastaaPoista
 2. saa lähettää useammankin, jos vain tahtoo tehdä (:

  VastaaPoista
 3. Laitoin sulle kyllä spostiin pari ehdokasta, mutta en tiedä tulivatko ne kun hotmailini ryttyilee. :o Että hihkaise jos ei tullut, laitoin kyllä viestiin tämän saman nimimerkkini. :)

  VastaaPoista
 4. Hmm.. Jos en olisi niin kiireinen työni vuoksi niin voisin kokeilla. :D Muuten ei oikein onnistu kun ensikuussa kiirettä pitää entistä enemmän. Mutta kiva että järjestät kilpailuja ja muuta "ajanvietettä" kävijöille. :P

  VastaaPoista
 5. Serrated B: tulivat perille joo (: itseasiassa neljään kertaan :D ja kaikki kuvat olivat ihan omiani, vaikka jotain epäilitkin (:

  marm: mukavaa, että olisit ollut kiinnostunut jos aika olisi riittänyt (: koita jaksella työn parissa, se on aina stressaavaa jos on kamala määrä työtunteja

  VastaaPoista
 6. Voi ei, neljä kertaa! :D En minä kuin kerran tai kaksi yrittänyt sen laittaa. :'D No nyt sait sitten usemman kappaleen. :D

  VastaaPoista
 7. hiihhii.. no toki kokeilen (onneani) vaikka parinkin erilaisen muodossa.. jos nyt riittää jaksaminen moneen banneriin

  VastaaPoista
 8. Liekköhän minun vaihtoehtoni tulleet? :)

  VastaaPoista
 9. Serrated B: juu, niillä oli niin kova halu tulla perille, että päättivät tuplaantua matkalla :D

  Pinja: kiva, että kokeilet (:

  Nunnu: tulivat perille joo, kiitos kovasti, en oo vielä töiltäni ehtinyt vastailla kaikille osallistujille (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...