21.4.2011

Kevätviuhkat / Spring fansKoen täällä pientä ylpeyttä itsestäni, kun eilen illalla kävin kaikki muutaman sataa arvontaan osallistujaa läpi ja tein yhden yhtenäisen taulukon kaikista osallistujista. Eipä siihen mennytkään kuin melkein kolme tuntia, mutta nyt olen ainakin taas selättänyt arvontani ja saan toivottavasti arvottua voittajan heti ensi tiistaina, jonka jälkeen toivottavasti saan voittajan nopeasti kiinni, koska ensi viikon olen suomessa, seuraava viikko meneekin maailmalla huidellen, joten palkinnon postittamisen kannalta mietin vain. Mun pitäis kyllä hakea postista joku megakokoinen pehmustettu kirjekuorikin noille palkinnoille... Ja miksi selitän tätä teille... sen kun tietäisi. Mutta sen voisin kertoa, että eiliseen mennessä arvontaan oli osallistunut noin 450 henkilöä, ja arpalipukkeita tuli yhteensä 1345, joten voittajalla todella tulee olemaan arpaonnea! (Ehkä ihan hyvä, että luovuin yhdestä väsyneestä ideastani että voisin kirjoittaa kaikki osallistujat lapuille ja arpoa jostain... no way in hell, would I have been able to do that!)

Entäs ne kynne sitten. Tulin eilen siihen tulokseen, että Color Clubn hajulakoista keltainen ja violetti oli käyttämättä ja halusin käyttää jompaa kumpaa... mutta kun ne näytti niin kivoille yhdessä. Tajusin kuitenkin, että olisi aika itsemurhamissio pistää kaksi haisevaa vierekkäin, joten keltaiseksi nappasin Color Clubin Volt Of Light lakan joka on kesän 2009 Electro Candy neon kokoelmasta. Nopean vertailun perusteella tämä ja Wicked Sweet kokoelman keltainen ovat käytännössä identtisiä... nyt vain pitäisi osata päättää kumman haluan pistää kiertoon.

Violetti lakka on siis yksi tuoksilakoista ja nimeltään Gimme A Grape Big Kiss. Tämä oli kolmella kerroksella peittävä, äärimmäisen helppo levittää ja mukavan sävyinen. Entäs se tuoksu? Kun tätä sniffailee, tässä on makea, viininkumimainen hedelmätuoksu samoin kuin Raspberry Rushissa. Oman kummllisuutensä soppaan tekee se, että tämä haisee mun mielestä vapulta (älkää kysykö miten vappu voi tuoksua joltain, mutta mun päässä tää tuoksu assosioituu vappuun, enkä nyt tarkoita mitään vapputorien pieruspray-hajuja!) ja kun tätä vetää pitkään sisään, tää tuoksuu mun mielestä myös oluelta. Tässä vaiheessa aloin kyseenalaistaa oman nenä toimivuutta, mutta mun mielestä tässä on sellainen oluen haju miksattuna karkkituoksuun. Pidän siis tämän hajusta makeuden takia, eikä tuo "olut" paista sieltä paljon läpi, mutta olevinaan selvästi löydän sen oluenkin tästä lakasta... Kuka lakkasi uskomasta mihinkään mun tuoksuselityksiin heti kun mainitsin oluen? :DToday I have yet another one of the Color Club Wicked Sweet collection to show you. Yesterday I picked up the purple and yellow ones out of the collection trying to figure out which one I want to use next. They looked really nice together and I really wanted to use both but I realised using two different scented polishes at the same time probably isn't the best idea. That's why I dug out Color Club Volt Of Light from the Electro Candy collection and I think this and the scented yellow are pretty much dupes!

So the purple on my nails is called Gimme A Grape Big Kiss and it's supposed to smell like grapes. The scent is sweet and it has the same wine gum type of scent that Raspberry Rush had also. I like the sweet scent a lot. I'm really thinking there might be something wrong with my nose 'cause when smelling this and taking deep breaths, I think this smells a bit like beer too. Yes, beer! It's not a overpowering scent at all, the strong scent is the sweet wine gum smell, but as a bottom note or something, I smell beer. Now, I have to say that I absolutely hate the taste of beer (I've drank only one bottle of beer during my entire life and that was when my underaged brother really wanted to give me one) but in this polish, the smell is so candy like that it's okay. 

14 kommenttia:

 1. *reps* Ei elämä noita sun vapun haju-juttuja! :D Aww. Mutta siis tietty pistät ei-tuoksuvan kiertoon.. ;) No ei vaa, onhan se tuoksuva ehkä jännempi mut kumpiko on käytännöllisempi, hmmm.

  VastaaPoista
 2. oi, vähänkö oot taas saanu tehtyä noi koristelut siististi!

  VastaaPoista
 3. Oh wow how simple, pretty and elegant! I ♥ it!

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä ihanat ja söpöt. Eilen illalla tein pääsiäiskynsiä ja jotenkin koitin muistella sun videotutoa. SIlti tein huonommat versiot vain nimettömään ja kaikki muutkin kynnet epäonnistuivat, tänään ehkä uusiksi, ja ehkä pelkästään sun hyvällä idealla. (ja muistan kyllä blogissa kertoa mistä idea on ;D) Mutta vinkki: Ei kannata puol 11 aikaan illalla väsyneenä ruveta tekemään kynsiä, ne kyllä varmasti epäonnistuu!! :D Muutenkin, ihania kynsiä osaat sitten tehdä. En ole kamalasti kommentoinut vaikka näenkin mitä mahtavimpia kynsiä täällä, mutta nyt vain tuli olo että miksen kommentoisi?? (:

  VastaaPoista
 5. Se usko meni ehkä jo tossa vappujutussa :DD Tosi nätit kynnet, mäkin voisin ehkä värkkäillä jotakin...

  VastaaPoista
 6. Tosi sievät kynnet, tykkään väreistä ja kuvioista<3.

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat! :) Mä tajusin just, että en ole käyttänyt *ikinä* mun valkoista Color Club nail art -lakkaa, vaikka valkoinenhan sopii tosi hyvin monen värin kanssa yhteen! :o

  VastaaPoista
 8. Vilkku: kiitos (:

  Sonne: no se tuoksuu! voin kuvailla vappuna sulle miltä vappu tuoksuu... paitsi et oon koko vapun töissä, hups :D

  Chloe: kiitos

  Keijju: ne ei siltikään onnistuneet ihan niin kuin piti :D

  Sara: thank you (:

  Pinja: bloggaajasta on aina kiva jos jaksaa kommentoida (: pistä linkkiä tipuihin, jos sellaiset päädyt toteuttamaan

  Nora: voi höh :D sun pitää haistella vappua ja miettiä miltä se tuoksuu niin usko palautuu :D

  Cherry: kiitos <3

  Puggie: et ikinä O.o mä olen käyttänyt yhden color clubin nail art valkoisen loppuun :D se on tosi kiva lakka

  VastaaPoista
 9. En kestä oottaa, että mun kynnet kasvais :D Haluisin tehä jotain tämmösiä koristeluja, mutta ei näissä töpöissä näytä miltään :( Aloitin tehokuurin mm. kalkkia, et jospa se tästä... Pitäs olla tekemättä käsillä mitään, niin saisivat kasvaa :D

  VastaaPoista
 10. Ihan siun näköset kynnet :)

  VastaaPoista
 11. MM: thanks (:

  norppa: toivotaan, että kasvaisivat nopeasti ja pääsisit taiteilemaan (:

  elli: niin on joo, musta noi viuhkat on niin kivat :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...