23.4.2011

Hyvää pääsiäistä! / Happy Easter everyone!


Mä luulen, että kaikkein väärin saattaa olla toivottaa hyvää pääsiäistä lauantaina, jolloin kaupat on auki ja ilmeisesti mitään raamatullisesti mahtavaa ei tapahtunut. Tästä voi päätellä kuinka paljon minä olen ikinä kiinnittänyt huomiota uskonnonopetukseen, mutta en kyllä ala pohtimaan nytkään, miksi mikäkin pääsiäispäivä on merkittävä. Voin hyvillä mielin toivotella hyvää pääsiäistä ihmisille ja keskittyä pääsiäismunien syömiseen!

Mä mietin eilen oisko mitään vähänkään pääsiäismäistä mitä kynsiini voisin tehdä, koska halusin jotain vähän rauhallisempaa noiden viime viikkojen ilotulitusten rinnalle. Höyhenet kuuluu vitsoihin ja pääsiäisiin, eikö niin? Mä ainakin päätin, että saavat kuulua mun kynsiini. Pohjalle kerros OPIn Happy Anniversarya, höynenet m77 laatasta mustalla Konad lakalla, vinotipit OPIn Jade Is The New Blackillä ja päälle kuorruttamaan ihanainenNfu Oh #55. Yksinkertaiset tehdä, mutta mun mieleeni nämä ovat kovasti.

Mulla on täällä myös taistelu itseäni vastaan, koska Bornprettyllä on feikkikonadit alennuksessa $1.55, mikä on halpaa ja tuolta saisi päättää mitkä laatat haluaa (vs. ebayn paketit joissa tulee jotain vain) ja mua vähän himottaisi... Tai ehkä vähän enemmän kuin vähän. Mä en vaan vielä tiedä haluanko ostaa vai ostaa myöhemmin aitoina noita laattoja... mutta kun noi on niin halpoja!

Mitä mieltä muut on? Konadit aitoina ja muut feikit on ok, vai onko ihan ok ostaa feikkilaattoja konadkuvioista?


I think I should have wished happy easter to everyone yesterday and not today but who cares. I'm actually not sure anymore what happened on which easter day and right now, I'm just happy for the long holidays and a change to eat easter eggs. 

Over the past weeks I've done so may manicures that have a lot going on on the nail, so I wanted to do something a lot more simple today. I started the mani with a coat of OPI Happy Anniversary as my base and stamped one feather from m77 on each nail. After that I did the diagonal tip with OPI Jade Is The New Black and finishes the mani with Nfu Oh #55 on top of JITNB. 

17 kommenttia:

 1. Kylläpäs on kivan näköiset. Sulat on kyllä tosi suloiset. :)

  VastaaPoista
 2. Itse olen ainakin feikkilaattoja vastaan (: Toki uudet kuviot on kivoja ja halpa hinta houkuttelee, mutta feikki on aina feikki. Mielummin tuen rahoillani alkuperäistä keksintöä kuin halpoja kopioita. Jotenkin se vain tuntuu reilummalta.

  VastaaPoista
 3. Hienot pääsiäiskynnet on kyllä!

  Ja Konadeista.. No jaa, mä itse jotenkin tykkään, että ne on aitoja. Se on sinänsä tosi typerää, koska feikit ois varmasti yhtä toimivia, mutta vaan halvempia. Joku siinä nyt vaan silti on, että Konadien on oltava aitoja. :D

  Tai ainakin sitten niin, että ne "lempparilaatat" on aidot, mutta semmoset "voishan tuonki nyt ostaa" sais olla feikkejäkin.

  VastaaPoista
 4. Voi kuule sun on pakko kertoo tuosta Bornprettystä, liian hyvä ollakseen tosi! Ilmainen postitus? O_____________O Entä tullit? Mitä täh? Ootko tehny tästä postauksta? Millä voi maksaa ♥ ?

  VastaaPoista
 5. Oho, huomasin muuten, että hinnat on dollareissa. Mitä tän suhteen pitäs tehä?

  VastaaPoista
 6. Hyvää pääsiäistä! Ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
 7. Muakin kyllä himottais ne feikkikonadit, mut epäilyttää vaan että onko ne kunnollisia. BPn Youtube-sivulla on video kyllä niistä mutta siinä ei näkyny tarpeeks hyvin miten se laatta toimii. :/ Mut kivat kynnet on!

  VastaaPoista
 8. Mulla taitaa olla neljä aitoa laattaa ja fauxeja n. 40 kpl... ja niin kauan kun aidot on niin riistohintaisia kuin nyt ovat, suosin fauxnadeja, vaikka niissä onkin aika paljon laatuvaihtelua. Konadilla on myös liian pienet koko kynnen kuvat, joten siksikin tykkään enemmän esim. Chez Delaney -laatoista. :)

  Niin joo ja ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
 9. Aitoja konadeja saa hintaan 2,85€/kpl yheltä nettisivulta :) mielestäni se ei kovinkaan paljoa ole ja ero olisi joku pari euroa noihin feikkeihi. Tosin feikki laatoista mulla ei ole kokemusta, joten en pysty sanomaan mimmoisia on laadultaan. Halpojahan nuo feikkilaatat ehdottomasti ovat! :)

  VastaaPoista
 10. Mulla on feikki Konad-laattoja (esim. BornPrettyStoresta), mutta käytän kuitenkin oikeastaan vain noita aitoja! :D Johtuneeko siitä, että yleensä noilla feikeillä ei saa ihan niin hyviä kuvioita aikaan (ainakaan tällainen aloittelija). Jatkossa en varmaan osta enää feikki-laattoja, ellei satu nyt olemaan joku super-kiva kuvio, jota Konad-laatoissa ei ole. Toi m77 mun on pitänyt ostaa vaikka kuinka kauan! :)

  VastaaPoista
 11. Tilasin BP:lta pari feikkilaattaa ihan nähdäkseni, mikä niiden laatu on, mutta paketti ei ole vielä tullut perille :(
  Lähinnä valitsin sellaiset laatat, joiden hankkimista olen pari kertaa miettinyt, mutta kun laatoissa on vain pari kuviota, joista tykkään / en muuten vain ole varma, miten paljon käyttöä laatalle keksin, en millään viitsisi maksaa aidon Konadin hintaa.

  VastaaPoista
 12. Itsekin kuolailin viime yönä tuolta Bornprettysta noita feikkikonadeja, ainut mikä sai epäröimään oli että toimivatko yhtä hyvin. :S Onko kokemusta?

  Ja ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 13. marm: kiitos (:

  Ine: olen vähän samoilla linjoilla kanssasi... tai siis konadit konadeina, mutta muut feikkilaatat on mielestäni ihan ok, kunhan eivät ole suoria konad-kopioita

  Conleche: juu, mua kiehtois ostaa noita pari testiin ja sit jossain vaiheessa hankkia aidot versiot noista :D

  Aurica: en oo tehnyt postausta, mutta ajattelin jossain vaiheessa naputella... maksutapahtuu luottokortilla tai pay palin kautta ja nämä veloittaa kyseisen kurssin mukaisen summan tililtäsi automaattisesti, joten dollareista ei tarvi huolehtia... tullit menee kosmetiikassa yli 45 euron tilauksista. ja postikulut on ilmaiset juu (: jos klikkaat tuolta tageista arvostelu kohtaa, sieltä löytyy muutama arvostelu tämän kaupan tuotteista, mutta niin kuin sanoin, voin jatkaa tota "kokemuksia nettikaupoista" sarjaa myös BP:n osalta kunhan kerkiän :D

  KarzU: kiitos (:

  Hantta: juu, muakin epäilyttää, kun osassa laatoista kaiverrus näyttää vähän kömpelöltä... saatan tilata kokeeksi pari ja katsoa :D

  Papu: chez delaney kiinnostaisi mua hirveästi, yhtäkään laattaa en sieltä nimittäin omista :D mutta mä olen kyllä sitä mieltä, että konad-laatat on kyllä oikeasti halpoja kun ottaa huomioon, että ne kestää ikuisuuden ja kuvien laatu on varmasti taattu

  Jessie: jep, mutta ton 2,85e päälle tulee aika kivat postarit ja se syö vähän sitä hintaa + kaupan kyseenalainen maine :(

  Puggie: konadeissa on joo se kiva puoli, että laatu on aina taattu...

  Lumi: tolla perusteella mäkin noita laattoja katselin... jos saat ne pian tee ihmeessä postausta blogiin, kun mua ainakin kiinnostaa hurjasti

  Celia: mulla on kokemusta vaan siitä heidän kuusikulmaisesta hello kitty laatasta, ei noista konad-kopioista, mutta se HK laatta toimii kyllä ainakin just niin kuin pitäisi

  VastaaPoista
 14. Tosi ihanat kynnet! Olisi kiva tietää tosta Bornprettystä enemmän!:)

  Blogissani muuten giveaway, käy katsomassa jos kiinnostaa:)
  http://lovefornailpolish.blogspot.com/2011/04/good-evening-and-good-luck.html

  Hyvää pääsiäistä ja vappua!:)

  VastaaPoista
 15. Hmm, kaikki muut tuntuu olevan sitä mieltä että konadit on parhaita, mutta mä taas oon kyllä erimieltä tästä asiasta. :D oon ollut paljon tyytyväisempi mun bundle monsterin laattoihin kuin konadeihin. :)

  VastaaPoista
 16. Great manicure! I love those colors together.

  VastaaPoista
 17. Emma: pistän postauksen siten toteutukseen (;

  LeCianne: mulla on muutama kuva BM laatoissa jotka ei oikein toimi, mutta rakastan kyllä niitä laattoja

  Minty: thanks (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...