27.4.2011

Kesäkukkia / Summer flowers


Yksi äärimmäisen väsynyt bloggaaja täällä hei. Onko oikeutettua nukahtaa klo 19:11 kun väsyttää? Mä nimittäin suunnittelen sitä täällä ahkerasti. Vähän ehkä väsy tuli tuosta päivän koulutuksesta ja uusien työkavereiden opstuksesta, mutta kun sen vetää 3 tunnin yöunilla ja heittää päälle ruoanlaiton ja pitkän lenkin koiran kanssa, oon minä jo ihan valmis petiin. Ottaa ehkä hetken, että kroppa vaihtaa tästä loma-modesta taas siihen työ-modeen. Mutta omalla tavallaan, it feels so good to be back.

Mun kynnet toimi musta taas vähän paremmin ajatuksen tasolla kuin kynsillä. Yritin uusiototeuttaa noita bannerin kynsiä vähän pienemmillä kukilla ja pienen värikatastrofin auheutin kynsilleni. Pohjana halusin käyttää Models Ownin limenvihreää lakkaa sävyssä Lime Green, joka on pyörinyt laatikossa käyttämättömänä jo elokuusta saakka. Melkein heitin sen kirppiksellekin, mutta sitten säästin sen ja nyt kun käytin, en kyllä ihastunut. Lakka on todella hyvin käyttäytyvä parilla kerroksella peittävä creme, mutta sävy ei oikein vain iske... taitaa siis päätyä kirppiskasaan.Here's one really tired blogger trying to write you a post. It's 7:11pm and I'm wondering if it's okay to just start the night right now. I slept only three hours last night and a I had over seven hours long info / new employers training at work today and I think the new people are scared at me right now 'cause the things I told them didn't come out as smoothly as I had wished and I just blabbered things that came into my mind. Well, maybe they learned at least something. It'll probably take some time before my body is willing to move from "on holiday" mode to "working" mode but it feels good to be back at work. 

The nails that I did yesterday looked better in my head than actually on the nail. I wanted to recreate the flower mani that I have in my banner but with colors that are more summer-y. I used Models Own Lime Green as base. I've had it just laying around since August and I almost sold it on blog sale already. Then I decided to give it a go, and even though the formula is great, I think there's something I don't like in the shade and maybe I should just sell this. 

14 kommenttia:

 1. On ehkä oikeutettua nukahtaa, muttei kannattavaa. Itse nukahdin kerran 19.40, heräsin 20.30, enkä tiennyt onko yö vai aamu ja kaikki oli ihan sekaisin ainakin kymmenen minuuttia. :D Kaikenlisäksi luulin sulkeneeni herätyskellon, mutta olinkin lyönyt luurin korvaan kaverille.

  Mutta itse asiaan, ihanan kesäiset kynnet. (: Itsekin pitäs hankkia joku kivan vihreä lakka, ei ehkä kuitenkaan ihan noin.. Lattea? En tiedä, mutta tahtoisin semmoisen vaalean/limenvihreän, kirkkaan, mutta kuitenkin cremen.. :D

  VastaaPoista
 2. Pullossa kivan väristä mut kynnellä ei :D Sopis vissiin enemmän niihin lakkoihin, mitkä on hyllyllä koristeina. :D Mun mielestä.

  VastaaPoista
 3. Ihana sävy tosiaankin! Piti vaan kysyä että mistä muualta kuin netista voi ostaa nfu oh.eja? Ja jos ei muualtta kun netistä niin mistä nettikaupoista? Kiitin paljon!!

  VastaaPoista
 4. Just found your blog, you do amazing designs! Definitely want to try and recreate some of them! x

  VastaaPoista
 5. I love the color combination. Very cute manicure, it turned out nice. (:

  VastaaPoista
 6. Minä voin tuon lakan ostaa ihan nyt hetipaikalla kiitos! :D Jos sen saa ostaa, niin laittaisitko spostia mulle? :) kynnelle@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. That is too cute!! Love it!
  KatXoXo

  VastaaPoista
 8. Ihanan värinen lakka, ja kynnet kokonaisuudessa kauniin kesäiset! :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kivan kesäiset kynnet.:)

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä tuo lakka on taas aivan ihana !!<3
  Jos oot pistämässä blogi kirppikselle niin voisko sen varata mulle vai onko joku muu jo varannu ?:O

  VastaaPoista
 11. Ihanan keväiset kynnet! Tuo lakka kyllä sopii vuodenaikaan, vaikka sävy onkin jännä. :)

  VastaaPoista
 12. Conleche: juu, mä toivoin tämän olevan sellainen kunnon lime, mutta taitaa OPI Who The Shrek Are You voittaa (:

  Nora: juuri näin :D musta ois kiva kasata sellainen iso rivi samanlaisia pulloja johonkin hyllylle koristeeksi :D

  kiki: no periaatteessa Tampereella on kynsisalonki näytä kyntesi, josta voi kävellä sisään ja ostaa, mutta siellä on kalliimmat hinnat kun jos tilaa heidän verkkokaupastaan

  Olivia: definitely try, my design are pretty easy to mimic often (:

  Minty: thanks (:

  Sanna: pistän sulle viel postia (:

  Kat: thanks

  Eve: kiitos (:

  Emmi: kiitti!

  My Nails: Sanna ehti ensin huuteleen että olisi kiinnostunut :(

  Wheatear: kiitti (:

  VastaaPoista
 13. nooh hööh,ei voi mitään :(
  Mutta jos oot myymässä jotain vihreää lakka niin laita vaikka sähköpostii ?
  Ronja_mooi@hotmail.com

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...