26.4.2015

#ablecs15: Game To Play


Myönnettäköön, että tämän viikon Game to Play teemana oli taas niitä, jotka aiheuttivat muutaman uuden harmaan haivenen omaan kuontalooni - toivottavaa tosin olisi, että voisin vielä ainakin pari vuosikymmentä viettää ilman niitä harmaita vieraita... Jotenkin en keksinyt mitään mitä voisin tehdä ja monta kertaa viikon aikana löysin itseni miettimästä tätä teemaa. Jostain kumman syystä mun peli-inspiraatio rajoittui akselille shakki-backgammon-lentopallo-jalkapallo. Aina kun mietin pelejä, nuo neljä tuli mieleen... Selkeä blokki aivotoiminnassa tällä hetkellä siis. Eilen illalla sitten istuin alas ja totesin, että koko teema jää toteuttamatta, ellen nyt vähitellen ala keksiä, mitä kynsilleni tekisin. Lopulta kun kysyi itseltäni, mitä peliä pelaan kaikkein mieluiten, Super Mario tuli äkkiä mieleen ja ihmettelen, etten ollut miettinyt tätä aiemmin. Mario on nimittäin ykkönen, ollut jo päälle 20 vuotta! 


Mun suosikkeja on ehdottomasti nuo sienet ja ne onneksi olikin aika helpot kynsille toteuttaa. Alunperin näihin piti syntyä yksi 1UP sieni ja yksi "kasvan isommaksi" sieni, mikä ikinä sen virallinen nimitys onkaan, mutta tajusin vasta molemmat vihreäksi väritettyäni, että ai niin, hups! Menee se näinkin, tuo yksi punainen kynsi vaan on ehkä vähän out of place tällä hetkellä... 


Mä en ole mikään käsinmaalaaja, mutta sienet oli onneksi verrattaen helppo luonnostella ihan dotting toolin ja stripereiden avulla. Ei nuo ihan symmetrisiä keskenään ole, joten ihan hyvä, etten kaikkiin kymmeneen kynteen näitä alkanut toteuttaa. Ihan symppiksiä ne kuitenkin mielestäni on. 


Kynsillä:
Barry M - White
OPI - My Vampire Is Buff
OPI - Over & Over A-Gwen
OPI - Forrest My Case
Orly Instant Artist Jet Black
Technic - White 

Mitä muutamia teemaan kuuluneita kynsiä olen nähnyt, ilmeisesti ideat on ollut vähän muillakin hukassa, mutta mielestäni tähän teemaan on nähty ihan mahtavia ja tosi paljon toisistaan eroavia kynsiä, mikä on ihan mahtavaa! 

4 kommenttia:

  1. Äääwws ku on ihanat! Tosi söpöt! Ja ainaskaa mua ei häirihe tuo punanen kynsi ku aattelin vaa et se on marion pöksyistä. :D Et se sopii kyllä hyvin. :)

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...