25.4.2015

Love Triangle


Myönnettäköön, että olen tuijottanut tätä tekstikenttää kuvat lisättyäni jo hyvän hetken, tietämättä oikein mistä lähteä kirjoittamaan. Rankka viikko on taas ottanut osansa ja yritän lohduttaa itseäni tiedolla, että parin viikon päästä opinnot pitäisi olla plakkarissa, ja kesä (=työt) alkaa. Puhuttiin just viikolla yhden kaverin kanssa, miten ihanaa on, että töissä voi työajan puitteissa keskittyä duuniin täysillä, mutta ne asiat ei seuraa kotiin toisin kuin luentopäiväkirjat, esseet ja tentit ja niistä aiheutuva stressi. 


Mä tällä viikolla fiilistelin jo kevättä ihan täysillä käyttämällä koko viikon mun kesähajuvettä - Marc Jacobsin Daisy Eau So Fresh tai jotain sinnepäin - ja kulkemalla kukkatennareissa. Omaksi ilokseni posti lahjoi mua samana päivänä sekä veroilmoituksella, että Bornprettystoren kirjekuorella, joista molemmista kuoriutui mukavia uutisia. Mä en rehellisesti sanottuna muistanut enää, mitä BPS:ltä oli tulossa, vain sen, että laattoja, ja tällä kertaa menikin huomattavasti edellistä kertaa kauemmin ennen kuin paketti löysi suomeen. 


Ensimmäisenä pääsi testiin ihastuttuva kukkalaatta Qgirl-022. Tähän ihastuin noiden ohutta viivaa sisältävien kuvien ansiosta, niiden kohdalla tosin usein pelkään nouseeko ne kuinka hyvin laatasta. Tämä testaamani kuvio ainakin nousi kivasti.

Mun visioni oli harmaa pohja ja China Glazen Emotionilla leimaus. Jostain syystä harmaan ja (likaisen/murretun) pinkin yhdistelmä on kiehtonut mua kovasti viime aikoina. Ainoa vaan, että unohdin lakatessani, että pohjan piti olla harmaa ja heitin pinkin Kikon niille kynsille joiden piti olla harmaan. Ei se mitään, toimii myös näin :D Tein sitten tuplaleimat Konadin Black Pearlilla ja Whitella pinkin päälle, mikä ehkä syö vähän kuvion selkeyttä ja ymmärrettävyyttä, mutta sopii mielestäni lakkauksiin. Nimettömiin ja peukaloihin pääsi sitten Kikon harmaa ja Emily De Mollyn Love Triangle. 


Ja voi että, miten tuo pastelliglitteri uppookaan itseeni. Tuossa on valkoisia kolmioita ja medium hexglittereitä, pinkkejä pieniä hexiä ja turkooseja isompia ja keskikokoisia hexejä. Ja se on ihana! Voin vain kuvitella, että tämä sopis about jokaisen erilaisen pohjalakan päälle. 


Kynsillä:
Kiko - 500 Pearly Oliander Pink
Kiko - 380 Medium Grey
Emily De Molly - Love Triangle
Konad - Black Pearl & White
Qgirl-022 

Vaikkei nämä kynnet ehkä kevättä värimaailmallaan kilju, voin silti sanoa pitäneeni näistä kovin. Tosin pidätän oikeuden mielipiteen muutokseen, koska saatoin ajaa liikkuvan poliisin tutkaan nämä kynsilläni ja saada sakot. Jos niin käy, ristin nämä epäonnen kynsiksi ja piilotan lakan laatikoiden perälle. Mä muistan vähän liian hyvin mitä lakkoja on ollut kynsillä silloin kun jotain hyvää tai huonoa on tapahtunut. Nimimerkillä en varmaan koskaan lakkaa OPIn Eurso Euro lakalla uudestaan, koska se edusti kynsillä viikon viisureiden poistoleikkauksen jälkeen... 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...