13.4.2015

Electric tie dye


Jotenkin kummasti vesimarmoroituani China Glazen Electric Nights kokoelmalla, ne loputkin testaamattomat värit huusivat kynsille pääsyä mahdollisimman pian. Ja mielellään yhdessä... violetti, pinkki ja vihreä... Juuri se yhdistelmä, mitä yleensä pidänkin kynsilläni! 


Vaikka nämä värit olisi varmasti toimineet hyvin myös vesimarmoroinnissa, päätin koittaa jotain vähän uutta. Olen ennenkin tehnyt lakkauksia, joissa eri sävyjä tuputetaan pienellä sienenpalalla kynnelle, mutta yleensä aina olen pelannut vain saman värin eri sävyillä, en neljällä täysin erilaisella värillä. 

Lähdin liikkeelle persikkaisesta Sun Of A Peachista, jonka jälkeen tuputin vihreän, violetin ja pinkin kynsille, ja palasin vielä viimeiseksi oranssiin, sen peityttyä aika paljon muiden sävyjen alle. Pohjaksi valitsin valkoisen lakan, jotta värit erottuisivat pohjastaan, koska niitä jäi aika ohut kerros kaikkia kynsille. 


Lopputulos oli... ainakin värikäs. Pidin itseasiassa kovasti tästä värien sekametelisopasta, joka muistuttaa vähän jotain värikuulasotaa omalla tavallaan. Luulen, että nämä kynnet olisivat saattaneet parantua mustasta / valkoisesta leimasta, joka olisi vähän ehkä koonnut yhteen näitä, mutta onnistuin tietenkin kolauttamaan käteni lohkaisten yhden kynnen kulman ennen kuin ehdin leimailla mitään, joten lakkaukset päätyivät poistoon ennen kuin ehdin harkita miten näitä olisi vielä voinut parantaa. 

Pitää ottaa siis viimeistään kesällä uusinta tästä tekniikasta ja katsoa sitten leimaisiko jotain vielä päälle. 


Kynsillä:
Essie - Blanc
China Glaze - Treble Maker
China Glaze - Sun Of A Peach
China Glaze -  Glow With The Flow
China Glaze - Plur-ple

Joko muillakin on päässyt kirkkaat lakat edustamaan kesäkynsille? Itse ainakin olen päättänyt, että nyt on kevät, koska aurinko paistaa... Ei niistä lämpötiloista niin väliä...

ps. mulla on ainakin pari seuraavaa viikkoa ihan järkyttävät koulun suhteen ja vietän koululla käytännössä päiväni aamusta pitkälle iltaan, joten en tiedä kuinka energiat riittää blogin suhteen. Yritän parhaani ja onneksi valona tunnelin päässä voi ajatella, että viimeistään toukokuun saapuessa tänne saakka, pitäisi tämänkin kevään stressistä kaikki olla jo takanapäin :) 

4 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...