16.4.2015

Dreamscape


Yritän pitää tämän lyhyenä postauksena, koska uni alkaa painaa silmissä vähitellen äärimmäisen raskaan viikon jälkeen. Ja jos totta puhutaan, lyhyet ja nopeat nämä kynnetkin olivat. 

Nimittäin onnistuin lohkaisemaan yhdestä lakkauksesta aika ison palan pois joskus yhden aikaan yöllä yksi kerta ja aamulla ei olisi ollut aikaa lakoille, joten jotain nopeaa piti saada kynsille keskellä yötä. 


Mä lakkaan noin niin kuin yleensäkin aika nopeaan tahtiin kerrokset kynsille ja pikakuivattajan päälle, mutta näiden kynsien kerros aluslakkaa, kerros mustaa, kerros flakieita ja kerros pikakuivattajaa, meni kyllä ennätykselliseen kymmeneen minuuttiin kynsille. Keskellä yötä oli pakko olla nopea. 


Glam Polishin Dreamscape flakie oli kyllä upeutta kynsillä jo alusta saakka, enkä tietenkään muistanut ottaa kuvia pelkästä Dreamscapesta mustan päällä. Onneksi niitä kuvia kyllä halukkaille löytyy muualta netistä.

Seuraavana päivänä sitten ehtiessäni päätin vähän upgreidata lakkausta, jotta jaksaisin katsella sitä vielä toisen päivän. Niimpä nappasin MoYoun laatan ja valkoisen lakan ja pistin leimaten. Kuvio peittää tuota pohjassa olevaa värien ilotulitusta ehkä vähän liikaa, mutta muuten pidin kyllä kuviosta.

Mulla on tällä hetkellä pieni alitajuntainen projekti käyttämättömien leimauslaattojen suhteen. Käyttämättömät lakat nimittäin ovat omassa ständissään pöydällä aina niin kauan kun tulevat testatuiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät laatikoihin. Leimauslaatat taas pistän aina saman tien tilauksen tultua laatikkoon, enkä muuten stressaa tippaakaan niiden testaamisesta. Nyt olenkin yrittänyt valita leimoja aina laatoista, joissa on vielä muovit päällä, jotta niitäkin tulisi aktiivisemmin testailtua...


Kynsillä:
Kiko - 275 Black
Glam Polish - Dreamscape 
MoYou London - Suki 07 + Konad White 

Seuraako joku lukijoista aktiivisesti käyttämättömien leimauslaattojen määrää? Entä kauanko muilla menee pikalakkauksen tekemiseen jos pitää olla todella nopea liikkeissään? 

8 kommenttia:

 1. Nyt mä alan vihdoin tajuta näiden Glamin flakielakkojen ihanuuden :). Jotenkin tuo valkoinen leima päällä on vaan niin täydellinen, että tuli heti pakko saada -fiilis! Upeat <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin meni aika pitkään, ennen kuin vihdoin ymmärsin miksi nämä flakiet on niin upeutta pullossa...

   Poista
 2. Wau, mielettömän kaunis lakkaus! Ja hui kuinka nopea olitkaan sen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja sit jos ois ollut aikaa ja olisin alkanut oikeasti miettiä, mitä kynsille kannattaa tehdä, olisin saanut aikaan jotain ihan kamalaa varmasti :D

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...