18.4.2015

#ablecs15: Rainy Day


Pakko myöntää, että tämä viikko haastetta ei oikein ole napannut. Ei sitten millään. Teemana ulkona on kyllä selkeästi ollut rainy day ja mietin sitä ironian huippua, että ollessani ensimmäisessä kesätyöpalaverissa, ikkunan takana lumihiutaleet pyryttivät maahan. Ehkä se kesä vielä sieltä jostain.

Mulla ei ollut tälle ensimmäiselle teemalle oikeasti mitään muuta annettavaa kuin oma mieliala, joka on stressin takia aika harmaana. Niimpä nappasin ensimmäisen silmää miellyttävän sinisen lakan laatikosta ja päätin, että näillä mennään. Se sininen sattui olemaan OPIn Get Your Number ja laatuaan liquid sand. 


Mä yleensä pidän tekstuurit tekstuureina, mutta nyt halusin katsoa pääsisikö tuo Get Your Numberin hologlitter paremmin oikeuksiin päällyslakan kanssa. Onhan se näinkin kimaltava, mutta harmittaa kun tuo kaikki pullossa näkyvä ihanuus ei kyllä näinkään siirry kynsille. 


Leima on MoYoun Kaleidoscope 03 laatasta. Mulle tuli tällä viikolla muutama uus MoYoun laatta kokoelmiin ja tämä Kaleidoscope pääsi heti tositoimiin. Tää on itsesiassa himottanut mua ilmestymisestään saakka, mutta olen parista edellisestä tilauksesta unohtanut tämän. Hyvä muisti siis :D 

Onko täällä muuten muita, joiden mielestä MoYou Londonin viikoittainen uutuuksien julkaisu on jo vähän ehkä liikaa? Tottakai tykkään siitä, että valikoimaa on paljon, mutta ärsyttää, että yleensä aina kun teen tilauksen, samassa julkaisussa on joku ihana laatta... Voi tosin olla, että olen yksin tämän ongelmani kanssa.

Leima ei tällä kertaa onnistunut ihan täydellisesti ja valitsemani kuvio korostaa ehkä vähän liikaa sitä, ettei kynnet olleet vielä tuossa pari päivää sitten ihan tasamittaiset, mutta eilen taas viilailin vähän turhankin innokkaasti ja paluu superlyhyisiin kynsiin on tapahtunut. 


Kynsillä: 
OPI - Get Your Number 
MoYou London - Kaleidoscope 03
Konad White 

Nyt siirrynkin suoraan lakkaamaan viikon toista teema kynsille ja toivoisin, että ehtisin nekin kynnet huomenna vielä blogin puolelle postailla. Olen yrittänyt pyhittää yleensä lauantain kunnolla vapaapäiväksi myös kaikelta koulustressiltä, mutta tänä viikonloppuna se ei kyllä ollut mahdollista. Onneksi on blogi, jonne kirjoittelu saa ajatukset aina edes hetkeksi muualle :) 

2 kommenttia:

  1. Haaa - kurkkasin nyt sun uusimmat postauksen, mutta huomioin samalla nämä edellisesi ja tajusin leimailleeni tänään juuri samaisen kuvion omaan lakkaukseeni! Sulla on onnistuneemmat leimaukset kyllä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullekin tämä kuvio tuotti vähän harmaita hiuksia :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...