11.4.2015

#ablecs15: Mint & Pink


Silloin kun postauksen voisi aloittaa sanoilla I had a vision, ei lopputulos aina ole ihan sellainen, millaiseksi sen alussa mielessään kaavaili. Juu, mulla oli visio ja eivät nämä kynnet ehkä sitä alkuperäistä mielikuvaa vastaa täysin, mutta niin kauan kun oma silmä on tyytyväinen lopputulokseen, ei olla liian tarkkoja asian suhteen. 

Aloitin haasteen toisen teeman mintun ja pinkin yhdistämisen nappaamalla all time favorite minttuni, eli Kikon 389 Mint Milkin ja uuden hot pink suosikin eli China Glazen Glow With The Flown. Jälkimmäinen esiintyi eilisissäkin kynsissä ja en vaan voi mitään, mutta tykkään tuosta lakasta kovasti. Se on äärimmäisen kirkas olematta kuitenkaan täysin neon. Varmasti muillakin merkeillä on samantyyppisiä lakkoja, mutta tuoreena ostoksena tämä on päässyt nyt yllättävän usein osaksi eri lakkauksia. 


Päätin testata itselleni uutta tekniikkaa, eli water spotted manikyyriä ja sitä muuten testailtiin oikein kunnolla... Olen hyvin tyytyväinen päätöksestäni lakata etusormet ja pikkusormet mustalla, koska luulen, että hermo ei olisi riittänyt koko käsiin.

Mä en tosiaan aiemmin ole tätä kokeillut, ja vaikka ihan kivat kynnet sain aikaan, vaati se aika paljon harjottelua ja kärsivällisyyttä. Jos tekniikka on jollekin tuntematon, tarkoituksenahan on tiputella lakkapisaroita veteen kuten vesimarmoroinnissa, ja suihkauttaa hiuslakkaa / desinfektioainetta / jotain muuta suihkuavaa tuotetta vedessä olevan lakan päälle, jolloin siihen syntyy reikäinen jännä kuvio.


Aluksi meni melkein hyvin. Sen jälkeen musta tuntu, että vettä olisi saanut juosta vaihtamassa joka yrityksen jälkeen, koska lakat eivät enää levinneet veteen, johon oli päässyt hiuslakkaa. Lisäksi Tigin Masterpiece hiuslakan suihke on sen verran voimakas, että vähintään joka toisella kerralla sain veteen aikaiseksi vain epämääräisen lakkamöykyn - paristi sain jopa sen möykyn hyppäämään purkin laidan yli hiuslakan aiheuttaman kovan paineen takia vedenpinnassa. 

Yritin sitten vähän jokaisella käsiin sattuneella spray-tuotteella - okei, kuivashamppoota en kyllä yrittänyt - ja lopulta tulin siihen tulokseen, että Bath & Body Worksin body mistin suihke on kokeilemistani vaihtoehdoista paras. En ole tuon tuoksun fani, joten sinällään ihan mielelläni sitä suihkin "hukkaan" näitä kynsiä tehdessäni, mutta toisaalta, yksi huone alkaa lemuamaan aika hyvin tuolle tuoksulle kun sitä muutaman kerran suihkuttelee vedenpintaan. 

En oikein tiedä kauanko istuin vesikipponi ääressä tehden erinäisiä testailuja eri suihkeiden kanssa, mutta onneksi lopputulos kuitenkin miellyttää omaa silmää. 


Kynsillä: 
China Glaze - Liquid Leather
Kiko - 389 Mint Milk
China Glaze  - Glow With The Flow
Barry M - Gold Foil 
Neon + helmiäisniitit 
(+ Vanilla Bean Noel body mist)

Onko joku muu koittanut water spotted tekniikkaa? Millaisilla suihkeilla muut on tässä hommassa onnistuneet? Ei sillä, ettenkö tulevaisuudessakin voisi tuota body mistiä tähän käyttää, mutten tiedä kestääkö pääni sitä kovin usein näin voimakkaana tuoksuna... 

4 kommenttia:

 1. Ihanat lakkaukset! <3 Itselläni toimi tässä ihan mainiosti hiuslakka, kunhan sitä suihkutteli hyvältä etäisyydeltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 mun pitää ehkä testata jotain toista hiuslakkaa jos sellainen tulee ostettua, koska tolla omallani en kyllä saanut mitään fiksua jälkeä aikaiseksi :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttävät nuo kynnet! :)
  Mä olen ollut aikeissa testata tätäkin tekniikkaa noin ikuisuuden, mutta en ole saanut aikaiseksi. Osaltaan siksi, että oletan varsinkin sen ensimmäisen kokeilun olevan aikamoista sotkua ja mun hermoilla luultavasti heittäisin sen vesipurkin aika äkkiä seinään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, mä oon kanssa venyttänyt ja venyttänyt tätä testausta :D sanotaanko, että yllättävän nopeasti sain sen tekniikan kyllä kuntoon, oli sit vaan tuurista kiinni millainen kuvio veteen muodostui - jos muodustui ollenkaan... kertaakaan en itse päässyt siihen vedet lentää seinille tilaan, joten sen perusteella voisin suositella testaamaan :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...