25.7.2010

Anoter day, another holo

Tajusin vasta tänä aamuna, että mulla olisi ollut vielä tätä lakkaa täydellisempi versio täksi päiväksi kokeilemattomien lakkojeni pinossa, mutta ei aina voi muistaa kaikkea, eihän...? Kävin tänään äitini kanssa poimimassa vadelmia pakkaseen talvella syötäviksi (tosin ainoa vaan, että kun palaan takaisin omaan kämppääni kuukauden päästä, on vadelmat taas 200 kilometrin päässä omasta pakkasestani silloin talvipakkasilla kun niitä tekisi mieli). Oikeasti lähdin lähinnä syömään vatsani täyteen vattuja poiminnan ohella ja käteni olivat aika mielenkiintoisen punaiset päivän päätteeksi. Siksi lakan piti olla jotain yksinkertaista, joka kyllä lohkeili päivän mittaan etenkin oikeasta kädestäni.

Yllätyin China Glazen BFF lakasta heti kun sain yhden kerroksen kynsilleni. Suurin osa OMG kokoelman lakoista kun näkyvät holografisina vain lampun alla tai auringon valossa, mutta tämän holografisuuden näkee heikommassakin valossa. Lakka levittyi helposti ja peitti kahdella kerroksella. En ole päässyt ihan yhteisymmärrykseen tämän lakan väristä vielä itseni kanssa, koska vaikka pullossa tämä näyttää samealta pinkiltä, on lakka kynsillä mystinen lilaan taittava vispipuuron väri suurimman osan ajasta. Tämä lakka tuli nyt kyllä jäädäkseen, koska on sopivan rauhallinen ja neutraali sävy moneen tilanteesee, mutta silti tässä on jotain, mikä jaksaa kiinnostaa itseäni. Score!

Olenko muuten ainoa, joka valitsisi vadelmat aina ja ikuisesti mansikoiden yli? Ei siinä, että mansikoissa mitään vikaa olisi, mutta vadelmat vaan vievät voiton.


Yes, I'm still wearing my holos. I think this will be the last one for at least few days, but I wont promise anything. I was really impressed by this polish the minute I did the first coat on my first nail. Most of the China Glaze OMG polishes are truly holografic just under direct sunlight or a lamp. I usually paint my nails on my bed (please, tell me I'm not the only one) that is in a corner with low lighting. BFF was really holografic even in low light and that's what made me really like it. 

I'm not completely sure how to describe this color. It's pretty pink in the bottle but on nails, it has tints of lilac in it too. You just have to see this one in person. I really like this color because it's still subtle enough to wear in a lot of different occations but it still has something interesthing in it so I wouldn't get bored with my nails.

5 kommenttia:

 1. Todellakin, vadelmat vie voiton! :)

  VastaaPoista
 2. Looks beautiful! I need to find this :D

  VastaaPoista
 3. Hei tuo lakka on muuten aivan saman sävyinen, kuin MUS'n Britta. Se on siis myös hololakka, ja _vihaan_ sen levittyvyyttä tai oikeastaan levittymättömyyttä. Voisin ostaa tämän sen korvaajaksi ! (:

  VastaaPoista
 4. Voi kun on taas kaunis sävy.... Ja kyllä vadelmat on ehdottomasti parempia kuin mansikat!

  VastaaPoista
 5. H: mahtavaa, että joku on samaa mieltä :D

  Jen: thanks (: I hope you can still find this. China Glaze has stupid habit t discontinue all the prettiest shades

  Ano: pitää tutkia joskus kaupassa tuota MUSin Brittaa. Tiedän kyllä mitä tarkoitat, toisia holoja kun on ihan järkyttävä levittää, joten jokainen, joka on helppo lakka, on aina tervetullut.

  tahma: kiitos (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...