20.7.2010

OPI - Who The Shrek Are You?

Muutaman päivän hiljaiselo selittyy kai sillä, että parin vapaapäivän kunniaksi lähdin tuulettamaan aivojani mökille, jossa ei ole nettiyhteyttä ollenkaan. Ensimmäistä kertaa koko kesänä mulla oli pari päivää aikaa vain maata terassilla, lukea hyvää kirjaa ja käydä uimassa lämpöisessä järvivedessä sillon kun mieli teki. Tälläisiä päiviä kaipaisin kesääni enemmänkin. Mökillä itselläni oli myös vihdoin aikaa korkata viimeinen Shrek kokoelman lakka, joka jostain syystä jäi vain laatikkoon pyörimään.

Taisin valittaa näiden Shrek lakkojen koostumuksesta aiemminkin, mutta ainakaan tämä ei vakuuttanut. Just aiemmin lakkasin tuorella Opin shimmer lakalla (josta ei ole kuvia, koska teloin kynteni töissä niin taitavasti, ettei kuvien ottaminen enää päivän päätteeksi olis ollut kovin kaunista) ja rakastin sen levittävyyttä. Koska lakka oli tarpeeksi ohuttu, mutta silti hyväpigmenttistä. Miksi sitten nämä creme lakat ei vain tunnu toimivan OPIlla niin hyvin kuin toivoisi? Kolme paksua kerrosta lakkaa eivät oikein miellytä ja päällyslakkaa levittäessä sain sellaiset ilmakuplat aikaan, että huh huh. Tosin just nyt ei kynsien lakkaaminen toiseen kertaa päivän aikana oikein nappaa, joten ehkä huominen menee töissä ilmakuplaisilla kynsillä.


I've been offline a coulple off days now. I was spending my few days off from work at my parents' summer cottage. It's a small really idyllic place in the middle of nowhere with no internet connection. So basicly I've just been lying on the patio reading a good book. Today I finally did my nails after wearing the same (chipped) mani for four days. And finally I got around using the last Shrek polish which, for some odd reason, I never tried before.

I think I complained about the OPI creme formula before but I'm gonna do it again. Why, oh why, can't they get it righ? I just had an OPI shimmer polish on my nails and the formula was amazing: thin but opaque. Now the formula with this one was hard to work with and streaky. I wear yellows so often that I only rarely complain about formulas because I'm used to work with difficult ones, but now I wanna complain. Three thick coats finally did the trick with this polish but I ended up messing it with top coat. Now I have huge air bubbles on my nails but for some reason I don't have energy to care about it.

5 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...