20.7.2010

Radient holo mani

Sillon kun aurinko paistaa yhtä nätisti kuin mitä se viime viikot on paistanut, ilma kiljuu hololakkojen käyttöä, koska niiden kauneus ei vain pääse ikinä oikeuksiinsa talvisin. Oma loistava ideani oli tehdä liukuvärjäys hololakoilla, mikä oli helpommin sanottu kuin tehty. Lopputulos oli melko pastellisateenkaari, enkä oikein itse enää tiennyt olisinko pitänyt kynsistäni vai en.

Kynsissä on pohjalla Nfu Oh lakka 62, josta voi jo kuvasta huomata, että se on oikeasti holompi kuin China Glazen lakat. Siihen sienellä töpöteltynä järjestyksessä China Glazen TMI, GR8, L8R G8R ja 2NITE. Toivottavasti meni lyhenteet oikein vielä.

Ja ei, en suosittele hololakkojen töpöttelyä :D


When the sun is shining like this, the weather is just screaming for holos. I had an idea of doing radient mani with holo polishes but guess what I found out? Getting a radient holo mani is not and easy thing to do.

You can see that my base color, Nfu oh 62, is clearly more holo than all the other polishes. So even though China Glaze isn't making bad holos, the Nfu Ohs are just that much better. After the base color I used China Glaze TMI, GR8, L8R G8R and 2NITE. The mani wasn't a complete failure but it wasn't exactly what I had in mind either.

8 kommenttia:

 1. Tää on vaan paras ratkasu, kun ei keksi millä hololakalla lakkais :D kerran itekkin käytin kaikkea kolmea omistamaani xD Mutta nätskät on! Jännä idea ainakin.. en ole koskaan törmännyt holotöpöttelyyn.

  VastaaPoista
 2. Great idea, love the colours together! Guess this looks fab in sunlight :)

  VastaaPoista
 3. I had read that the Nfu-Oh holos were better than the ChG but it shows amazingly wel on your pictures...I have to get some of those!

  VastaaPoista
 4. I think this is gorgeous! Very pretty. Did you sponge them on or just fee hand it?

  VastaaPoista
 5. Heehee, it looks like those rainbow coloured popsicles! Just sparkly-er!

  www.xmaterialgirlsx.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. It wouldn't have occurred to me to try this. I think it's cool. I like it :)

  VastaaPoista
 7. Oon tosi myöhässä, mutta pakko sanoa että aivan hävyttömän makea lakkaus! Itsellä menee käsittämättömäksi sössöksi aina kun yrittää edes jonkinlaisia liukuvärjäyksiä tehdä, upeaa että joku osaa.

  VastaaPoista
 8. Laura: kiitos (: hololakat on vaan ihan liian ihania kesäisin

  Michelle: thanks :D The truth is, I didn't look that amazing on sunlight. Somehow all the holos toned each other down a little

  chocaddict: yes, you definetely need some Nfu Oh holos. It's wierd how you think the OMG holos are pretty amazing but then comes something that is so much better

  l0verlada: I sponged them. Getting the fading effect with holos wasn't really the easiest thing to do

  Lisa: thanks (:

  Jen: I'm glad you like it

  anni: kiitos kovasti (: voin vakuuttaa että kyllä se harjoittelemalla rupee jossain vaiheessa toimimaan. Muistelen kauhulla ensimmäisiä omia häivytys-yrityksiä :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...