21.7.2010

China Glaze - LOL

Koska mä olen kuunnellut nonstoppina tätä biisiä koko illan, ajattelin jakaa teidänkin kanssa, mikä on parhautta:
Travie McCoyn Billionaire on ollut mun täydellinen kesäbiisi siitä saakka kun sen joskus maalis-huhtikuussa kuulin heti julkaisun jälkeen. Olen niin epä-hiphop/reggae/mitä tahansa muuta ihminen, mutta rakastan tätä biisiä täydestä sydämmestäni. Ei, ei johdu Travisista, eikä siitä, että aikanaan sillä oli ehkä maailman hienoimmat hiukset. Johtuu ehkä eniten siitä, että tuo mies osaa olla hauska hyvällä maulla ja vetää lavalla aina aivan upeasti. Mä rakastan ajaa aamuisin töihin kun radio soittaa tätä ja vain laulaa radion mukana (varmasti nuotin vierestä ja kamalalla tavalla, mutta siksi ajankin töihin yksin). Mutta siis, akustinen version on ♥

Mites sitten kynnet? Lisää holoutta taas tällä kertaa. China Glazen LOL. Harrastan taas jotain mystistä en ole tyytyväinen mihinkään vammattamista selvästi, kun ei taaskaan lakka oikein napannut. Juu, ihan nätti sävy, mutta muiden OMG-kokoelman lakkojen jälkeen odotin enemmän.


I know probably all of you have heard Travie McCoy's Billionaire by now. I catched the acoustic live version on youtube earlier today and I've been playing this non stop for the past couple of hours. I really usually dislike all hip hop and reggae music but somehow I just love this song. It's been my number one summer song since April or so (whenever it was released). I think it has to have something to do with Travis (who BTW had the hottest hair ever a few years ago). I've seen Travie on stage when he was still part of Gym Glass Heroes, and he's just so fun to watch... just like on the video above.I love driving to work every morning when they're playing this song on the radio and I get to wake up and sing without no one hearing.

So, onto my nails. I'm still loving my holos, and today I decided to wear LOL. I was waiting a lot more than this that what I actually got. I'm not sure why I'm back to my not liking any polish stage, but somehow this didn't impress me much. It's a nice polish, yes, but based on the whole OMG collection I was waiting more from this.

5 kommenttia:

 1. Tää on kans mun kesän yks kulutetuin biisi ;) outoa, etten oo jo kyllästyny! Tästä tulee hyvälle tuulelle, vois vissii iteki kuunnella ennen töihin lähtöä niin olis hyvällä tuulella sit töissä =)

  VastaaPoista
 2. Kuuntelen niin harvoin radiota, että ei ole kulunut biisi vielä minunkaan korvissani. Mietinkin että kuka tämän esittää, kun sen jossakin kuulin. Kuulostaa ihan edesmenneeltä Sublimelta, ja ajattelinkin että eihän multa ole voinut mennä ohi näin kiva Sublimen biisi!

  Kynnet myös rokkaa :)

  VastaaPoista
 3. I love the nails!!!

  http://xmaterialgirlsx.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. H: suosittelen lämpimästi, tätä biisiä fiilistelemällä jaksaa pitkät työpäivt hyvin :D

  Tassa: thanks

  Doo: Juu, mäkin kuuntelen radiota ihan mielettömän harvoin, oikeastaan ainoastaan ajaessani autoa

  Lisa: I'm glad you like them (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...