11.7.2010

China Glaze - DV8

China Glazen DV8 on lakka, jota olen himoinnut jo ihan käsittämättömän kauan, mutta jostain syystä en ole ikinä saanut sitä ostettua. Oman lakkani lopulta jouduin ebaystä kalastamaan ja vähän päälle kymppi siitä tuli postikuluineen maksettua. Oli joka euron arvoinen kyllä ja toimituskin oli nopea.

Tykkäilen kaikista turkoosin ja merenvihreän (voikohan noin ees sanoa) sävyisistä lakoista, ja tämä holoudessaan ei ole yhtään pettymys. Rakastan sitä, miten nätisti tämä levittyy, miten nopeasti tämä kuivuu ja miten kauniilta tämä kaikessa yksinkertaisuudessaan näyttää. Love it!

---

China Glaze DV8 was on my wish list for the longest time. I ended up buying mine from ebay, and I didn't even have to pay that much of it. Even the shipping was super fast so I have no complains about that now.

The polish is just as pretty as I assumed it would be. It's the perfect tealish turquoise, and on top of that, it's a holo. Well worth every penny (:

5 kommenttia:

 1. Tilasitko lakkasi eBaysta vai jommasta kummasta niistä kahdesta kynsinettikaupasta millä on hirveät sivut :D?

  Aivan ihana lakka, vau! Noihin kynsiin voisi vaikka pulahtaa uimaan <3.

  VastaaPoista
 2. Panda: tämän lakan tilasin ebaystä. Yleensä suosin niitä nettikauppoja, joilla on kamalat sivut :D jos joskus saisin kuvat kameralta koneelle, postailisin kuvia tuoreista ostoksista ja positiivisista kokemuksista nettikauppaan liittyen, mutta jostain syystä en ole saanut aikaseksi vielä siirtää kuvia koneelle :D

  VastaaPoista
 3. Kummasta niistä tilasit?

  Onko se toinen tosiaan sellainen että he ottavat tililtä maksun kahteen kertaan ja vasta paketin lähtiessätj he miinustavat sen toisen summan tililtä? Mikähän järki tuossa mahtaa olla o_o.

  VastaaPoista
 4. Panda: 8ty8beautystä tilasin. Ajattelin kohta (ellen nukahda pää näppäimistöllä) kirjoittaa pitemmän sepustuksen sen kaupan hyvistä ja huonoista puolista, toivottavasti se auttaa, jos haluat lisätietoja (:

  Head2Toe:n kautta ottavat ilmeisesti juu katevarauksen ensiksi lakkojen hinnasta ja sen jälkeen veloittavat tililtä postikulujen mukaisen hinnan ja katevaraus palautuu tilille automaattisesti aikanaan. Rehellisesti sanottuna en tiedä, miksi tekevät asiat noin vaikeasti. Uskoisin sen johtuvan siitä, että heillä on käytössään järjestelmä, joka ottaa automaattisesti katevarauksen ja eivät halua muuttaa heille hyväksi todettua järjestelmää. Ikävää asiakkaalle, mutta kai heillä on syynsä. Itse aina kun tuolta olen tilannut, en ole paljon tilitietoja katsonut ja seurannut katevarauksia, koska luotan siihen, että kauppa osaa hoitaa hommansa niin kuin pitää (ja automaatilla on välillä positiivisia yllätyksiä, kun tilillä on muutama kymppi enemmän kuin kuvittelin, kun katevaraus on palautunut :D)

  Shaimaa: thank u (:

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...