22.7.2010

Kokemuksia nettikaupoista: Transdesing.com

Koska mulla on nyt selvästi liikaa aikaa nakutella postauksia, laitetaan yksi tulemaan illalle, jonka itse vietän töissä ja kulttuuria tutkimassa (eli teatterissa). Jatketaan nettikauppoista puhumista. Heitän nämä kaikki postaukset saman tagin alle, koska mulle olisi mahdottomuus kirjoittaa niin tiiviisti, että saisin vähän juttua joka nettikaupasta yhteen postaukseen.

Jatketaan siis Transdesign.com:sta puhumisella. Mun piti jättää koko kaupasta puhuminen, koska keväällä näiden postikulut nousivat pilviin kaupan omien sanojen mukaan vaarallisen tavaran kuljetuksien lisän vuoksi. Nyt kuitenkin kuulin useammaltakin ihmiseltä huhuja, että Transdesing lähettäisi taas lakkojeen small flat rate boxeissa, joihin siis mahtuu 9 lakkaa ja postikuluja tulee $18. Varmistin itse asian kaupan asiakaspalvelusta, koska en vain ole sellainen ihminen, joka välittää mielellään tietoja, jotka olen kuullut vain epämääräisesti joltain. Asiakaspalvelusta vahvistettiin, että lakkoja saa edelleen tuolla halvalla postituksella, jos vain kirjoittaa tilausta tehdessään kommentteihin "small flat rate box".

Transdesing on siis itselleni ollut aina se paikka, josta mieluiten lakkani tilaan. Erittäin kohtuulliset postikulut, lakkojen loistava saatavuus ja hyvä asiakaspalvelu ovat aina olleet itselleni plussaa tätä kauppaa ajatellessa, ja oikeasti en voi väittää, että itselläni olisi yhtäkään täysin negatiivista asiaa kaupasta sanottavana.

Lakkojen postitus on siis todella kohtuullisissa hinnoissa: 9 lakan postitus maksaa vain $18, eli se tekee $2/lakka. Lakat lähetetään pienessä flat rate boxissa, johon mahtuu tosiaan 9 lakkaa, mutta pehmusteita ei hirveästi. Jokaiseen mahdolliseen väliin koettavat kyllä laittaa lisäpehmikettä ja jokaisella lakalla on kyllä ympärillään kuplamuovia ja packing peanutseja. Tietysti pieni ja tiivis paketti saataa ottaa helposti iskua matkalla, mutta ainoastaan kerran mulla on lakkapullo mennyt kuljetuksessa rikki. Siitäkin antaisin enemmän miinuksia OPIlle, joiden pullojen kestävyydestä en ihan menisi vannomaan. Oma pulloni vaikutti kuitenkin menneen rikki paineen, eikä kuljetuksen vuoksi.

Asiakaspalvelua en ole kovin usein joutunut käyttämään, mutta niinä muutamina kertoina kun olen sähköpostia lähettänyt, olen aina saanut nopeasti vastauksen kysymyksiini. Vaikka vastaukset ovat useasti melko lyhyitä, on niissä aina tervehditty, kiitetty ja vastattu kysymyksiini. Joten otan kiitollisena lyhyen vastauksen nopeasti kuin vähän pitemmän, jota joutuisin odottamaan.

Mielestäni Transdesingnilla on melkein selkeimmät sivut moniin nettikauppoihin verraten. Tässä kaupassa myös näen plussapuoleksi sen, että heillä täytyy luoda asiakastili ostoksia tehdessä. Saattaa tuntua työläältä, mutta mielestäni tämä on osoittautunut pelkästään hyväksi asiaksi. Tällä tavoin osoitetiedot pysyvät tallessa tilauksia tehdessä ja voit myös seurata oman sivusi kautta onko tilauksesi jo käsittelyssä tai lähetetty. Vähän saattaa omatunto kyllä soimata sillon kun näkee tilauksien määrän ja loppusummat omista tiedoista.... Tosin kultaiseksi tiedonlähteeksi tämä osoittautui itselleni sillon kun odottelin tilausvahvistusta sähköpostiini, mutta se ei ottanut saapuakseen millään. Kävin sitten omilta sivuiltani tarkistamassa, missä luki, että tilaus on lähetetty jo useampi päivä sitten matkaan; joku nakkisormi oli vain nopeasti kirjoittanut oman sähköpostiosoitteensa vähän väärin, ja tilausvahvistukset olivat hukkuneet jonnekin bittiavaruuteen.

Itselleni kaikki paketit on saapuneet yleensä perille vähän reilussa viikossa. Muutenkin olen kuullut paljon kehuja tämän kaupan nopeista käsittelyajoista ja siitä, että paketit löytävät nopeasti perille. Myös valikoima on todella hyvä ja koska itse harrastan in my dreams shoppailua melkein päivittäin ja tutkin eri kauppojen tilastoja, tiedän myös sanoa, että Transdesing tuntuu verrattaen nopeimmalta varostojensa täyttäjältä, jos joku lakka pääsee loppumaan ja sivut vain ilmoittavat out of stock.

Suosittelisin tätä kauppaa siis erittäin lämpimästi niin uusille kuin vanhoillekin shoppailijoille. Täältä kuitenkin saisi esimerkiksi 9 China Glazen lakkaa noin 35 eurolla. Suomesta tolla rahalla saisi kolme.

Niin juu, ja piti vielä mainita, että itse shoppailen aina omalla Visa electronilla, paitsi ebayn kautta paypalilla. Oma Sampo pankin korttini kelpaa ihan hyvin, jos nettikaupoissa valitseen vain maksutavaksi Visan ja näppäilee kortin tiedot ihan normaalisti. En tiedä miten muiden pankkien electronit tosin käyttäytyvät.

11 kommenttia:

 1. Kiitos tuoreesta infosta!

  Satutko tietämään miten toimituskulujen maksu sitten tapahtuu? Ostoskorissa on maksuvaihtoehtoina rastitettavana kuitenkin vain kalliimmat vaihtoehdot. Pitääkö siinä kassalla vain kiltisti maksaa kalliimpi toimitus (47.18), ja he hyvittävät väliin jäävän hinnan tilille käsiteltyään, vai kuinka?

  VastaaPoista
 2. Doo: hmm, kysyitkin liian fiksuja... kun mä just mietin omaa tilaushistoriaani tutkaillessa, että viime syksynä tuolla ei ollut myöskään rastittavissa sitä small flat rate boxia ja silloinkin se piti aina kommenteissa pyytää. siksi parissa omassa tilauksessani arvo on sivuillani korkeampi kuin mitä oikeasti niistä olen maksanut. Musta tuntuu, että Transdesing ei veloita tililtä mitään vielä siinä vaiheessa kun syötät kortin tiedot tilausta tehdessäsi, vaan veloitus tehdään kun tilaustasi prosessoidaan. Voin tutkailla mitä tapahtuu kun varmaan viikon sisään pistäisin tilauksen tuonne, mutta nyt en varmaksi osaa sanoa.

  VastaaPoista
 3. Minkä kokoinen/ muotoinen tuo small flat rate box suunnilleen on? Haluaisin tilata sieltä pari lakkaa ja dotting tool-paketin ja mietin, mahtuukohan se paketti tuohon boxiin.. En millään jaksaisi tilailla noita eBaysta kun sitten on 100 pakettia noudettavana :P

  VastaaPoista
 4. Laura: tuoboksi on sellainen ehkä 25cmx15cmx5cm, eli 9 lakkaa sinne mahtuu juuri ja juuri, joten pari lakkaa ja dotting toolit menee varmasti yhteen boksiin (:

  VastaaPoista
 5. Eli tällä ei pysty maksamaan paypalilla?

  VastaaPoista
 6. Ano: myös paypal oli maksuvaihtoehtona ainakin kun viimeksi tilasin (:

  VastaaPoista
 7. missä vaiheessa ne postikulut lisätään siihen hintaan jos tilaa paypalin kautta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm, normaalisti kun tilaa, taitaa ehkä toiseksi viimeisellä sivulla kysyä postitustapaa ja silloin kun valitsee tuon small flat rate boxin, lisääntyy postikulut automaattisesti hintaan ja kun klikkailee eteenpäin, ohjataan sitten ajallaan eteenpäin paypalin kautta maksamaan

   Poista
 8. mikäs paketti kanttis ottaa jos tilaa monta tommosta display juttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en ole ihan varma, koska itse en ole tilannut noita display-juttuja koskaan... itse valitsisin halvimman vaihtoehdon small flat rate boxin jälkeen niistä vaihtoehdoista, mutta kannattaa ottaa huomioon, että suomeen ulkomailta kosmetiikkaa tilatessa tulliraja on siinä vähän päälle 45 eurossa, eli jos paketin arvo postikulut mukaan lukien ylittää tuon 45 euroa ja tulli sattuu nappaamaan sen hampaisiinsa, joudut maksamaan alv:n ennen kuin saat paketin noudettua itsellesi. tosin itse olen kyllä tilannut kalliimpiakin paketteja ja ei ole koskaan jäänyt tulliin kiinni (kosmetiikka siis) mutta aina kannattaa olla varovainen

   Poista
 9. Ei tuo vaarallisen tavaran kuljetuksien lisän vuoksi- postarien nousu mikään ihme toisaalta ole. Suomessa ne kulkee postin kautta vain VAK-lähetyksinä, mikä ei ole halpaa lystiä, tai siis pitäisi kulkea, mutta monikaan ei tätä tiedä tai ei muuten vain maksa sitä VAK- lisää lakoista.
  Juuri kattelin tuolta taas, niin postarit tuolta 9:lle lakalle on 23USD.

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...