1.7.2010

Ei näin...!


Voisin luetella about 20 asiaa, mikä näissä kynsissä on pielessä lähtien päälyslakan tuhrimista nail art kuvioista ja loppuen vaikka siihen, miten kynteni on menettäneet muotonsa täysin tässä viimeisen viikon aikana. Kuinka monella on kokemuksia Nubarin Diamond päälyslakasta? Olen kuullut, että se ei sotkisi konadien tai muiden nail art juttujen kanssa. Muitakin päälyslakkoja saa kyllä suositella. Itse olen vain kyllästynyt kikkailemaan noiden kanssa varoen koskemasta mitään kynnen kohtaa kahdesti, ettei kuviot vain leviä.

ps. kynsissä ranskalainen manikyyri OPIn Here Today... Aragon Tomorrow lakalla. En tykänyt tästä ikinä niin paljoa, että olisin sen saanut tilattua, mutta kuten oletinkin, löytyi se kesäaleista puoleen hintaan, joten minulle kelpasi. Muina ale-löytöinä OPIn Suzi Skis In The Pyrenees ja Orlyn Enchanted Forest ja Happily Ever After.

I could say about 20 things that are wrong with these nails. Starting from the smeared nail art and ending with the fact that my nails have lost their shape during the past week. Not nice at all. How many of you have experiences with Nubar Diamond top coat? I've heard that it works nicely with konad and nail art without smearing. Is it true or have you found another top coat that is great and won't smear?

ps. I've got french manicure done with OPI Here Today... Aragon Tomorrow. I never liked this enough to actually order it but when being on sale with 40% off tag at a local store a just had to get it. I also got OPI Suzi Skis in the Pyrenees and Orly enchanted Forest and Happily Ever After.

7 kommenttia:

 1. Even with the smear that is one gorgeous mani. :o)

  I usually use Seche Vite because it dries best for me.
  I use a big gloop of it and try not to touch the konad stamp with the brush. I pretty much let the Seche Vite smooth out on its own, and that has worked very well for me.

  VastaaPoista
 2. Osaan vaan suositella oman kokemukseni mukaan CesarsSecretsin pikakuivattavaa päällyslakkaa sekä Konadin omaa päällyslakkaa kuviointejen kanssa. :]

  VastaaPoista
 3. Mä tekisin ehkä mitä tahansa onnistuakseni taikomaan omiin kynsiini tuollaiset :D Ja tuosta Nubar Diamondista vielä, itse olen käyttänyt sitä vajaan purkin, mutta loppuun asti en voinut sitä käyttää, meni aivan törkeäksi tahnaksi.

  VastaaPoista
 4. Mä olen ihan tyytyväisenä käyttänyt jo pitkään Nubarin Diamonttia, mulla on myös Nubarin omaa lakanohenninta jota lisään sitten loppupullolliseen kun alkaa mennä sakeammaksi. Ja Konadin ja muiden koristeluiden kanssa olen havainnut parhaimmaksi ottaa siveltimeen ihan hurjan paljon pikakuivattajaa ja sitten vetää valon nopeudella reilusti kynnelle, niin ettei sivellin kosketa kynnen pintaa ja just niin ettei mene kahdesti samasta paikasta. Se on helpompaa reilun lakkamäärän kanssa, ja harvoin sitä lakkaa kuitenkaan tulee NIIN paljoa että siitä olisi mitään haittaa, kun kuitenkin on kyseessä pikaisesti kuivuva plaatu. Toinen kikka on vetää ensin yksi kerros päällyslakkaa nopeasti ja hutaisten koristelujen päälle, antaa kuivua ja sitten sen päälle voi rauhassa ja siististi vedellä toisen viimeistelykerroksen, se ei enää suttaa. Kikkailua se on joka tapauksessa :-)

  VastaaPoista
 5. nää sun kuvat on upeita :o miten osaat tehä noita kuvioit? :o <3

  VastaaPoista
 6. Laura: thanks for the tip

  Sonne: mä oon vähän miettinyt, että pakko varmaan ostaa toi konad, koska jos kehtaavat mainostaa sitä ainoana hyvänä konadien kanssa, pitää siinä olla jotain hyvää

  tahma: harmi vaan, että suurin osa pikakuivattajista muuttuvat tuollaisiksi liisteriksi aina pulon pohjia käyttäessä

  Amabile: juu, melko samanlaisia kikkoja tuntuu itselläni olevan, mutta jotenkin noi akat mitkä itselläni nyt ovat, eivät tunnu soveltuvan tohon kikkailuun. Tympii pienesti väkertää tunti kynsien parissa kun kaikki menee päällyslaka takia pieleen

  Heini: lähinnä sohin yleensä viivoja vaan vähän sinne tänne ja katson mitä syntyy. Välillä lopputulos on melko sekasorto :D en oikeasti osaa piirtää mitään, vaikka henkeni olisi siitä kiinni, joten yleensä vain sovellan hyväksi havaittuja kuvioita :D

  VastaaPoista
 7. I just did a mani similar to this with a base of Coney Island by American Apparel and black and white nail art polishes. It looks really cute! :)

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...