14.4.2011

The Lubu Mani


Muutama vuosi sitten China Glaze julkaisi lakkasetin, joka mahdollistaisi täydellisen Louboutin-manikyyrin teon. Haluaisin kirjoittaa tähän, että kaikkihan nyt nuo kulttikengät tietävät, mutta sitten tajusin, että enhän minäkään kolme vuotta sitten tietänyt... enkä voisi vieläkään vähempää välittää. Mä olen varmaan naisista se poikkeus, joka vahvistaa säännön, koska en voisi vähempää välittää millainen status symbooli pari kenkiä voi olla. Näin ollen, en voi käsittää, miten joku laittaa montasataa euroa yhteen pariin kenkiä. Ei mua silti haittaa lakata kynsiäni noita kenkiä mukaillen.

Originaaliin Lubu manikyyriin siis kuuluu stiletto-tipit, punaiset kynnenaluset Ruby Pumpsilla ja Lubu Heelsiä kynnen pinnalla. Mun kynnet nyt ei stilettoja ole nähneetkään, mutta muuten mentiin just niin kuin pitääkin. Lakkasin ensiksi kynnenaluset Ruby Pumpsilla (mikä muuten kynnen päältä näytti siltä, että jokainen kynsi olisi katkennut verisesti juuriaan myöten!) jonka jälkeen lakkasin kynnet Lubu Heelsillä. Siistiessä musta tuntui, että koko kädet oli ihan punaiset ja tälläkin hetkellä sormenpäät voisivat olla vähän siistimmät. Ihan kivathan nämä on, mutta ei ihan mun tyyliset... ja voin kuvitella sen kirosanojen määrän kun yritän poistaa kynsien alta lakkoja tänään. Pahottelut muuten siitä, että tämä "kuva kynsien alta" on mitä on, kun omat kynteni on kuitenkin sen verran lyhyet että oli vaikea saada kuvaa, jossa näkyisi edes vähän sekä kynsien alusta, että päällystä.



A couple years ago China Glaze came out with a set with which you could recreate the perfect Lubu mani. I'm probably the exception that confirms a rule when I say that I couldn't care less about shoes. I really don't get how someone spends thousands of dollars for shoes. I'm a girl who's good to go with her beat up pair of Converse. Well, I still wanted to try out this mani now that my nails are long enough to try.

The original mani features stiletto tips too but mine is just a basic mani on my natural nails. I started out with painting the undersides of my nails with Ruby Pumps and at this point, my nails looked hideous. It looked like all my nails had broken violently tearing the flesh at the same time. Luckily painting Lubu Heels on my nails fixed it and after that I looked like I was coming from a bad horror movie where they used ketchup with glitter as fake blood. After a lot (a lot, a lot) of cleaning up, my fingers finally looked somewhat presentable. I still have some of the Ruby Pumps on my fingertips but I'm able to live with that. I can't even believe how hard it'll be to clean up the undersides of my nails tonight when I remove the polishes...

3 kommenttia:

  1. will yo do an update post of how hard the clean up was? This is a great color on you btw :)

    VastaaPoista
  2. Minä en perusta helmikorvakoruista, Vuittonin laukut on hirveitä, mutta muutama klassikkojuttu on ihkutuksen arvoinen. Burberryn peruskuosi on ihana, mutta ois tökeröä ostaa feikkiä tai ei minkään merkkistä mutta silti Burberryn mieleen tuovaa, siksi ostin aidon.

    Lisäks lubut menee. Louboutinien piilotettu seksikkyys on aivan törkeen siistiä, mun vaatekaappiin sellaset tulee vielä joskus. Enpä ollut tajunnut, että toi idea toimii manikyyriinkin, kiitos postauksesta!

    VastaaPoista
  3. Manicure Monkey: I meant to do that but I completely forgot! I even took a pic of how my nails looked with just Ruby Pumps undrneath them! I try to remember to include the picture in my next post but the clean up wasn't nice though it wasn't as bad a I expected it to be either

    Sonia: Vuittonin Speedy kelpais tänne... samoin Chanelin 2.55 ja siihen loppuu ehkä mun himotukseni :D Mä voisin olla toista mieltä Louboutineista, jos mulla olis mahdollisuus pitää korkoja, mutta oon jo niin pitkä, että ykskin ylimääräinen sentti ahdistaa :D

    VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...