18.3.2015

#ablecs15: Nature's Wonders


Mitä pidemmälle pääsen tän kevään lakkaushaasteen kanssa, sitä enemmän tunnun soveltavan teemoja "vähän sinne päin". Tai tuo on ehkä vähän väärä ilmaisu, idea näihin lähti nimittäin vesiputouksista, joten eikö waterfall -kynnet ole ihan oikeutetut? 


Mulla on kaksi paikkaa, jotka on ykkössijalla mun unelmamatkakohteina: Kanada ja Uusi-Seelanti. Mun au pair perheen äiti Pariisissa, joka on itse kanadalainen nauroi mulle, kun kerroin, että haluan ihan kamalasti matkustaa Kanadaan. Suomalaiset kun harvoin haaveilevat paikoista, jotka löytyy samoilta leveysasteilta kun tämä meidän valtio. Mä kuitenkin haluaisin ihan hirveästi päästä Quebeciin, koska se vaikuttaa aivan ihanalta paikalta ja sen lisäksi haluaisin nähdä Niagaran putoukset. Kaikkine kasinoineen, hotelleineen ja turisteineen, nuo putoukset on olleet mun bucket listilla jo pitkään. Lähimmäksi mitä vesiputouksia olen päässyt oli viime kuussa New Yorkissa 9/11 Memorial, joka käsittää kaksi Yhdysvaltojen suurinta rakennettua vesiputousta. Kaikessa koruttomuudessaan tuo muistomerkki oli todella hieno ja olisi kiva joskus päästä ihan luontoon näkemään se veden voima.  


Näihin kynsiin lisäsin vielä pohjalle toista luontoon sijoittuvaa lakkaa, nimittäin Snow Way:ta KBShimmeriltä. Vaikka tällä hetkellä imenkin kaiken tarjolla olevan auringon itseeni ja nautin siitä, että kevät tekee tuloaan, olen edelleen sitä mieltä, että ensilumi ja talvi muutenkin, ovat vuoden ihaninta aikaa. 

Snow Way:ta on pohjalla kolme kerrosta ja waterfall on tehty Orlyn Instant Artist lakoilla siihen päälle. Mä en ole vielä kovin hyvä tekemään noita waterfalleja, viivoista tulee väkisinkin vähän kiemuroita ja liian saman mittaisia, mutta eiköhän pienellä harjoituksella päästä eteenpäin. Tykkäsin näistäkin kyllä jo itsessään paljon. 


Kynsillä: 
KBShimmer - Snow Way
Orly Instant Artist - Jet Black
Orly Instant Artist - Platinum Glitter
Orly Instant Artist - Light As A Feather
Orly Instant Artist - Blue J 

Nyt tosiaan ollaan saatu viime viikonkin teemat haasteesta taklattua ja tässä olisi vielä neljä päivää aikaa saada myös tämän viikon teemat lakkailtua. Nyt siis vihdoin alan päästä taas lakkaamisen makuun, mikä on hyvä juttu. Ja samalla olen onnistunut myös yhdistämään testaamattomia lakkoja teemalakkauksiin, missä alussa itselläni oli vaikeaa :) 

12 kommenttia:

 1. Ihana tuo KBShimmer ja kaunis lakkaus muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo KBS on kyllä ihana. Mä oikein yllätyin sen ihanuudesta kun vihdoin hommasin sen itselleni :)

   Poista
 2. Voi miten ihanat! Ja onhan se sillee aika jännä että haluat Kanadaan ja Uuteen-Seelantiin ku ite ja monet muukki haluais jonnekki lämpöön aina. Mutta pakko sanua että kyllä ihtiäki kiinnostais molemmisa maisa käyä, varsinki ku asuu jotain sukulaisia Kanadasa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)

   mulla ehkä nää "kohtuullisemmat" ilmastot on enemmän se mun juttu, suomalaiset yleensä hinkuu tosiaan lähemmäs päiväntasaajaa matkoillaan, mutta mä olisin ihan tyytyväinen ilman minkäänlaisia helleaaltoja :)

   Poista
 3. Vesiputous näyttää hyvältä! Niagara on kyllä ehdottomasti näkemisen arvoinen miun mielestä! Haluaisin Kanadaan kyllä noin muutenkin uudestaan, edellisellä kerralla olin tylsästi pahainen teini ja arvostaisin uusintaa :D Ongelmana vaan on, ettei sinne oikein viikon, eikä kahdenkaan takia jaksa reissata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitemmälle lähteminen vaatii aina aikaa (ja rahaa), mitä harvemmin on liikaa tarjolla... Noh, sinällään paha sanoa, kun just olin viikon tuolla itärannikolla jenkeissä, ja tuntuu, että sen reissaamisen ja aikaeron jäjiltä pää oli ihan sekaisin vielä pitkään, joten toistamiseen tuskin ihan viikon takia sinne tule lähdettyä...

   Poista
 4. Voah, mahdottoman nätit nämä! Tuo waterfall on erittäin hyvin onnistunut mun mielestä :)
  Niagaran putouksille tahtoisin itsekin päästä käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :)

   Toivotaan, että molemmat päästään joskus Niagaralle vierailemaan :)

   Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...