16.3.2015

#ablecs15: Textured


Taas aloitellaan uutta viikkoa viime viikon teemoilla. Mun kunnianhimoinen tavoite kiriä viikonlopun aikana vesittyi vähän sillä, että päätin ottaa swatch-tikut kauniiseen käteen ja päivittää niitä vähän tähän päivään. Oon viimeksi swatchaillut ehkä päällä vuosi sitten yhtään mitään, vähän vielä kauemman aikaa sitten oikein kunnolla, ja rehellisesti on sanottava, että mun koko kokoelma ei ole tainnut koskaan olla tikuilla. Nyt sitten parina iltana repäisin noin 120 lakkaa tikuille, eikä jotenkin aikani niissä kynsilakkahuuruissa viettäneenä oikein enää jaksanut lakkailla kynsiä pahemmin. 

Nyt loppui tikut kesken (minä kun luulin, että niitä on vielä varastossa) joten jää nähtäväksi jääkö tämäkin inspiraatioprojekti kesken ennen kuin uusi erä tikkuja löytää kotiin saakka. 


Nappasin kuitenkin vielä eilen illalla kiinni siihen viime viikon helpompaan haasteteemaan, eli tekstuuriin ja vaikka tässä varmasti olisi voinut leikitellä vaikka millä pinnoilla lakkauksessa, mentiin nyt sen helpoimman kautta, eli ihan vaan tekstuurilakoilla. Nuo tekstuuriliukuvärjäykset on ihastuttaneet mut helppoudellaan - vaikka noita kimaltavia Zoyia on kaikkea muuta kuin helppo siivota kynsinauhoilta - ja samaan lakkaukseen halusin yhdistää OPIn Suzi Shops & Island Hops lakan uudesta kevään Hawaii kokoelmasta.

Suzi on ihana baby pink, jossa oli jotakuinkin moitteeton koostumus. Lakkaa on kaksi huoletonta kerrosta kynsillä ja aika minimaalisilla siistimisillä pääsin tämän kanssa. Onko se uniikki? No ei varmasti. Löytyisikö mun kokoelmasta sille dupe? Mitä luultavimmin. Olisi helpompi tarkistaa jos ne tikut olisi ajan tasalla, mutta olettaisin, että dupeja tälle kyllä löytyy. Tarvitsenko tämän? En välttämättä. Mutta... se on ihana. Ja aion pitää sen. Vaaleanpunaisiahan ei koskaan voi olla liikaa? 

Liukuvärjäyksessä taas edustaa Zoyan Tomoko, Vespa ja Kikon 636 tekstuurit. Ehkei ollut paras idea sekoittaa kimaltavaa ja mattaa tekstuuria, mutta halusin minttua vaaleanpunaisen kaveriksi, joten pakko oli yrittää. 


Pahoittelen, että tää on heti toinen postaus putkeen, jossa esittelen jotain Bornprettystorelta saamaani, mutta tuo vaaleanpunainen on huutanut testaamattomissa kavereikseen näitä yksinkertaisia water decaleja

Tulipahan taas muistutettua itseäni miksi prefeeraan leimausta decalien ohitse. Vaikka decalit on kauniita, mä vihaan niiden vedessä kastelemista ja no matter what I do, ne muuten jämähtää kynnellä tasan siihen, mihin ne ensiksi koskee. Ei vaikka kuinka kastelisin kynnen pintaa tai tekisin muita temppuja... Onneksi nämä kuviot meni ainakin jossain määrin niihin kohtiin minne tahdoinkin, mutta silti. Leimat on vaan enemmän mun juttu, vaikka decaleilla toki saa usein moniuloitteisempaa jälkeä. 

Laadusta en ihan hirveästi osaa kommentoida, en kokenut näitä mitenkään paremmiksi tai huonommiksi kuin mitkään aiemmin testaamani decalit. 5/6 ei sanoneet päällyslakasta mitään, mutta sen viimeisen sain hiukan sulamaan päällyslakalla kun piti oikein testaamalla testata kuinka herkkiä decalit on. Jokainen voi ehkä arvata, että ei ne decalit hirveesti tykkää, jos melkein kuivalla sudilla niiden päältä useamman kerran sivelee, mutta tulipahan sekin testattua. 

Hintaa näillä on tällä hetkellä $1,59 alessa ja koodilla AZNW10 voi napata vielä 10% siitä hinnasta pois. 


Kynsillä:
OPI - Suzi Shops & Island Hops
Zoya - Tomoko
Zoya - Vespa
Kiko - 636 Mint
Water Decals

Näin jälkikäteen tulevia teemoja katsellessa, nämä kynnet olisi sopineet aika loistavasti myös yhteen tulevaan teemaa, mutta onneksi minttu ja vaaleanpunainen on yksiä suosikkiyhdistelmiäni kynsillä, joten tuskin tulee olemaan vaikeaa käyttää samoja värejä toistamiseen :) 

2 kommenttia:

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...