25.3.2015

I Sao Paolo Over There


Tää on taas niitä päiviä, jolloin olisin varmaan tarvinnut härätyskellon muistaakseni, että mulla on blogikin olemassa. Syytän tenttiä ja paria deadlinea tällä viikolla, jotka pakottaneet ihmisen opiskelumoodille vaikka mikä olisi.

EDIT:// Yritetään ehkä uudestaan tän postauksen kanssa. Mulla oli eilen taas vaihteeksi bloggerin kanssa pieniä erimielisyyksiä siitä, mitä julkaistaan, milloin julkaistaan vai julkaistaanko ollenkaan. Näköjään sitten unohdin tarkastaa postauksen julkaisun jälkeen ja blogger oli syönyt paria ensimmäistä lausetta lukuunottamatta koko tekstin. Tiedän, että blogger ei ehkä ole paras mahdollinen (=käyttäjäystävällisin) alusta blogille, mutta jo kohta 7 vuotta bloggerissa blogattuani, en vain halua opetella esim wordpressiä. Jos ongelmat jatkuu, saattaa tosin olla pakko. 


Kynsille pääsi siis viikonloppuna lakkaus, joka ei ole sitä olennaisinta minää, mutta josta kuitenkin tykkäsin ihan hurjana. OPIn viime kevään kokoelman I Sao Paolo Over There on himottellut mielessäni jo pitkään, mutten vain koskaan ole tilannut sitä, koska perus maanläheiset sävyt usein tilauksissa korvaantuvat kirkkaammilla lakoilla. Jenkeistä löysin tämän sitten alesta ja päätin, että ei niin keväisenä sävynä tämä on hyvä "käyttää pois alta" käyttämättömistä ennen kun lämpötilat lähtevät uudestaan nousuun. 

Lakka oli äärimmäisen hyvälaatuinen creme, joka peitti melkein yhdellä kerroksella. Näissä kynsissä lakkaa on kaksi kerrosta. 


Skitletteen kaveriksi halusin kultaa ja ensimmäinen kultainen tekstuuri, joka mieleeni tuli oli OPIn Honey Ryder. Tuo lakka on jäänyt vähälle käytölle, mutta ansaitsee silti paikkansa kokoelmassani kultaisena tekstuurina. Ajattelin ensiksi leimata valkoisen päälle kultaisen leiman, mutta tulin siihen tulokseen, että lopputulos saattaisi olla liian kultainen, halusin kuitenkin pitää pääpainon tuossa mutalakassa. 

Ainut ruskea leimalakkani on Konadilta ja se oli aivan liian puhdas ruskea ja punertava Paoloon verrattuna, joten päätin testata miten tuo OPI leimaa, peittihän se niin kauniisti kynnet ensimmäisellä kerroksella. Noh, kuten kuvista voi päätellä, ei se leimaukseen pigmenttisyydestään huolimatta liian hyvin sovi, mutta tykkäsin kynnen tyveä kohti vaalenevasta leimasta sen verran paljon, että jätin kynnet tällaisiksi. 


Kynsillä: 
OPI - I Sao Paulo Over There
OPI - Honey Ryder
Essie - Blanc
Pueen 54
Kultaiset niitit

Pakotin itseni kerrankin hakemaan leiman jostain muusta kuin MoYoun laatoista. Mulla on vajaa 20 MoYouta ja ne ovat laadultaan ihan mahtavia, mutta siitä huolimatta ei saisi unohtaa kaikkia niitä muita laattoja, joita kokoelmassa jo on. Pueenin Stamping Buffet sarjan laatat on toisia suosikkejani, joten sieltä löysin kivan kukkakuvion kynsille. 

Vaikkei nämä kynnet ole ihan sitä perinteisintä Sallaa, tykkäsin näistä silti ihan hirveästi kynsillä. Juuri sopivan rauhalliset sävymaailmaltaan, muttei silti pätkääkään tylsät. Onko muut samaa mieltä? 

2 kommenttia:

  1. Nätskät kynnet, mut jäikö sulla teksti kesken ku tuo loppuu niin hassusti? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi luoja :D blogger temppuili eilen mun kanssa oikein urakalla mutten ois arvannut että se poistaa käytännössä koko kirjoittamani tekstin :D kiitos kun huomautit, pitääkin korjata asia heti kun pääsen tänään koneelle :)

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...