22.3.2015

#ablecs15: Nothing But Purple


Wuhuu, nyt voin olla taas tyytyväinen itseeni, olen saanut kirittyä haasteessa kiinni aikatauluun, tosin pahaa pelkään, että asiaa juhliessani jään taas jossain kohtaa jälkeen. Olisi aika tyypillistä itselleni nimittäin. Onhan tässä vielä kymmenen viikkoa jäljellä haastetta, joten eiköhän elämä iske taas väliin jossain vaiheessa. 


Haasteteemana Nothing But Purple tällä kertaa siis vuorossa ja mulla oli selkeä visio siitä mitä haluan - minä haluan vesimarmoroida. Kuten kuvista voi päätellä, eilen ei eletty onnellisten tähtien alla ja noin puoli tuntia marmorointikokeiluja tehtyäni tulin siihen tulokseen, että mua ei vain ole luotu siihen hommaan. Lukuisat instagram-käyttäjät tekevät siitä ihan liian helpon näköistä, mutta mitä ikinä eilen yritinkään, homma ei ottanut onnistuakseen. 

Niimpä valitsin siis plan B:n, liukuvärjäyksen, jonka kanssa harvemmin suurempiin ongelmiin törmää. Nyt lakat yrittivät kyllä kuplia vähän, mutta päällyslakka onneksi korjasi senkin ongelman. Liu'ussa pohjalla on OPIn You're Such A Budabest yhdellä kerroksella ja päälle töpöteltynä on Hawaii kokoelman violetit Hello Hawaii Ya? ja Lost My Bikini In Molokini. 


Toinen varma vaihtoehto on leimaaminen - tai tarkemmin sanottuna MoYoun laatat ja China Glazen Romantique lakat. Viime aikoina olen törmännyt lähinnä vain loistavasti leimaaviin laattoihin, joten leimaaminen on nykyään nopeaa ja huoletonta.

Eilenkin satuin katsomaan kelloa 00:17 pohtien, että kohta pitää iskeä ne leimat kynsille ennen kuin nukahdan ja 00:26 kävin takaisin sängylle makoilemaan ja siistimään ylimenneitä leimoja. Alle kymmeneen minuuttiin mahtui siis pari minuuttia laiskuutta, leimauskamojen hakeminen, kymmenen kynnen leimaaminen, kamojen putsaus ja paikalleen laitto. Harvoin ihan noin nopea olen, mutta tällä kertaa kaikki pelasi yhteen loistavasti. Leimauslakkana itselläni toimi China Glazen Harmony ja laattana MoYou Londonin Pro 06. 


Kynsillä:
OPI - You're Such A Budabest
OPI - Hello Hawaii Ya?
OPI - Lost My Bikini In Molokini
China Glaze - Harmony
MoYou London - Pro 06

(Selvästi taito ottaa kuvia, siten että pullojen etiketit olisivat suorassa, on katoava taide omalla kohdallani.)

Nykyään paljon skitlettejä ja aksenttimanikyyrejä tekevänä, kaikissa kynsissä sama koristelu tuntuu pirteältä vaihtelulta. Ja vaikka normaalisti olen loistava myymään aina kaikki violetit cremeni eteenpäin, kannattaisi niitä säilyttää ehkä vähän useammin, näiden ollessa todella kivat kynnet. 

6 kommenttia:

  1. Nää on kyllä ihanat. :) Jep mulla on sama juttu vesimarmoroinnisa, ei vaan oikiasti onnistu ja muut saa sen homman näyttään niin helpolta. :D Mutta jos sitä tarpeeks monta kertaa yrittäis nii onnistuis varmasti.. Yrittämine on vaan ärsyttävää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, mä ainakin turhaudun siinä vaiheessa kun mikään ei onnistu ja sit taas yritän seuraavan kerran ehkä vuoden päästä :D Muistan kun tappelin viime keväänä euroviisujen aikaan marmoroinnin kanssa ja nyt vasta olin tarpeeks rohkea yrittämään uusiks... eli katellaan ehkä sit taas vuoden päästä tota marmorointia :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...