29.3.2015

#ablecs15: Pastels


Pitkästä aikaa julkaisuun pääsee kynnet, joista itse olen hyvin njäh -fiiliksillä. Jostain syystä ei vain nappaa, vaikka lakka on kiva ja leimakin on ihan kiva. 

Mä en tiedä miksi, mutta nämä mun haastepostaukset tuntuvat alkavan harmittavan usein sanoilla "mulla oli idea...". Noh, näihin pastelleihinkin mulla oli idea, joka piti toteuttaa eilen. Tein kuitenkin "varmuuden vuoksi" nämä kynnet perjantaina, jos jostain syystä eilen ei olisikaan ollut aikaa lakkailuille, jotta aikataulussa pysyttäisiin, vaikkei sillä alkuperäisellä idealla mentäisikään. Eilen oli kyllä aikaa lakkailulle, mutta sain tietenkin pakottavan tarpeen vesimarmoroida - kyllä jo toista kertaa viikon sisään - ja ajattelin, että ehkä siihen marmorointi-fiilikseen pitää tarttua, se kun käy yleensä kylässä vain kerran vuodessa. 


Näissä kynsissä pohjana on KBSHimmerin kevätkokoelman Cool Hand Cuke, joka on ihana todella vaalea minttu erikokoisilla ja -mallisilla pastelliglittereillä kuorutettuna. Tämä peitti kolmella kerroksella, mutta luulen, että lopputulos olisi kivempi jos tämän kerrostaisi jonkun vähän tummemman mintun päälle. 


Leima on Pueenin laatasta 51 Konadin mustalla lakalla, jonka sain taas pitkästä aikaa leviämään yhdessä kynnessä aika lahjakkaasti. En halunnut peittää koko pohjalakkaa, joka itsessään on todella kaunis, mutta luulen, että musta leima oli vähän turhan kova konstrasti vaaleaan pohjaan verrattuna. 


Kynsillä: 
KBShimmer - Cool Hand Cuke
Pueen 51 + Konad Black

En mä näitä kynsiä itse vihaa, mutta koska pastellilakat on omia suosikkejani, olisin toivonut voivani tehdä tähän teemaan jotain vähän omaperäisempää kuin millä nyt mentiin. Ehkä pystyn toteuttamaan alkuperäisen pastelli-ideani vaikka ensi viikon pääsiäisteemoitettuihin kynsiin, mihin se saattaisi istua vielä hyvin. Peli ei ole siis täysin menetetty. 

4 kommenttia:

  1. Ihanathan nämä on! <3 Mielenkiinnolla tosin odotan tulevia pääsiäiskynsiäsikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) ja ei saa luoda paineita pääsiäiskynsiä kohtaan... saatoin nimittäin just keksitä taas pari ihan uutta ideaa niihin... :D

      Poista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...