11.6.2011

Broken Hearted Peach


Mun pitäis ehkä ruveta harrastamaan lisääkin noita ajastuksia, kun tuntuu, että postaaminen venyy myöhään illalle melkein päivittäin ja haluaisin kuitenkin että ne tulisivat jo vähän aiemmin. Toisaalta voisin lakata nukahtelemasta koneen ääreen päiväunille aina, se jo auttaisi varmaan paljon, mutta tänäänkin työkaaoksen jälkeen ei silmät vain pysyneet enää auki. 

Kynnet taas näyttävät luonnossa ehkä vielä vähän enemmän kivoilta kuin kuvissa. Pohjalla Barry M:n Peach Melba lakka, jota voin kuvailla "ihonväriseksi", koska lapsenahan värikynillä värittäessä se persikkainen oli ihonväri ja musta se oli tosi ihana aina. Sen päälle vinottain pinkkiä China Glazen crackle lakkaa nimeltään Broken Hearted. En ole aiemmin kamalasti testaillut eri levityssuuntia näillä crackleilla, mutta kulmasta kulmaan ainakin on mielestäni megakiva ja väriyhdistelmäkin oli onnistunut. Kynnet jäi yksinkertaisiksi, kun alkuperäinen lakkaus Models Ownin Magenta Divinellä ei kuivunut ikinä ja jouduin poistamaan sen keskellä yötä ja keksimään jotain korvaavaa. 


Last night I experienced a little with different ways to use crackle polish. The base of my mani is Barry M Peach Melba and the crackle polish is China Glaze Broken Hearted. I used the crackle polish diagonally, and I think these nails look better in real life than on the pics. I like the color combination a lot. 

11 kommenttia:

 1. Oi miten kivat. :) Enpä aiemmin ole tajunnut että crackleilla voisi tehdä sivuttainkin nuo kuvioinnit. :)

  VastaaPoista
 2. vähänkö kivan näkönen kun noi halkeilut menee viistosti :o en oo tajunnukkaa et sen voi tehä noin :D varsinkin tuon nimettömän halkeilut on mun mielestä tosi onnistuneet :)

  VastaaPoista
 3. Oo, vähä jännä idea laittaa tollee sivuttain, tulee kivannäköset! Näitä sun kräkläilyjä katsoessa saattaa tulla pian tilanne, että joudun hankkiin ekan crackle-lakkani, omg.. :D

  VastaaPoista
 4. I really like how this turned out~

  VastaaPoista
 5. Itekkään en oo älynny että halkeilusuunta muuttuu jos sen lakkaa vinottain! Tätä pitää kokeilla ;) Söpöt kynnet :)

  VastaaPoista
 6. söpöt pinkki-ihanuudet! oon varmaan tosi jälkeenjäänyt tai joku, kun en ikinä levitä cracklelakkaa kuin normaalisti :D

  VastaaPoista
 7. Vau, nää on upeet! :) Onks noi ihan sun omat kynnet vai onks sulla teko- tai rakennekynnet?

  VastaaPoista
 8. Serrated: kiitos

  Kukkakynnet: kiitti

  Toyomi: thanks

  pulla: juu, nimetön onnistui, pikkurilli taas ei :D

  Sonne: seuraavan kerran kun suunnittelet tilausta ihan minne vaan, varo vaan niin ylipuhun sut ostamaan ekan cracklesi

  Freshie: I do too :D

  Lotta: kiitos

  Sandra: kiitti

  elli: tuskin olet jälkeenjäänyt kun tosi harvalla olen tällaista nähnyt

  iida: kiitti (: ja ihan omat luonnonkynnet on

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...