22.6.2011

Crushed candy


Nämä kynnet ehdin melkein tuhota, ennen kuin muistin, että kuvien napsiminenkin olisi ihan kiva juttu, vaikkeivat nämä nyt niin mielettömän ihmeelliset olleet. Pari päivää kuitenkin kestettiin ihan hyvin tällaisillakin luomuksilla.

Pohjalle ekaksi päiväksi muotoitui aluksi vinomanikyyri, jonka vaaleanpi violetti oli GOSHin Wild Lilac ja tummempi, sini-violetti Barry M:n Indigo. Niillä lakkauksilla taas muistutin itseäni, miten joo, halvempien merkkien lakat eivät aina ole huonoja, mutta omissa kynsissäni ne eivät kestä etenkään paljoa rahankäsittelyä. Olen monesti hehkuttanut sekä GOSHia, että Barry M:ää ja musta molemmat merkit tekevätkin aivan ihania lakkoja, joita mielelläni ostan, mutta tuli taas muistutettua itselleni, ettei se niiden lakkojen kestävyys itselläni ole mikään loistava. Onneksi kuitenkin vaihdankin lakat melkein päivittäin, jos vain on aikaa ja energiaa.

Kärjistä kuluneet lakkaukset eivät päivän päätteeksi kamalasti miellyttäneet, mutten jaksanut alkaa kokonaan uutta settiä kynsille tekemään myöskään (oletan, että kello tuossa vaiheessa oli jo paljon, ja aamulla aikainen herätys). Otin siis käyttöön sen kaikkein helpoimman ongelmanratkaisukeinon ja heitin päälle vain kerroksen crackle lakkaa ja päätin olla tyytyväinen. Viime kerrasti vinoihin crackleihin ihastuneena päätin toteuttaa samalla tekniikalla turkoosit cracklet, lakkana siis Crushed Candy China Glazen crackle kokoelmasta. Väriyhdistelmä ei ollut ehkä universumin mahtavin, mutta sen verran ok, että niillä yhden päivän taas jaksoin ympäri pyöriä. 


Here's a mani that I had a few days ago. Originally I had just a plain and simple diagonal mani with GOSH Wild Lilac and Barry M Indigo, but after a day at work, I had quite a bit of tip wear by the end of the day. I didn't have energy to actually change my whole mani so I took the quick way out, and used a coat of crackle polish.

I liked the diagonal look of crackles a lot the last time I tried it, so I decided to use the same technique again. I don't think the color combination was the greatest ever, but it was nice enough to last through the day. 

5 kommenttia:

 1. I like the diagonal effect and I think the combo is beautiful. Looks great!! 2 thumbs up :)

  VastaaPoista
 2. hienot kynnet. ei sulla olis mitään vinkkejä, cracklejen käytöstä, kun en saa mitenkään onnistuun kun yritän?

  VastaaPoista
 3. tuo vinocrackle on tosi kiva, pitääpä testata! :)

  VastaaPoista
 4. mä taas ihastuin tohon väriyhdistelmään heti! :D

  VastaaPoista
 5. rmcandlelight: thanks

  Jossu: hmm, minkä merkkistä lakkaa sulla on? mulla toimii ihan hyvin kun laittaa normipaksuisen (siis samanpaksuisen kun laittaisi normilakkaa) kerroksen kuivan lakkauksen päälle... mikä sulla on ollut ongelmana

  Jenny: suosittelen

  elli: kiva, että jotakin miellyttää :D

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...