9.6.2011

Neon lemon


Jatketaan superneon -linjaa edelleenkin. Tällä kertaa vaihdetaan kuitenkin keltaiseen, joka monille tuntuu olevan se rajatekinä neoneissa, pinkit, oranssit yms. on ihan ok, mutta keltainen on jo aika villiä. Musta taas highlighter-keltaiset kynnet on ihastuttavat. Mulla oli tarkoitus jatkaa China Glazen Poolparty kokoelman lakoilla, mutta jotenkin päädyin Color Clubien äärelle ja ajattelin testikäyttää tätä viimeistä haju-kokoelman lakkaa, joka jäi aikaisemmin testaamatta.

Olin kuullut tämän olevan superläpinäkyvää ja ohutta, joten lähdin heti kerrostamaan tätä valkoisen päälle. Kaks kerrosta valkoista + kolme keltaista tuotti kivan tuloksen ja en halua edes ajatella mitä lakkailu olisi ollut ilman vakoista pohjaa. Päälle konadeja Wild & Crazyn Summer Neonilla ja mustalla laatasta m28(?). Tervetuloa kesä ja kuumuus jonka takia haluan kuolla!

Eilen päätin myös, että vaikka sormissa voinkin rokata kaikkia kirkkaimpiakin lakkoja, varpaiden kanssa voisi vähän rauhoitella kun tuolla W&C:n Summer Neonilla lakkailin ja aika monelta tuli huomautuksia (kehuja) kirkkaista ja kivoista kynsistä sandaalien kanssa. Oli ne ehkä yhdessä vähän villit...

Ai niin, keltaisen lakan nimi on Get You Lem-On ja se tuoksui kivalta. Ei sitruunalta samalla tavoin kun fairy, eikä sillä tavalla kuin esim se uutuus-jaffa (jota juodessa ainakin omat aivoni assosioi kuin joisin tiskivettä). Tässä on kirpeä sitruunantuoksu, samanlainen kuin tikkareissa, joiden mukana tulee sitä paukkujauhoa, johon tikkaria voi dipata ja laittaa suuhun. Ja viimeisenä, mutta kummallisempana kuvailuna: kun olin 6. luokalla, meidän luokan keskuudessa ainakin tuoksu-tussit oli maailman hotein juttu. Siis tussit, joiden väri tuoksui jollekin ja niistä yksi oli sitruuna ja tää tuoksuu ihan sille! Parhaat niistä tusseistahan oli viinirypäle ja vadelma... (kyllä, käytin 6. luokan pääasiassa sniffaillen tusseja, ehkä se alamäki lähti siitä...)

(Äänestän, että kukaan ei enää kysele multa miltä mikään asia tuoksuu, kun tähän vastauksena on tikkarit ja tussit, ja mulla on yhteen postaukseen fail-kuvat, joiden lakka tuoksui mun mielestä rantapallolta...)


I keep on going with the neons. This time I used yellow from Color Club. This one is from their scented collection and this was the only one out of that collection that I hadn't used yet. I had heard that this is super sheer so I started layering this over white. I have two coats of white and three coats of yellow on my nails. The konad is from m28 (I think) with Wild & Crazy - Summer Neon and konad black special polish. . 

12 kommenttia:

 1. Tosi ihanat kynnet taas. Olisi kyllä ihana kokoelma. Vieläkin oma mieli kylläkin epäröi noiden Color Clubin hajulakkojen kanssa, että jos haju on vähääkään liian teollinen, niin huonossa lykyssä niistä saa migreenikohtauksen.

  VastaaPoista
 2. Hih, muistan nyt kans nuo tuoksutussit :D oli suklaata ja vaikka mitä, sekä tuoksu geelikyniä :P kaikkee ne keksii, ja kivat kynnet :)

  VastaaPoista
 3. Ottaa hirveesti silmiin tuo väri, mutta kivat kynnet on! :) Voisitko tehdä taas videon? Sun höpöttelyä on niin ihana kuunnella, esittele sun kämppäsi tai jotain. :D

  AINIIN oma blogini: girlnail.blogspot.com

  ^^ käy kurkkaamassa jos kiinnostaa... (::

  VastaaPoista
 4. Ihanan kesäiset kynnet! Ja toi tuoksukuvaus oli just parasta. :D

  VastaaPoista
 5. hienot on kynnet :D ja hei sillä rantapallolla on oma tuoksunsa (tuli nenään heti kun mainitsit asiasta) =) määpä heitän tälläsen kyssän että oletkos ikinä ajatellut kokeilla nail airbrushia? mulle tuli eilen...

  VastaaPoista
 6. nätit kynnet! ite en kehtaa ostaa tuoksulakkoja, koska on niin herkkä kaikille hajuille :/

  VastaaPoista
 7. Ihanan kesäiset kynnet :).
  Tuo laatta on m29.

  VastaaPoista
 8. Oooo mikkä kynnet! Omnomnom!

  VastaaPoista
 9. Hehee, neonkeltainen on ensimmäinen ja varmaan ainoa todella neon lakka, joka multa löytyy. :D Keltaisia lakkoja en oo muuten paljoakaan hamstrannut, mutta viime aikoina on alkaneet kiinnostaa. Ja tekis kyllä mieli muitakin tosi neoneja lakkoja hankkia... Ainakin noi kaikki color clubit on tosi ihanan voimakkaita. :)

  VastaaPoista
 10. iita; kiitos

  Vauhtimamma: näissä on kyllä melko esanssinen haju, mutta paria lukuunottamatta, se haju ei kyllä tunnu kuin vasta kun tuo kynnet lähelle nenää...

  emppu: mä olin unohtanut jo ne geelikynät! nekin oli ihan mahtavia :D

  Nail girl: voin tehdä, kunhan jostain keksisin tarpeeksi aikaa sellaisen tekemiseen ja aiheen mistä tehdä :D

  Toyomi: thanks

  Annie: hyvä jos tuoksukuvaus miellytti

  katsukka: hei, pelastit mun päivän myöntämällä että rantapallolla on oma tuoksunsa, olin jo valmistautunut myöntämään, että nenäni on vähän vinksahtanut :D ja en ole koittanut airbrush-juttuja. tavallaan kiinnostaisi, mutta sitten se taitaisi mennä niin "ammatti"puolelle, etten välttämättä jaksaisi kunnolla leikkiä sellaisen kojeen kanssa

  elli: onneksi lakoissa kuitenkin ulkonäkö on se tärkein (:

  Ano: kiitos korjauksesta, ite en todellakaan enää muistanut sitä numeroa :D

  Serrated: omnom (:

  Niniane: juu, color clubit on ihania, samoin china glazen poolside kokoelman lakat

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...