5.6.2011

You make me feel like I'm living a teenage dream


En oo ihan varma, mikä mystinen pakkomielle mulla on tänne raapustaa nukkumisistani, mutta siinä vaiheessa kun on niin väsy, että nukahtaa koneen ääreen kuuden jälkeen ja herää parin tunnin päästä "onkohan nyt aamu vai ilta" -oloon, ei taida kovin hyvin mennä. Jotenkin on vähän ironista, että 4-7 tuntia töissä on ne, jotka saa maksimaalisen väsymyksen aikaiseksi, mutta esim 12 tuntia on ihan no big deal. Kukahan tulis kertomaan omalle päälleni, milloin kannattaa olla väsynyt ja milloin ei, koska se ei selvästi itse osaa päättää. Väsynyt aivotoiminta ja kummalliset lauseet menköön siis tämän piikkiin...

Kynsillä tällä kertaa on taas Katy Perryn kokoelmassa julkaistu Teenage Dream lakka. Lakkasin tällä pari iltaa sitten kun halusin jotain glitteriä kynsille ja kummasti valinta osui sitten tähän. Tykkään tästä kyllä ihan megalomaanisen paljon ja pelkään jo nyt, että mun pullo loppuu. Halusin tähän päälle mustalla helminauha-ruusu kuvion laatasta m79, mutta en ole enää ihan varma oliko lopputulos yhtä kiva kun ajattelin. En oikein tiedä johtuko laatasta, mustasta erikoislakasta vaiko scraperistä, mutta kuviot eivät meenanneet millään onnistua kivasti.


Once again I have OPI's Teenage Dream on my nails. Two days ago I wanted to paint my nails with some glitter polish and even though my first thought was Barry M Blue Glitter, Teenage Dream was calling my name and I ended up using it. I still love the polish a lot and I'm afraid I'll run out of it someday. The konad stamp is from plate m79 and it didn't work the way I wished it would work. I'm not some if the problem was with the plate, my old scraper or with the special polish but the patter turned out to be pretty smudgy on most nails.

12 kommenttia:

 1. Vähä ollaan nyt samiksia ja meillä on ajatusyhteys! Molemmilla TD, sit sulla musta Konadointi, mulla valkonen ja sit noi strassit! Mitä ihmettä. :D Muttasiis pointti oli että aww! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo lakka ja hienot tuli kynsistä *n__n*!

  VastaaPoista
 3. Just mietin kanssa, että teillä on Sonnen kanssa jotain salaisia sopimuksia siitä millä seuraavaksi lakataan! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan sika mageet; )!

  http://www.i-looks.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Mistä oot ostanu niitä Kelier crackle-lakkoja?

  VastaaPoista
 6. Nää on aivan ihanat! Tuo samainen Teenage Dream on mullekkin matkaamassa juurikin jenkkilästä kotiin :) . Nää kuvat nähtyä ei malta odottaa, että pääsee testaamaan.

  VastaaPoista
 7. The design is very cute with Teenage Dream ! I also love this color by itself .

  VastaaPoista
 8. hienot kynnet! itekki tykkään paljon just tosta teenage dream lakasta ja tuntuu, että pullo kuluu muita nopeemmin (vaikka todellisuudessa oon käyttäny siitä kolme kertaa :D)

  VastaaPoista
 9. Ajattelin eka että teitte Sonnen kanssa salaisen diilin että hey, laitetaanpas kumpikin Teenage Dream-lakkaa kynsille ; )

  VastaaPoista
 10. Sonne: awws :D

  Pompom: kiitos (:

  Pretty: thanks

  Myy: ei sentäs onneksi, ehkä alitajuntaisesti :D

  Iris: kiitti

  Ano: mullakaan ei ole kuin yksi, ja se on bornprettystoresta, mutta heidän sivuilla noita ei enää näy :( voisikoan ebay olla ainut paikka metsästämiselle tällä hetkellä?

  Vauhtimamma: Teenage dream on upea, hyvää kannattaa odottaa!

  Toyomi: thanks

  elli: ehkä tää kuluu nopeasti kun tätä käyttää niin usein... pitäisköhän ostaa toinen pullo varastoon...

  Ruby Rose: haha, ei nyt sentää. Ilmoitin sonnellekin, että tää on selvästi telepataa, joka ilmeisesti on telepatian joku syvempi yhteys mun väsyneissä aivoissani :D

  VastaaPoista
 11. Oijjoi kun on niin upean näköinen tuo Teenage dream! Tahtoisin kokoelmiini...

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...