21.6.2011

Medallion


Vihdoinkin kynsillä on taas jotain muutakin kuin vain jotain maailman yksinkertaisimmaksi luettavaa, aplodit sille. Ja kuvat on otettu silloin kun ulkona voi puhua luonnonvalosta. Vapaapäiväläinen kiittää.

Oikeastihan heräsin tänä aamuna 8.38 (referenssinä voin sanoa, että jos on lupa nukkua, en nousisi kirveelläkään ennen puoltapäivää sängystä) koska näin "painajaista" ekaa kertaa lähemmäs kymmeneen vuoteen. Hyvä vaan, koska saatan viettää unettomia öitä painajaisten takia vuosienkin päästä. Kun olin ehkä 6-vuotias, mun kaveri kertoi, että painajaiset pitää kertoa aina ääneen jollekin toiselle tai muuten ne toteutuu. Noh, pikkulapsen aivot eivät ehkä prosessoineet sitä, että vaikka vaikenisin unistani, en silti joutuisi uimaan samaan altaaseen miekkavalaan kanssa, mutta noh, silloin joskus se oli loogista. Tänään heräsin lähinnä huvittuneena katsottuani pitkään "Lostin avausjaksoa" unissani. Ainoa vaan, että sillä unella ei ollut mitään tekemistä Lostin kanssa, ja olin itse fyysisesti tapahtumissa mukana. Unessa pelkäsin ihan kuollakseni ja muistan miettineeni koko unen ajan "tän on pakko olla extrapitkä avausjakso, eikä vaan 40 minuuttia, kun tää vaan jatkuu, jatkuu ja jatkuu". Koomisinta oli ehkä kun auton takakontissa oleva ruumis heräsikin takaisin henkiin ja työnsi kätensä penkin lävitse kuristaen takapenkillä istuneet matkustajat... Uni oli sitä vertaa koominen, että oli siitä tännekin pakko vähän kertoa.

Aamuherätyksen takia olin jo aikaisin aamulla hakemassa postista pakettia, jonka oletin sisältävän mun Pirates-lakat. Omaksi harmikseni sieltä tulikin vain kuuden strassihyrän paketti, jotka joku riemuidiootti oli pakannut sillä tavalla, ettei ne mahtuneet postiluukusta... jee. Nyt sain uuden postilapun, että lakat voisi hakea huomenna postista klo 10 jälkeen... ainoa vaan, että työvuoro ois 10:00-20:00. Kenetköhän lahjoisin ne mulle kotiuttamaan... Muutenkin noista ebay-ostoksista voisi tehdä pienen "näin paljon tavaraa sain näin pienellä hinnalla" postauksen, koska tuntuu, ettei rahaa mennyt melkein mitään, mutta miljoona pakettia on odottanut postiluukussa.

Pääsin taas selvästi höpöttelyn makuun kun ei ole paljoa ollut aikaa postailuille töiden lomassa, mutta ajattelin nyt iltapäivällä naputella luonnoksia kivasti varastoon jos vaan jaksan, että tuo postausten määrä saataisiin vielä nousuun... Kynsistä voin sen verran sanoa, että ei onnistuneet ihan niin kuin olisin toivonut. Kultainen pohjalla on China Glazen Medallion ja harmaa tipeissä OPIn Suzi Skiies In The Pyrenees.

Finally I had time to play a little with my nail art polishes. Somehow these didn't turn out exactly as I wanted them to be but I'm happy with the results anyways. The golden polish on the base is China Glaze Medallion, and the tips are done with OPI Suzi Skiies In The Pyrenees. 

10 kommenttia:

 1. Wau mikä kynsidesign.... Siis ... Olet taitava!!Minäkin voisin kokeilla tuota designia eri väreillä sitten kun kynnet vähän kasvaa, ei niihin nyt mahdu noin paljon yksitysikohtia - viivoja ja dotteja jne. Upeaupeaupea!
  P.s: Jooo tee se postaus eBay shoppailusta, niin että minäkin voisin tilata sieltä taas jos sulla on hyviä vinkkejä! :)
  Have a nice day

  VastaaPoista
 2. hienot kynnet! (:
  on kyllä tosi ärsyttävää, että oottaa jotain pakettia, sitten kiireellä lähtee sitä hakemaan ja se onkin joku muu ei niin kiva.

  VastaaPoista
 3. Mä teen maxikirjeitten kanssa aina niin, että tsekkailen postin lähetysten seurannasta milloin ne sit rekisteröidään postikonttoriin. :) Monesti on tullut lappu, joka kehoittaa hakemaan paketin klo 16 jälkeen, mutta ne on melkein aina jo kymmeneltä postin tietokannassa. Noi ajat on kuitenkin vaan arvioita siitä, milloin paketti on varmasti postikonttorilla.

  VastaaPoista
 4. Siun ranskikset on kyllä aina yhtä ihania. :) eBay postaus ois mielenkiintonen lukea, ite just joku kuukusi sitten tilasin sieltä elämäni ensimmäiset kynsien koristelu välineet enkä oo vieläkään päässy yli siitä hintojen halpuudesta. :D

  VastaaPoista
 5. Voi ei, putosin niin tolle "riemuidiootille" :DDD Kiitos vaan päivän nauruista!
  ps. hienot koristelut jälleen!

  VastaaPoista
 6. so pretty and shiny!! I gave you an award from my blog.. www.manicuredmonkey.com I love your manis!

  VastaaPoista
 7. hienolta näyttää! ooh glittereitä :)

  VastaaPoista
 8. Peppi: kiitos

  zayu: kiitti

  nails: kokeile ehdottomasti jos kynnet vain kasvaa

  elli: juu, pettymys ei oo ikinä kiva

  baisi: juu, tiedän tuon, mutta meillä täällä on sellainen käytäntö ilmeisesti, että jos paketti ei mahdu postiluukusta, se jää yöksi säilöön tuonne yhteen paikkaan ulos ja se haetaan sieltä aina aamulla

  Noora: siellä kieltämättä on superhalpaa

  cat nails: :D

  MM: thanks for the award dear

  Noora: kiitos

  VastaaPoista

Thanks for taking your time and commenting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...